HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Yahu bir bitmediniz beee
-
@paretowilffredo bak şuna admin bide paylaşştığı fotoğrafa bak
-
Dalga geçer gibiler yaa,aciklayin artik yemin ederim biktim.evimde netim yok 10 gb netimi sonuc baka baka bitirdim.Aciklayacak olanlarin hivc bir bahanesini kabul etmiyorum.bunca insanin umutlariyla oynuyorsunuz ya.tiksindim her gün halkbank sayfasini takip etmekten.Tuzlari kuru tabi biz kimin umrundayiz.yarin degil diger yarin yok o yarin olmadi diger yarin.Beceremiyosaniz boyle bir seye kalkismayin ve tarih vermeyin.ik dekiler bile sallıyo ancak,verdikleri bilgiler bile tutarli degil.Of bu ne ya
-
Gencler beklemeuin artık bugunde yok.
-
Sayfa kaynağına bakmadan tıklamayın arkadaşlar gönderilen linklere. Ben tıklamadım ama fotoğraf olduğu belli linkten
-
Arkadaslar yanlis anlamayinda beni. Gecen yilda 1 ay sonra aciklandi 1 ay sabredemiyorsunuz. Madem oyle girmeseydiniz sinava. Ben sinava girmeden once tahminen 1 ayi bulur diye kendi kendime dusundum gecenyil o vakitte aciklandigi icin. Yok osym bile erken acikliyor falan muhabbeti yapiyorsunuz. 1 hafta icinde aciklanan sinav varsa o sinavlara girin o zaman. Bu kadar cildirmaniz bence luzumsuz. Kendinize zarar . Bizi oyaliyorlar falan diyorsunuz. Niye oyalasinlar kardesim bilerek. Niye 19 aralik diye tarih sallasinlar.? Milletin size garezi ne. Psikopatlarmi aci cektiriyorlar? Bu kadar kötülemeyin.Demekki biseyler oluyor ve yetismiyor. Ya da yanlis anlasilmalar oluyor onlarda da.. Onlarin tuzu kuru da bilmem ne demekte yanlis. Onlarda bu sinavlardan sureclerden gectiler zamaninda ve suan basarmislar calisiyorlar.Aciklanmadiysa bekleyin . 1 ay beklemek bu kadar zormu ya. Herkes sinava girmeden once ne kadar surede aciklanacagini yada ise alimlarin ne kadar surede oldugunu arastiyor diye dusunuyorum. Kendinize yazik ediyorsunuz. Bu kadar sinirlenmeniz gerilmeniz bence gereksiz. Dedigim gibi onceden sinavlarin suresi aşamasi ne kadar suruyor arastiriyoruz. Madem oyle 1 haftada aciklanan sinavlara girin.En azindan bu kadar gerilmemis olursunuz.
-
Dun bakanlardan İK'yi arayip ben bu sonucu beklemiyodum diyenler vardir keske bakildigindan haberleri olmasaydi hemen kapadilar en azindan puanimizi gorurduk merakimizi bi nebze olsun giderirdik
-
Arkadaşlar halkbanktan uzman bir arkadasımla konuştum 1 ayın tamamlanacağını ve haftaya açıklanacağını söyledi. Temennim yarın açıklanması olur ama büyük beklentilere girmeyin kendinizi üzmeyin . Benim aldığım bilgi bu yönde. İyi çalışmalar. Hayırlı sonuçlar
-
@secret uzman arkadas gm'de mi calisiyor
-
@cadizel siz bu asabiyetle bankacı mi olmayı düşünüyorsunuz
-
@cadizel bizi beklentiye sokan kendileri yoksa bizde biliyoruz 1 ay oldugunu
-
@meltem_90 gm ‘de değil. Ama istanbuldaki arkadaş çevresinden gm de olan çok kişi var. Kimse arkadaşına boş yere böyle demez yani şimdi ben şu durumda kimseyi ne umutlandırma ne de üzme yoluna giderim. Tek dileğim hepimiz güzel sonuçlar görelim
-
