HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Son kez tekrar ediyorum. Bi mesaj üzerine Atilla'nın suçsuz olduğunu söyledim vrbu yüzden temyizde çıkar umarım dedim. Üstüne arkadaş geldi ödül bilmem ne diye siyasilestirdi olayı. Onunla tartıştık ve kendisi gereksiz yere tartışma çıkardığını "tamam" diyerek kabul etti ve tartışma bitti. Sonra bi destek buldu olay bu.
-
@haytanınbiri tamam diyerek gereksiz yere tartışma çıkardığımı kabul etmedim o yazdıklarından sonra seni tiye almadığımı göstermek istedim ayrıca atilla suçsuz çıkmadı 5 ayrı suçtan bugün hüküm giydi bir gram bilgin yok tek yaptığın fanatiklik ve saldırgan tutum başka bir şey yok
-
@haytanınbiri, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@kazm hmmm banlanma korkusuyla geri vites yaptın diye düşünmüştüm ama. Rezayi çok mu seviyorsun? Yahut Fetöcü müsün? Ülkenin 3 4 bankasının ve CB'nin abd'deki uyduruk mahkemede adının geçmesinden memnun musun? Abd'nin koyduğu sınırlarda ticaret yapacak kadar mı düşkünsün bunlara? Yahut ülkesinin çıkarlarını hiçe sayacak kadar muhalif bi vatandaş mısın? Hangisi?
Şu yazıyı okuyunca gerçekten kanım dondu.Herkesin malumu olan bir konu eleştirilmiş karşılığında yapılan ithamlara bak;fetöcülük,Abd düşkünlüğü,ülke çıkarlarını hiçe saymak...Yazıkki belki birgün mesai arkadaşı olacağımız insanlara bile güvenemeyeceğiz anlaşılan.Amacım siyaset tartışmak değil ancak bu tarz yakıştırmaları yapmak bu kadar basit olmamalı.
-
@kazm ha evet amerikan mahkemesinde suçlu bulundu. Benden sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin fanatiği olur. Aç biraz youtube'da Cüneyt Özdemir'in dava ile ilgili videolarını seyret. Beni fanatiklikle itham eden sensin fakat konuyu siyasallaştıran sensin bilmem farkında mısın.
-
@luthor basit kardeşim bu tip insanlara hemen bi tarafa sokup seni linç ederler daha dün ödül verdiği adama bugün sövüyorsun yapma dedim adam tuttu fetöcü abd düşkünü uçtu gitti
-
@luthor arkadaşım sorduğum sorular farkındaysan abartı. Öyle olmadığını anladım bu yüzden cevap verdim. Arkadaş bana ödül verdiniz dedi sanki ben vermişim ödülü. O siyasallaştırdığı için böyle bi cevap verdim.
-
@kazm sen bi şeylere bayağı öfkelisin başka açıklaması yok. Beni tanımıyor ve yazdıklarımı da anlamıyorsun. Düz kafalısın. Bu sana son cevaptı.
-
@luthor aynen kardeşim benim de kanım dondu insanlar her görüşten olabilir göz korkutup susturulmaya çalışılamaz kimse
-
Ya yeter şu tartışmanızı özelden yapın herkes gergin kimse şu tartışmanızı çekmek zorunda değil ya susun yada özelden tartışın
-
@kazm Hoş olmayan şeyler valla kardeşim.Olayın siyasi boyutunu konuşmak değil amacım ancak basit bir tartışmanın dahi bu noktaya gelmesi hayret verici.Hayır ilk yazdığın iletide ne gibi bir fetöcülük veya vatan hainliği belirtisi var onu anlamadım.
-
@luthor bende anlamadım tek söylediğim şey burada millete küfretme demek oldu adam neler yazdı ya:) Türkiye de yaşıyoruz bugün küfrettiği bir adam yarın kahraman ilan edilir buraya yazdığın şey yüzünden başın yanar arkadaş daha onun bile farkında değil...
-
Arkadaşlar yeter lütfen her defasında önemli bi şey var mı diye bakıyoruz abarttınız ama tartışmayı başka bi yerde yapın
-
ben böyle işsizlik görmedim susun la
-
Tartıştığınız konu tamamen siyasetten uzak, ülkemize karşı yapılmış bir hamledir. Bu çok açık. Tartışıp ayrışacak zamanlarda değiliz hiç, şuna buna değil bu olayların Türkiye'ye ne gibi bir etkisi olur onu düşünün ona göre hareket edin.
-
Aciklandiktan sonra sistemden kaldirilan puans gore bir aday 60.8 alip Adana icin mulakata giremez sonucunu paylasmis.Demekki 60 i geceni sistem otomatik mulakata hak kazandirmamis
-
@zenginmemur barajı geçen herkes otomati k kalacak diye kural yok zaten hocam atıyorum 60 kişi alacak 3 katı cagıralacak en yuksek puan alıp adanayı tercih eden ilk 180 kişi ve 180.ci kişiyle aynı puanı alanlar( guyda böle olur bankada nasıldır bilmem) cagırılır ornegin 61 de kaldıysa taban puan 60 puan alan hak iddia edemez zati
-
@kurumsinavi sistemle alakali bi suphe olustu dun. Onu aciklamak icin yazmis hocam yoksa puanlamayi hepimiz biliyoruz
-
Arayan soran var mi, bu sabah aciklanir mi acaba ?
-
@paretowilfredo
@Antimülakat
Yetkililete sesleniyorum. Buraya polis lazım. -
Selamin aleyküm beyler bayanlar. Oncelikle net bir sekilde sunu soyleyeyim daha evvel gosterdigimiz anlayis bu tip bir tartismada gosterilmeyecekir. Her seyden evvel sizin siyasi ideolojik tartismalarinizi bir sinav baslogina tasiyarak ikili bicimde burada surdurmeniz burada sinava dair bir seyler okumak isteyen insanlarin 'hakkini gaspetmektir.' O nedenle hem bunu yapip hem de konustugunuz konulari konusmak abestle istigaldir.
Ikili tartismaya giren, aksamki tartismayi uzatan kim olursa olsun forumdan uzaklastirilacaktir.
Ithamlarinizi, kavganizi, ikili ozel konusulacak her konunuzu ozel sohbete tasiyin burada tekrar etmeyin.
Herkese iyi forumlar.