HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Aciklandiktan sonra mulakat ne zaman oluyo?Gecen yil sinava katilan arkadaslar yardimci olabilir mi?
-
Bakin 19 unda aciklancak dediler aciklanmadi bu hafta aciklancak dedi aciklanmadi. Tabikide burda hata yaptilar suclular. Ama sadece bu kadar saldirmayada gerek yok demekki aksilikler oldu diye dusunuorum. Bende bu sinava girdim babam işsiz ve bende bu sinavin sonucu bekliyorum heyecan ve ümitle ve sabirla.
Ayrica kimseye ahkam kestigim yok.Sadece cok sabirsiz ve saldirgan geldi bazi yorumlar. Ben ik nin bilerek bizleri kandirdiklarini dusunmuyorum.Yazdiklarimi iyi niyetle okursaniz anlarsiniz.. -
ist servis için maaş hakkında bilgisi olan arkadaşım aydınlatabilir mi? teşekkürler
-
@cadizel seni çok iyi anlıyorum fakat şuan tek saldırgan tavrı sen yapıyorsun bı kardeşin olarak dinle beni bu kadar agresif olma mülakatlar da olumsuz etkiler bu sizi umarım hayırlı güzel sonuçlar alırız hepimiz
-
@secret hocam sakinim ben benim de hayatım bu sınava bağlı 2016 kpss den 80 alırken 2017 kpss den 67 aldım alese girdim adam akıllı üni alım yapılmadı ara dönemde ve şu sınav ya hayatımı alt üst edecek ya da yüzümu güldürecek bazı ailevi sorunlar var ama bu kadar anlayissiz olmak beni sinir ediyo hayırlısı olsun herkes içinde yüzümüz güler insAllah
-
Benim aldığım bilgi de buna paralel. Salı günü açıklanacak bilgisi aldım bende.
-
@pluton birdaha istanbul universitesine sinav vermesinler, onlarin tuzu kuru bize salliyorlar yorumlarini gordum ve ik nin bu bize gostermis oldugu tutarsiz tavirlarinin aslinda sebepleri vardir belki diyip iyi görmeye calistigim icin ve bu yuzden konustugum icinmi saldirganim?
-
@cadizel sen kimseye su sınava görmeseydim iz bu sınava görmeseydiniz diyemezsin yorumlar seni rahatsız ettiyse gelmezsin bu siteye oturur beklersin sonucu ha ben sana şunu da belirtiym su algiyla sınavdan tam puanda alsan mülakatlar da pek bı şansın yok ya biraz sakin ol yada hiç sonucunu beklemeden yavaştan başka yollar dene bu bir tavsiye yolunuz açık olsun
-
@duryy salı nedir yav
-
@cadizel Sorun şu, ik istanbul üniversitesi yüzünden günah keçisi oldu. bu kadar tartışılan ve eksik soruların olduğu sınavı düzenleyen halkbank mıydı iü müydü? ne bir açıklama var ne başka bir şey. bu kadar üstü kapalı sınav olmaz. acemi olsa yapmaz şu dünkü hatayı. ben bilgisayar başında günlerdir böyle bir salaklığı yapabileceklerini ümit ederek deniyordum bu yöntemi. denk getiremedim. yani böyle acemi skandalları olan ve sınav kitapçıkları bile problemli olan bir sınavı düzenleyen kurumu da eleştirelim bir zahmet di mi
-
@ddguy yalnız degilsin bende 2016 da güzel
bı puan alıp il tercihim tutmadı 2017 KPSS'de batirdim şimdi tek umudum halk bankasi sınavı inşallah geçeriz bu sınavı -
@bynkeynes kader ortagimm insAllah bu kez yüzümüz güler
-
@adam-smith elestirilerinizde zaten haklisiniz sorular kötüydü, aciklama tarihleri yanilticiydi, 2 sayfa eksikti. Ve bunun gibi bircok elestirileri hak ediyorlar. Ama sizinde dediginiz gibi bir ösym degil ales degil. Cogu kurum sinavi hep sorunlu oluyor. Ben sadece bilerek kandirdiklarini oyaladiklarini dusunmuyorum. Aksililer oldu bence bu yuzden soyledim. Ben burda bir ayda sinavmi aciklanir gibi yorumlarda gordum. 1 hafta aciklanan simava girin o zaman diye tavrim da onlara benim .Cunku banka sinavi 1 ayda aciklaniyor genelde
-
@ddguy Aman hocam ben 80 civarı aldım ne oldu hiçbir şeye yaramıyor bu sene. İlanlar şaka gibi. Bu seneden geçti artık seçim öncesi açılacak belli ki kadrolar. Bu sınavı kazanamazsam temmuz sınavına hazırlanmaya devam maalesef
-
@pluton bence yanlis dusunuyorsun. Ben tek bir kisinin yorumuna gore yazmadim o elestirelerimin hepsini. Siteyi seviyorum yazilanlari okumayida seviyorum. Bir ayda sinavmi aciklanir gibi yorumlarda okudum ben o zaman 1 hafta aciklanan sinava girin dedim.Herkese demedim.Biraz iyi niyetle okuyun lutfen
-
@cadizel aslında bakarsan insanlar da biliyor böyle söyleyince açıklanmayacağını ama buraya girip içindekileri boşaltıyorlar. doğal olarak hepimiz burda dert ortağıyız. bakın burası sayesinde kendini yalnız hissetmeyen insanlar var ki bunlara ben de dahilim. yani insanlar iki üç serzenişini yazdılar diye insanları öyle yargılamamak lazım. elbette hepimiz sabretmek zorundayız zaten elimizden bir şey gelmez. o yüzden şu birkaç günde birbirimize kırıcı olmak yerine daha ılımlı şeyler söylersek daha hoş olur kanısındayım. sizi de anlıyorum emin olun
-
@bynkeynes ayni ben de o durumdayim kardesim .2016 kpss puanindan sonra 2017 kpss husran .tek umut bu kaldi.bide bezdigim kpss mecburen ona da calisip gircez .insallh emek verip bekleyen butun arkadaslarimiz girsin.
-
Arkadaşlar şimdi sınav ne zaman açıklanacak . Allah bizim gibilere sabir versin . Beklemek gerçekten çok zor . Sakarya tercih eden var mı .
-
Ya da sakarya tercih edip sınav sonucunu gören şanslı var mı
-
@adam-smith kimseyi kirmak istemem.Severek bu siteye giriyorum hergun takip ediyorum, begeniyorum. Ama burda birkac yorum gordum ve cok gereksiz geldi. Sabirsizlikla saldirgan yorumlardi bana göre. Bizi neden ümitlendirdiler bugunde aciklanmadi gibi isyanlara bende katiliyorum. Ama onlarin tuzu kuru salliyorlar 1 ayda sinavmi aciklanir gibi seyler gereksiz elestiri geldi..Kimsenin bizlere garezi yok olmustur aksilikler her sene olmus zaten biseyler sonucta bir osym sinavi degil ki disiplinli olsun . Sizinde anlayisiniz icin tesekkur ederim kimseyi kirmak istemem .:) umarim herkesin hakkinda hayirlisi olur