HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaşlar bugünü saymıyorum, son iki gün
-
@prsnll-adayı-52 Belki bugün 5 te bile açıklanabilir hiç belli olmaz
-
@muaccelalacaklı inşallah dostum. Açıklanınca ilk isim kpss için sağlam bi plan yapmak olucak. