HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bir-genç anlayamadım hocam nasıl yani facebook derken
-
Arkadaşlar boşuna geriliyorsunuz. Banka daha sonuçları okumaya ve yüklemeye devam ediyormuş. Çarşamba günü olan olay için bir arkadaş sağolsun soruşturdu. Aldığı cevap aynen şuymuş. İzmir-İstanbul-Ankara gibi illerin sonuçları okunmuş ve sisteme yükleniyormuş. Sistemde yapılan hatayla sonuç sitesinin erişimi açık kalmış o sebeple arkadaşlar görmüş. Ancak alımın az olduğu illerin sonuçları okunmaya ve yüklenmeye devam ediyormuş. Çarşamba günü konuşmuştuk arkadaşla ve yetkililer 1-2 gün daha sürer gün vermem yanlış olur demiş kendi çalışanına bile. Arkadaşın söylediği bilgi aynen buydu. Bu yüzden an an takip etmek yerine normal derslere odaklanmak lazım. Sonuçta banka olmasa bile yine başka alanlar için hazırlanıcaz ya da mülakata hazırlanıcaz. Allah kolaylık versin hepimize. İyi çalışmalar
-
@fabercastell aynen öyle.
-
Burada banka sonuçları okumaya ve yüklemeye devam ediyormuş diye sallayanlara inanmayın . Optik okuyucan çıkan sonuçlar program aracılığıyla yüksekten aşağıya doğru puanlar kronolojik sıralanıyor zaten ihtiyaç kadar kişi sayısı belirleniyor . Bunların hesaplanması program sayesinde 1 iş günü bile sürmüyor . Bu hayali hikayeleri yazanlar kendilerini daktilolu yıllarda yaşıyor sanıyor herhalde .
-
@bybredd sağolun. Ben bu devirde işsiz kalacağım demek ki. Her dönemde torpil varmış aslında ama sanki günümüzde daha da arttı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne diyim.
-
@chai34 aynen dostum kesinlikle öyle bu hantallık neyden kaynaklanıyor acaba anlamış değilim
-
Şu gün açıklayacağız demek bu kadar zor mu ya
-
Herkes sürecin nasıl ilerlediğine dair farklı bilgi ve yorumlarla geliyor ama tek gercek sonucların acıklanmamıs olması, sebebi ister optik okuyucu olsun ister baska bisey. Yuzduk yuxduk kuyruguna geldik en fazla 10 gun daha bekleriz. Hiç degilse umutla bekledigimiz bi sınav somucu var. Allah herkse sabır ve hayırlı sonuclar versin
-
@chai34 Tam da bunu yazacaktım ama vazgeçtim. Sağolsun biri içimdekileri yazıya dökmüş
-
Bankayı arayan soran var mı arkadaşlar?
-
Bu saatten sonra kaldı diye düşünüyorum bugün icin
-
zor elde edilen , kıymetli olur zor terk edilir mantığıyla hareket ediyor banka.
-
@chai34 ya arkadaş bankanın kendi çalışanına söylediği şey bu dedim sadece. Yalancı çıkarmışsınız iki dakikada. Ösym kaç kişinin sınavını 2-3 haftada açıkladı. Bankanın yaptığının yanlış olduğunu bizde biliyoruz. İnsanları germekten ziyade sakinleştirmek lazım onun için yazdık onu. Banka müdürü yarın açıklancak dese senin gibiler yüzünden yazılmaz buraya ya. Zor süreç Allah herkese akıl fikir sabır versin.
-
Arkadaşlar zaten dün @adam-smith in paylaştığı linkti sendika başkanının açıklamasında ikcıların yılbaşına kadar maaş vs düzenlemeleri için gece yarısına çalıştığı yazıyordu yani banka yılbaşından önce bizim sonuçlarla hiç ilgilenmedi süreci şuan yönetiyorlar bence evet sonuç açıklamak çok kolay ama adamlar zaten sonuçlarla hiç uğraşmamışlar
-
@mülkiyeli45 Haklısın kardeş Zaten eksik basılan iki soru 0,50 puan bunun için bile karar almaya toplanmaları lazım soruları iptal etseler o soruları doğru yapanlara haksızlık herkese aynı Puanı ekleseler yine haksızlık o soru yapamayan ya da yanlış yapanlara ek oluyor normal şartlarda ösym sınavları iptal olur ama bu sınav başka sınav Komisyonu karar süreci vs baraj puanları bunlar sürekli toplantı gerektiren şeyler Sadece banka için değil diğer kurumlar içinde aynı beklemekten başka çare YÖK
-
haftaya kesin açıklanır mı ki?
-
Sonuçlarla hiç uğraşmadılarsa öğrenenlerin sonuçları nasıl açıklandı?
-
@mzffrzyrk İnsan Kaynakları departmanı hiçbir çalışana bilgi vermez İnsan Kaynakları birimleri diğer birimlerle seviyeli bir tutum içinde durur bunu arkadaşına söyle işkembeden sallamasın .
-
@maliyeci07 ben sadece fikrimi söyledim amacım polemik yaratmak değildi öğrenenlerde zaten belli iller 81 il var kaldıki öğrenen bi elin parmağını ya geçer ya geçmez 61000 kişiden bahsediyoruz gerçi sayının bi önemi yok optik okuyorda ben sadece fikrimi söyledim
-
Bu arada arkadaşlar forumda hep sizi takip ettim Bu ilk yorumumdur Sınav sonuçları için Hepinize iyi dileklerimi sunuyorum Allah hepimizin gönlüne Göre versin Olacak şeyler bunlar bazıları kazanıp çalışacak bu İşte.bazıları mülakatta kazanacak bazıları hiç gidemeden elenecek bazıları mülakata kalıp elenecek.Bu süreçte Bazı arkadaşları çok tahammülsüz ve isyankar görüyorum.Hayatınızı bu sınava Bağlamayın arkadaşlar .Bu son sınav değil Yani.Elinizdekileri bırakmayın ya da bu sınav için gireceğiniz diğer sınavları bırakmayın.Tek çare bu değil.Banka olmasa başka yer olur .Öncelikle Aklınız başınız da sağlığınız yerindeyse Şükür edin.Ben bunun değerini 2 sene önce çok iyi anladım.Eğer elinizden geleni yaptıysanızda Emin olun Bazen Allah’ın dediğinden başkası olmuyor.Kimileriniz belki diyecek ki Aha nutuk atıyor biri daha ama Gerçek bu Nasipten ötesi yalan ...İyi akşamlar