HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Merhaba arkadaşlar ben de halkbank tayin durumunu sormak istiyorum bulunduğuz yerde 5 yıl çalışmalısınız aksi halde 10.000 tazminat ödersiniz yazıyordu bir sitede bu doğru mu?Bu konuda bilgisi olan biri paylaşabilir mi?
-
@fact0riel senin amacin ne kardesim?Istifa ettim falan bunlar yeni rakip eleme modu herhalde.Istifa ettin ya simdi sen kesin 1000 kisilik vergi mufettis yardimciligi ilani falan gormus sanki atanmissin gibi yaziyosun.Kardesim alim yok alim sen istifa ettinde nereye gectin guy mu oldun?Sen bu mantikla guydanda istifa etmissindir.Kardesim aciklanan sinav yok daha sen ne istifasindan bahsediyosun.
-
@zenginmemur ya sen ne boş konusuyon ya.Ya duzgunce bilgi ver fikrini sun yada konusma tartısma ortamı olusturma burda!
-
Aradım arkadaşlar evet haftaya kalmış ümitlenip strese girmeyin haftayada hangi gün olacağı için gün vermediler
-
@ahmetşen suan sen olusturuyosun mudahil olarak farkinda degilmisin yoksa bilincli mi yapiyosun bn bir sey yazmadim ki kendisi bana cevap hakki doguracak sekilde hitapta bulundugu icin yazdim.Anlayacagin sen yorumlari okumaya devam et.Benden sana bu kadar
-
@devletebedmüdded daha önceki sınavları 1 aydan önce açıklamamışlar o yüzden.
-
Arkadaşlar bi kendinize gelin. Niye tartışıyorsunuz ? Bi sakin olun. O bana bunu dedi, şu bunu yaptı. Kaç yaşında insanlarız . Burda vakit harcayacağınıza dersinizi çalışın. En azından cuma hatrına sizi sukunete davet ediyorum. Hayırlı cumalar
-
Dünden beri dikkat ediyorum, bazı arkadaşlar çok dikkat çekmeye başladı. Her şeyden bir memnuniyetsizsiniz. Girip okumayın, merak etmeyin arkadaş ya. Çocuk çocuk hareketler sergiliyorsunuz. Sizle mesai arkadaşı olacağız bir de. Ayıp yani
-
@kayseri6638 haftaya mi kalmis! Bunlarda ne şuur kalmamis. Bana dun bi isimiz kalmadi surecin sonuna geldik liste hazirliyoruz dediler. Bunlar acaba listeyi elde falanmi hazirliyor. Hep bi beklenti yaratiyorlar insanlara. Adam gibi en basindan yok 19 u yok ay sonu yok cuma demeselerdi kimse böyle sabirsizlanmazdi. Birde sonuclarini gorenler var. Nasıl oluyor bu sacmaliklar anlamiyorun istanbul unv. Yada ik sureci mahvetti...
-
Güzel döngü. Cuma günler haftaya sarktı pazartesi , salı açıklanır. Haftabaşı bu hafta cuma gününe , cuma gelince tekrar gelecek haftaya sarktı diyolar
-
Telefonun başındakiler ne zaman açıklanacağını bildiğini düşünmüyorum , onlarda kendilerince öteliyolar soruları
-
@gannicus sana katılıyorum. yalandan cvp vermek için klasik cvplar veriyorlar. Yoksa onların bildigi fln yok.
-
@zenginmemur adam orda bilgi veriyor yok o oyle degıl yok bu boyle degıl . Yok daha ıyı ıs mi bulacaksın niye istifa ediyon falan filan.boş yapma..
-
@zweigstefan ya gerçekten bilmiyorlar ya da bilgi veremiyorlar. Yine böyle cevap verdikleri bir anda , bir bakacağız pat diye açıklanacak bir anda yüksek ihtimal. Aynı şey de guy da da yaşadık. Telefonda konuşurken çalışmalarımız devam ediyor ne zaman açıklarız belli değil , çalışmalar bitince açıklanacak gün veremeyiz diyordu telefonda ki arkadaş. Telefonu kapattık , bir baktık biz telefonda konuşurken açıklanmış
-
@gannicus aynen de öyle olur zaten sisteme sonuçların yüklendigi görenler tarafından belli oldu halkbank onay verdigi anda artık yönetim kurulu mu veriyorsa yetkili kısım anında acıklanır. telefondakilere ben itimat etmiyorum.
-
@yasar1234 bana da dün sürecin sonuna geldik demişlerdi bugün sanki onu diyen değiller gibi çalışmalarımız devam ediyor haftaya gün vermiyoruz açıklayacağız dediler
-
Bu sınav için bile tahammuller bu kadarken, kipss A sürecini yaşayan arkadaşlarımı tebrik etmek istedim
-
Hatta anlam veremedim bugün yarın haftasonu mu olur belli değil dediler haftasonu da açıklanma ihtimali var mı ama ben üzerinde durmadım ümitlenmek de istemiyorum yoruldum
-
Sonuç açıklanması iyiden
Salı sallanır.
Çarşamba çarşafa dolanır.
Perşembe perişanlık.
Cuma mübarek gün.
Cumartesi ve pazar tatil durumuna döndü -
@ahmetşen aynen belki işe başladıktan sonra bile öğreniceğin şeyleri yazıyorum insanlar bilgili olsun die yaranamıoz yok maaş 3200müş yok herkes istifa ediyomuş yok çok rahatmış. Sen işin içine gir bakalım görürsün he şunada cevap vereyim başka kurummu var atandın diyosun evet atandım bu işler böyle.