Arkadaşlar şu ahkam kesmeleri bi bırakın artık okumak zorunuza gidiyosa okumayın zaten açıklandığını bi şekild E duyarsınız sabırlı sabirsiz olup olmadığımız kimseyi ilgilendirmez herkes zor şeyler yasiyo hayatını bu sınavlara bağlayan insanlar var sizin gereksiz triplerinizi çekicek değiliz
-
Burda kimse boşuna bişeyler konuşmuyor. Tamam yetişmiyor veya oyalanıyoruz biz bir saygısızlık yapmadık belki çoğumuz bu bankadan ekmek yicez. Artık bu bilmişliği bırakın gözünüzü seveyim. Burda insanlar hiç mi bişey konuşup dertlerini paylaşmayacak. Bakın ne güzel birimiz haber alınca birbirimize söylüyoruz birbirimizin güzel yanlarına şahit oluyoruz (mülakata kalan hocalarım için) üzüntülerini dinliyoruz. Biraz olsun sohbet ediyoruz. Bu forma üye olmadan 3 hafta uzaktan sadece okudum . Sonra baktım herşey seviyeli güzel bende yorum yapmaya başladım. Kimse olmayan bişeyden bahsetmiyor kendimizce nedenler niçin tartışıyoruz. Burda da mı engel olacaksınız. Ben şahsen burda biraz rahatlıyorum. Kendimi normal hissediyorum. Herkes Benimle aynı telaşta aynı heyecanda ve bunu birlikte yaşıyoruz.Kimse ağzını açıp bunaldım diyemeyecek mi? Yapmayın lütfen...
-
@ddguy sakil ol. Biraz da pozitif ol. Hepimiz aynı yoldayız. Bence sende gözlerini kapa başkalarının dediğine
-
@cadizel şaka mısın sen? sana ne milletin beklentisinden sabrından . halkbank şahsıma ait olsa anca böyle cümleler kurabilirdim hatta utanır kuramazdım 1 hafta içinde açıklanan sınava girin demiş bide
-
@secret ya 1 kapa 2 kapa millet almış eline klavyeyi ahkam kesiyo kimsin ya sen istersem 13 aralık da açıklanmadı diye tribe girerim kime ne hocam troller eksik değil bide bunlar cikiyo başımıza gerginiz
-
@cadizel iki durumu belirtmekte fayda var.
1-Banka şu günde açıklanacak diye bir açıklama yapsa iyi olmaz mı ? Çok mu zor ? ÖSYM bunu yapıyor mesela. ALES şu gün açıklanacak diyor ve açıklanıyor.Boyle bir sey olsa burda kimse heyecanlanmaz. Hadi bunu yapmasan bile sonuç bilgisi için arayanlara umut verme.
2- Birkaç kişinin sonuçlarının açıklanıp sonra geri çekilmesi gibi kepaze bir davranışın hesabını kim verecek ? -
Burdaki arkadaslar gibi bende sinirlendigimiz nokta bize 19 aralik deyip de sonra ay sonu mail atildi .ustelik 1 bes dakka da bazi arkadaslar somuclari gorup geri cekmeleri bizim gorememiz bizi cildirtdi .biz de biliyoruzki sinav sonucu uzun surer .ama verdikleri bilgiler le bizleri beklentiye sokan onlar .biz kendi kendimize hadi ne zaman aciklancak hadi ne zaman aciklancak dwmiyoruz .verildikleri bilgilerin dogru cikmamasina sinirleniyoruz .
-
@ddguy ben hep pozitif olmaya ve bildiğim , öğrendiğim şeyleri abartısız olduğu gibi yazıyorum. Bilgi vermek için. Bende bunalımdayım. Kimse benim yaşam şartımı bilmiyor. Bende seninkini 3. Yıla baş koydum ilk kpss açıklandıktan 24 saat geçmeden darbe girişimi gördüm tv de ve iyi bi kpss ile. Ama her zaman sakinliği tercih ettim. Haklı isyanımız ama durum bu. Taşeronda lise mezunları bile kadrolu olurken bu vasıfla hala bu haldeysek bu sadece bizim suçumuz değil . Kimseyi kırmayalım, kırılmayalım da . O yüzden sakin ol