HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@prsnll-adayı-52 kesinlikle diyorum hatta kac gunden beri kendime kızıp duruyorum bu yuzden :(( en iyi bildigim konu ve ben yanlış yaptim 1 degil 2 degil 5 6 tane var oyle :((
-
@iibflii benim de iki şıkka kadar indirip salladığım 5,6 tane soru var hepsinde diğer şık doğru. Normalde yarısının doğru olmasını beklersin, şans işte..
-
aynı şekilde benim de var öyle doğrusunu bildiğim şeyleri yanlış yaptığım sorular.
olursa olur olmazsa kpss devam -
@adam-smith hocam öyle olunca çok kızıyor insan kendine
-
@prsnll-adayı-52 çözdüğüm sorular di üstelik. Ama kısmet biraz da ya. Yapacağını yapamıyor insan bazen
-
@bitik sizin adiniz gibiyim bitik bi halde.Haklisiniz birinde tutsa digerinde bilerek yapsanda hatali oluyo.ya sanki MİT e adam alcaklar neyin geçiktirmesi bu anlamiyorum.Offff su dustugumuz hallere bak
-
Sonuc ne olursa olsun rizkimizi aramaya devam edicez ins. Az daha sabir edelim bakalim
-
Gençler aranızda yüksek lisans yapan var mı ya
-
@alexdelarge ben de gini katsayısı sorusunu öyle yapmıştım. 0 ile 1 arasında kaldım 1 dedim doğru çıktı
-
@ddguy sizin yüksek lisans sorunuzu görmek zorunda mıyız!! lütfen sınavla ilgili yorumlar yapın!!
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklansa bile aklınızda şüpheler kalmayacak mı? Balık baştan kokar; sınava girdik kimi arkadaşların sayfaları eksikti, kimi sorular yanlıştı(birden fazla cevabı olan sorular)... Banka sonuçları açıklasa bile aklımızdaki şüphelerin giderilmesi gerekiyor bence biri çıkıp demiyor ki eksik sayfalar için şu çözümü uygulayacağız veya ne bileyim bu kadar tutarsızlık içinde cevapları yayınlasınlar en azından. Biz şimdi o puanları neye göre alıcaz ? Onlara göre doğru olan cevaplar üzerinden mi alıcaz?
-
@adam-smith huhuuu çok sert oldu bu
-
@chirclee Yapmıyorlar kardeş zorla yaptıramayız ya baya uzun süredir açıklanmıyor sınav soruları mesela geçen sınavda sonuçlar değişti yanlış açıkladık dendi efsane şeyler oldu sınav açıklama sistemini kapatıp sonra yeniden açıkladılar ona rağmen sorular açıklanmadı.
-
@msd ne yani şimdi bu hatalı sorular falan nolcak ya da ingilizcedeki 2 tane eksik olan sorunun akibeti nasıl olacak açıklanmayacak mı?
-
@adam-smith Tahminimce onlar uygun gördükleri gibi ayarlayacaklar açıklamada isterlerse yaparlar soruları açıklayacaklarını sanmıyorum.
-
Ya arkadaşlar bu mulakatta torpil falan işliyo ya, yazılı sınavda oyle bi durum yoktur dimi bi de ordan vurgun yemeyelim. Örneğin 65le kapatan bi yerde torpille 60 alan birine de mülakat yapamazlar dimi
-
@bitik öyle bir şey olmaz o kadarda güveninizi düşürmeyin. Birde söyle düşünüyorum ben biri zaten bir başkasını kayırabilecek güçteyse onu sınava alma ihtiyacı bile duymaz bunun iştirakleri var şunu var bunu var oralardan direk işe alabiliyorlardır diye düşünüyorum.
-
@msd benim bi arkadaşımın ablası ziraate torpille girmiş ve kız bana mülakata hak kazanmadan hiçbir şekilde torpil yapılamaz dedi yani sınavsız alım yokmuş ama bilemiyorum işte. Zamanın geçmesini beklerken hep en kötüyü düşünüyorum iyi olursa sevinicem
-
@bitik yazılı sınavda torpil olmaz ama günümüz türkiyesinde mülakatlar için bunu söylemek oldukça zor ne yazıkki..
-
Aydın yazan var mı arkadaşlar. Bende 2014 sinavina girenlerdenim 2014 bana gore cok daha mantikli ve kolaydi bu sinavda sorularin sacmaligindan olsa gerek bazi sorulari hatirlayamiyorum bile