HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith çok da düşük olmasın hocam 45 bin servis görevlisi başvurusu desek bence çok büyük bir sayı değil belli olmaz. Ben de sınavdan mutlu çıktım forumu okudukça olmaz bu iş dedim ama içimde küçük de olsa bir umut var.
-
@prsnll-adayı-52 A grubu çok sancılı hocam.Puan almak mesele değil beklerken kafayı yememek daha büyük mesele.A grubu düşünüyorsan kurum sınavları başlıklarını oku bence.Bu sene b grubundan alım var a grubu bile düşünüyorsan bu sene önceliği b ye ver.
-
@muaccelalacaklı ne izliyon hocam
-
@ceska vallahi bilmiyorum ya. en kötüsüne hazırım yani ama yine de insan bir umut açıklansın istiyor, acaba mı? diyor :)))
-
@prsnll-adayı-52 şöyle yaramıyor hocam gelen ilanlar ilk 500e hitap ediyor 10 kişi 20 kişilik ilanlar olduğu için. Sonra bir çoğu dil istiyor o da bende yok. P19 puanımı da bazı ilanlarda maliye mezunları kullanabiliyor ben ise iktisat mezunuyum. Durumlar böyle olunca daha kurum sınavı göremedik. Halkbank sınavına da memleketim diye girdim olmazsa ayno tempo kpss devam
-
@ddguy Mr.Robot
-
@adam-smith aynen hocam ya. Nasrettin hoca misali 'ya tutarsa' demeden edemiyor ışte ..insanoglu
-
Ne zaman açıklanacak bu sınav
-
@refik-soydam Cuma günü saat 17:00
-
@muaccelalacaklı siz açıklıyorsunuz gibi algıladım bir an;) inşllh hocam
-
@refik-soydam Belki bir gün sınav komisyonun başına bile geçebiliriz
-
Koyun meler kuzu meler
Sular hendeğine dolar
Sınav elbet açıklanır
Aldırma Gönül aldırma .. -
Akşam 21:00 de iibf etkinliği var twitterda herkesi davet edin ağlamayana meme vermezler bunu geçen sene guy sürecinde bir kez daha görmüştük.
-
bu gidişle iibfye kadro olmadığı için hepimiz ikame etkisine giricez
-
Uzak gelecekte e devlet ve internet bankacılığı tüm kadroları yok edecek. Üst düzey bir bürokrat da benzer şeyleri söylemişti.
-
@ceska ins. Şimdi yerlesiriz de hic degilse gelecekte bu bolumler kapanirsa başka alanlara kaydirma yapabilirler
-
@prsnll-adayı-52 devlet bile öyle yapacağı bir ortamda özel sektörü bir düşünün...o yüzden bugün rahat rahat ekmeğinizi kazanalım,yarın Allah kerim...
-
-
şirketin kasadan parayı alıp banka hesabına yatırmasında bankanın muhasebesi nasıl olur gibi bir soru vardı. onun net cevabını hatırlayan var mı?
banka borçlu yazılır öyle bir şık vardı D şıkkında onu işaretlemiştim. ya da banka alacaklı yazılır. tam hatırlamıyorum şıkta ne dediğini -
@adam-smith Bende a yaptım onu Bankanın mevduat hesabı borçlu çalışır gibi birşeydi şık