HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zeyno5454 hocam merhabalar iyi akşamlar bende sakarya yazdım kaç bekliyorsunuz?
-
@zenginmemur önce okumayı öğrenin hazır bilgiyi bile okuyamıyosunuz farkettiysen orda tek ay maaşı yazdım bunlara çift +ist tazminatı yemek kartı temettü eklersen bambaşka bi rakam çıkar net tabiki ama siz bu kadar açıklamaya rağmen hala anlamıyorsunuz yapıcak bişi yok
-
@fact0riel Ben yazmıştım 3200 TL diye. Boşver hocam anlatamazsın Hayırlı geceler herkese. Yarın ola hayrola.
-
@marjinalfaydali üniversiteyi yozgatta okuyunca parçam oldu Kayseri’yi yazdım
-
arkadaşlar buraya geçen seneki uzman yardımcılığın mülakatlarında öğrenmiştim mülakattan elenip servis görevlisi olarak işe alınana kadar bayağı bayağı her gün takip ediyordum ama bu sınavda sonuç ne zaman açıklanacak beklentinizi panik hale getirmeniz biraz garipsenesi bir durum.şöyle ki geçen sene 42 bin civarı olan sınav 33 günde sonuçlandırılmıştı.
bu konu dışında da şunu önemsemeniz de fayda var.mülakatı kazandığınız takdirde 5 yıl aynı şubede kalmayı taahhüt eden sözleşmeye imza atıyorsunuz ilk günden bunla eğitime başlayacağınızı iyi bilin , umarım herkesin idealine kavuşur. -
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@fact0riel eyvallah cok sagol ama bu maas bnce hala net degil gecen biri cok iddali bir sekilde istanbulda maas 3200 u buliyo yazdi bn sok oldum
ilk senesini dolduran temettü (2 maaş) almaya başlasa istanbul görev yeri ücreti veya güneydoğu da görev yeri ücreti alan personel 3200 tl maaş alıyor arkadaşlar . bu bilgi doğru bilgidir bir halkbank servis görevlisi olarak teyit ederim
-
@fact0riel sende dogrulari yazacaksin hakaret etme ha dogrulari yazdigini dusunuyosanda duzgunce bilgini teyit etceksin.
-
@adam-smith 3200 ortalama rakamsa bunuda insanlara anltacaksin o zman.2100 degil bu rakam
-
Maas 3200 olsun ortalma kimse bu isi birakmaz.Halkbankdan ayrilan kisi sayisi kac acin okuyun.Gecen bir subeye gittim nerdeyse tabiri caizse sinek avliyo.Burdaki bir servis gorwvlisi ne kadar yorulabilir.Kiyafetlerine dis gorunusune baktim gayetde memnunlar.
-
@zenginmemur Hocam istifalar maaşdan ziyade iş temposundan dolayı olabilir.Mesela aşşağı yukarı aynı parayı alsada kişi nispeten daha rahat bir çalışma ortamı olacağı için guy,duy vs taşra uzmanlıklarını tercih edebilir veya puanı varsa merkez kadroları.Sonuçta bu süreçte işsiz kalmamak adına bu sınava giren çok fazla kpssden iyi puan alan insan var.
-
Yarın da mi açıklanmaz ya
-
@luthor hocam nerdeyse 4yil olcak bu surecteyim cogu arkadasla kunusuyorum niye kurum degistiriyosun diye verdikleri yanit maddiyat.Zaten az alan bir sey hep degerli.Yani tempo cok ama maas az diyolar geneli
-
@zenginmemur hangi ilde hocam bu dediğiniz İstanbul öu ?
-
@zenginmemur servis görevlisi için mi söylüyorlar hocam?
-
@zenginmemur Yahu nereye bırakmıyor? İşe başladığım günden beri şubeden 3 kişi istifa etti üstelik yerine yeni personel de vermediler. Bütün işler kalan personele yıkıldı kalan personel dediğim de operasyon bölümüne yani. Yemin ediyorum her gün kaos karmaşa, her gün ayrı bir cinnet. İnsanın bir yerden sonra gözü parayı görmüyor çünkü yıpranıyorsun sinirlerin bozuluyor agresifleşiyorsun o iş temposunun altında. Evet dediğiniz gibi rahat yerler de var ama peki ya olmayan yerlerde çalışanlar? Nereden biliyorsunuz ya da nasıl emin olabiliyorsunuz rahat bir şubede çalışabileceğinizden? Ya da iki üç kişi yatıyor diye tüm çalışanlar yatıyor veya yorulmuyor mu oluyor?
Maaş konusunda da tek maaş 2100 lira çift maaş 4200 lira, ortalamasını aldığınız zaman İstanbul dışında bir yer için 2800 lira falan ediyor aylık yemek hariç. Para fena değil de dediğiniz gibi bazı yerlerde günde 50 fiş kesen adamla başka bir yerde aynı işi yapıp 180 fiş kesen adamın isyanı paraya değil kurumun insan kaynaklarının başarısız personel temin uygulamaları ve yoğun tempoyadır. Ya yemin ediyorum bana gelen çayı bir gün bile soğumadan geniş geniş içebildiğimi hatırlamıyorum, ice tea'yi çok severdim ondan tiksindim şu süreçte artık.
-
@bisisorucam hocam alternatifimiz az oldugu icin basvurduk.Yazdiklariniz icinde tesekkur ederim cevaplariniz cok net
-
@luthor yok genel olarak yazdim cogunluk boyle isi olup sinavlara hazirlanan cok
-
Tabi işin içine girince durum nasıl olur bilemem de Bankadaki tüm yoğunluk şu belirsizlik dönemlerinden iyidir diye düşünüyorum.
-
@bisisorucam üstad haklısın ama bu sınava başvuran insanların çoğu işsiz ve mesleksiz (iibf çıkışlı olduğumuz için) o yüzden çalışmaya aç, bir süre sonra biz de senin düşüncende olacağız bu kesin bir durum
-
Kalabalık bir şubede çalışmanın işi öğrenme açısından güzel yönleri var ama buna değer mi emin değilim. Müşteri ile baş başa kaldığında bir şekilde o problemi çözmek zorundasın ve bu bir defaya mahsus değil sürekli bir döngü. Bu durumda işi öğrenmeni sağlıyor ama sinirlerinden de götürüyor.
Rahat bir şubede çalışırsanız belli bir uzmanlık alanınız olur ama kalabalık şubede her konuda uzman olmanız gerekir çünkü başka şansınız yok eğer insanlara yardımcı olmak istiyorsanız. O yüzden ilk başlarda biraz stres iyi olur öğrenme açısından ama sonra bu durum 10 aydır devam edince insan kafayı sıyırıyor. Vallahi yeni personel gelsin kapıda güllerle karşılayacağım artık o raddedeyim ve eminim bir çok çalışan da benimle aynı düşünüyordur.
Umarım şansınız yardımcı olur da güzel bir şubeye düşersiniz. Gerçekten bence bu çok önemli bir şey. Biraz şanslı olmak lazım sanırım. Size yardımcı olacak ve işi öğretecek sabırlı çalışma arkadaşları dilerim hepinize.