HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@nihal bende işimi Allah’a bıraktım lakin kulları öyle değil. Tavsiyem bırakma . Mülakatlarda görevlilerle her konuşma yaptığımda torpil listelerinin uçuştuğunu duyduğumdan beri İnan’ın Allah’ım bu kapılardan bize ekmek vermiyor . 92 puanla elenmediğim mülakat kalmadı . Yolunuz açık olsun , devir böyleymiş .
-
@ahmetşen asil gereksiz olan sensin.Bn is bulmasin demiyorumki senin girmeye calistigin yerden bn istifa ettim diyo.Hani kpss turkce paragraf sorulari cozuyosun ya sen bu cumleden ne cikartirsin ben sana soyleyim burdaki herkese hakaret etmis yani diyoki bosa emekleriniz bn istifa etmisim iyi degil diuo.Bnde diyorumki istifa eden adam suraya gectim suraya atandim yazar.Yazamaz cunku yok oyle bir sey.Sgk denetmenligi desek daha aciklanmadi diger merkez uzmanliklarda aciklanmadi.Ha gecenki alimda guy olsa arkadas bu mantikla oradanda istifa eder.Yazdiklarimi anlamaya calis.Hadi bak isine
-
@bybredd nasıl ya. Komisyondakiler direk soyluomu bu torpil işlerini yoksa yanlış mi anladim
-
@zenginmemur istifa eder oturur yeniden kpss calışır adamın keyfinin kahyasımısın illa biryere atanıp mı istifa etmesi lazım.
-
@ahmetşen israrla anlamiyosun boyle yazmamis iste beni sinirlendiren seyi hala gormeden yaziyosun.Bak bir daha yaziyorum ki iyi ogren yargisiz infaz yapma veyahutta her konuya seni ilgilendirmeyen tartismalara hemen atlama.Bunlar cok onemli seyler bu forumdan ogren bazi seyleri.Adam ne yazmis senin girmek istedigin yer aslinda sana hepimize diyo dalga gecer gibi.Senin girmek istedigin yerden bn istifa ettim diyo.Simdi su kelimeyi gitsin kaymakamlik sayistya denetciliginde yazsin bakalim neler oluyo.Kizdigim nokta burasi iste
-
@fact0riel, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zenginmemur ya bişi bildiğin yok bide üstüne saçma saçma yorum yapıyosun arkadaşım benim bilgilerim net teyite gerek yok neden dersen senin girmye uğraştığın yerden istifa ettim bu kadarı yeter sanırım insan gibi giricek arkadaşları bilgilendirmeye çalışıyorum ama anlamakta zorlanıyosun
Adamın cümle aynen bu.ben bu cümledem senin gibi kötü niyet görmüyorum gayet edepli şekilde anlatmış neyse ya sana vakit harcayamam daha fazla kib byss
-
@zenginmemur ilk önce ne yazdığıma dikkat et ama sen hala okumayı bile beceremeyen biri olduğun için. sen nerden biliyosun banka bilgilerini vs dediğin için yazdım hani bilgin olsun. İnsan gibi bilgi paylaşan adama öyle dersen böyle cevap alırsın.
-
@smry 10000 tazminat ödemiyorsunuz. girişte imzlanan sözleşme gereği eğitim ve konaklama masrafları istifa halinde isteniyor. servis görevlisi başlangıç eğitimi istanbulda 1 hafta oluyor. Temmuzda istifa eden biri olarak 800 lira ödedim. 5 yıl atandığın yerde çalışma zorunluluğu var ama evlilik durumunda bu süre 2 yıla düşyordu sanırm. ama tabiki adamını bulursan bu süreler geçerli olmaz 1 2 ay gibi sürede başka yere atanabilirsin.
-
@zenginmemur İşi gücü bıraktım şu saçma diyaloğu okudum.Ne yapalım forum da düzgün yazılar olmayınca boşlukta kalmasın diye takip ettim.Adam bilgi vermiş sen de diğerlerinden duyduklarınla muhaliflik yapmışsın.Ben orda çalıştım benden daha mı iyi bileceksin demeye getirmiş.Ben olsam ben de aynısını derdim belki de böyle bir topluluğa bilgi verme gereksinimi duymazdım.Sakin olun lütfen
-
@clash Hocam 800 lira çok cüzi bir rakam o zaman herkes istifa edip rahatlıkla memurluk kadrolarına geçiş yapabilir.Yüksek rakamda tazminat ödendiğini duymuştuk biz yanlış mı duyduk yani?
-
@zenginmemur kardeşlerim çok iyi bir iş olmadığını söylüyor tecrübesini paylaşıyor kötü niyet görmüyorum orda bir hakaretten ziyade tecrübe paylaşımı ciddiye alınsın diye bir referans vermeye çalışmış çok parlak bir iş değil çok bel bağlamayın demek istemiş çok hayal kurmayın demiş
-
@maliyeci07 yüksek rakamlar istifa önleme amaçlı korkutma olabiliyor. başlangıç eğitimi aldığım için 800 ödedim. altı ay sonra bir eğitim daha oluyor ona katılan arkadaşların ortalama 1800 ödediğini duydum. bu rakamlar servis görevlisi için geçerli. uzman yardımcılığının eğitimi 1 hafta daha fazla sürüyor miktar o zaman iki katına çıkabilir.
-
Yav kavgayı bırakın da bugün de aciklanmicak şimdi bence sorun o şu an
-
Arayan varmı
-
@ddguy 1 ayi bulcaksa eger haftaya kalmis olabilr.Bn hala sonucunu gorenler nasil gordu saskinlik devam ediyo
-
@ahmetşen Facebook’ta yarın açıklanacaktır kesin Bilgi yazan sizdiniz sanırsam
-
@ddguy keske bugun aciklansa Ben hâlâ inancimi kaybetmedim bugun aciklanir diye bekliyorum.
-
Haftaya mi kaldi simdide
-
Ilk basta deselerdi 1aydan once aciklanmicak hic strese girmezdik ya.trollendik
-
@clash Bilgilendirme için teşekkür ederim.