HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@giewsun yapmışken 81 ili yapsaydınız keşke herkes faydalanırdi.
-
@vlkrt burdur mu
-
@şule kitapçığı ilk başta karıştırdığımda Bedir Savaşı, Kırım Savaşı, Kavalalı paşa ve Gazneli Mahmud sorularını görünce kafa gitti yarım saat toparlanamadım.
-
İzmirin yüksek kapatması gelenek gibi oldu. O yüzden bu yıl İzmirlilerin içinde istanbulu ve çevre illeri yazanlar hayli fazla
-
@alexdelarge birkac arkadasimin izmirde yasadigi halde istanbul yazan var.bu sefer oyle olmayacagini dusunuyorum
-
@alexdelarge maalesef bu korkudan dolayı izmiri yazamıyoruz belki başka yeri kazanırsam tayinle gelme hayali kuruyorum
-
Isparta yazan var mı tercihe
-
@orion onlardan biri de benim zaten)) benim gibi çok var İstanbul yazan İzmirli. Bu, puanları etkileyecektir muhtemelen
-
@alexdelarge umarim etkiler dusuk puanla kapatir 2 sehir
-
@alinail Ayy hele ben içime sıkıntı girdi.Nolurdu yani inkılaptan da sorsalardi ezberlemistim resmen.normalde de tarihim berbat.Bir gişe görevlisi icin fazlaydi bence.Ben halkbankta yaptim stajimi gişede bir tane bile ingilizce konusan gormedim Hatta maili ben cevirdimde anlattim, bir kelime bile bilmiyolar yaa, neden biiiiz nedeeeeeen
-
@orion ben yazdım! bu yürekliliği gösterdim maalesef...
-
@huzuri̇slmde kazanirsin umarim
-
@huzuri̇slmde dostum ben de riski azaltmak zorundaydım muhtemelen son banka sinavim. o yüzden İstanbul'u yazdim. Yoksa İzmir'den İstanbul'a gidilmez aslında. İyi yapmışsın boşver. Hem bence İstanbul ve İzmir arasındaki puan farkı o kadar çok olmayacak bu sefer
-
@şule bende bütün tarihi çalışmıştım ama çıkan sorular çok abartiydi kıyısından köşesinden hiç alakası yoktu.
-
@ssln ben
-
@alexdelarge ben yeni mezunum her acidan yasadigim yerde calismak daha iyi olur diye izmir disini yazmadim.zor yani dedigin gibi istanbulda calismak.umarim dusuk gelir buyuk sehirler gecmis yillardaki kapatmaz
-
@meltem_90 aynen öyle bnmde. Barajında dusecegi ümidi de kalmadi bende
-
@ddguy kaçla kapatır Isparta sizce ben çok ümitli değilim ama İnsan olumlu ya da olumsuz merak ediyor işte
-
@alinail ahh ah aynen görünce tarih sorulrni bende bi süre kendime gelemedim:) inkilaba fazlasiyla çalışmıştim
-