HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mask öyle hocam haklısınız. Yeni mezunum. Ben Ankara servise başvurmadan önce kpssye iddialı hazirlananlarin çoğunun servisi tercih etmeyeceğini ve böylece önümün açılacağını düşündüm. Ama tek akıllı ben değil misim maalesef
-
Elim açıklanma sayfasında sürekli tazeliyorum bugün açıklanacakmış gibi hissediyorum. Saat 6buçuğa kadar tetikteyim hemen yazacağım:D
-
@msd yok onu ben demedim başkası dedi ben sadece net konusunda senle aynı fikirde oldugumu ama alınacak kişi sayısı yüzünden endiselendigimi söyledim:) ya insallah senin dediğin gibi olur yoksa çok fena yıkılıcam
-
Şöyle düşünün, 2014'te alım bunun iki katıydı ve alım yapılan il yarısı kadardı. Yani bu sene Ankara için 300 kişi mulakata cagirilacaksa o sene 750 kisi cagirilmistir. Ve 750. nin puanı 74. Demek ki 80,85,90 alanlar var. Ben bu sinavda değil 80,85'i 74 alırım diyen bile görmedim.
-
@ceska Yok kardeş işsizlikten kırılıyoruz ingilizce şu bu hepsi var servis yazdım akıllılıkla bile alakası yok işsizlik çok zor
-
@alexdelarge Katılıyorum dediğine çok istisna alım az falan olursa o iş için 71 bekliyorum ben baraj olarak
-
Guy sınavına hazırlanan var mı?
-
Arkadaşlar bence perşembe günü açıklanıcak. Saat 2 gibi tahmin ediyorum.Hislerimde pek yanılmam. Ama tabi tutmayadabilir. Sadece his..
-
@prsnll-adayı-52 bu yaz ben evlenebilecem mi kardeş hissediyo musun?
-
@prsnll-adayı-52 Kardeş bende mayıs ayında araba almak istiyorum var mı bi hissin
-
@prsnll-adayı-52 Bende bu yaz evlenmek istiyorum bana bak:D
-
@prsnll-adayı-52 ben de kupon yaptım yarın ludogoretz-1860 munich maçı üst biter mi hocam ?
-
Ama sırayla gelin yaaa. Sezgilerimi zorluyosunuz. Evlenmek isteyen arkadaşlar inşallah öncelikle hayırlı bi işiniz olur sonra gerisi gelir diyorum
-
Aslında bu sorduklariniz...evlenmek araba falan sermaye gerektirdiği için , orada benim hisler calismaz..size kalmis
-
Hiç bir şeye odaklanamaz oldum. Günde 50 kere girip burayı kontrol ediyorum. Cidden artık salsınlar şu sonuçları. Beklemek dünyanın en zor şeyi.
-
Falcı yaptınız beni ya. Allah iyiliğinizi versin
-
@alexdelarge Aynen. İşte günlerdir düşmeyecek diyenlere bunu anlatmaya çalışıyoruz. Evet 2014 de iki katı kadar personel alındı ama puanların geldiği seviye belli. O sınav için de hatta "çok zor" deniyordu. Bu sınav ondan da zor kamuoyuna göre. İzlenimler o yönde en azından. Alınan kişi sayısı belki az ama puan ondan da aşağıya inecek. Demekki 2000 kişi alınsaydı bu yıl da puanlar nolurdu siz düşünün.
Bütün günümü dışarıda geçirdim bugün. Yoksa bilgisayar başında kafayı yiyor insan bekle allah bekle bir umutla. Dedim belki açıklanmıştır hemen foruma gireyim, kimler neler yazmış diye. Sonuç yine hüsran. Umarım beklediğimize değiyordur şu an..
-
Bende avm lerde geziyorum milletin noel telaşını izliyorum
-
Ankarada daha oncede yazmistim 94 sube varmis.Her subeye 1 kisi alinsa duz hesap 100 kisi eder.100×3=300.aday kac puan yapar kac basvuru arasindan
-
@zenginmemur 68-71 bandı benim tahminim yüksek kapatacak iller için