HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ilk inşAllah yaa.Benim ingilizce iyiydi gayet ama alandan naaptim bilmiyorum artik.sizin nasildi sinav.?
-
Burdur yazan var mi
-
@şule benimde ingilizce kötü alanda iyi geçmiş gibiydi ama kafa karıştırıcı çok soru vardı malesef
-
2014 her soru 0.83 puanken simdi cok farkli bir durum var.Gecen yil elimizde puanlar var ama orda yuzde 50 dogruluk sarti var.Gecen yilki sinav mi zordu bu sinav mi?
-
@mills bi guy denersiniz artık
-
@orion ben
-
@bihter guy değilde banka sınavlarının konuları daha kısıtlı oldugu icin calisma fırsatım oldu. Yüksek lisans yapıyorum kpss-A düşünmüyorum. Ancak buna ingilizce ve alam temelime guvenerekten girdim. Iyi ki de girmişim diyorum bir yandan.
-
@endemit bende orduyu yazdım merakla bekliyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur
-
@ilk tarihte inkılap cikar diye dusundum bi sinavda oyle cikmisti.Ama tersini yapmam gerekiyormuş.Tarihi tahminlerimle yaptim️
-
-
-
@mills İnşallah bizde sizin gibi sonuç alırız iyi ki deriz
-
@sdgvn İnşallah..
-
@vlkrt izmirde yasayanlarin sanki izmir degil de yaki cevreyi tercih ettigini dusunuyorum.izmir gecmis senede yuksek kapattigi icin senin de oyle bir dusuncen var mi ?
-
@bihter insallah.
-
Geçen yıl mezun oldum bu girdiğim 3. Banka sınavı; sınavlar gittikçe değişik bi hal alıyor. Bi an önce kazanmamız lazım.
-
@giewsun where is the Hatay?
-
@endemit Ben varım
-
@şule evet ya bide öyle bi durum var benimde aynı durum
-
@orion çok fazla izmir seçen görmedim umarım çok yüksek kapatmaz.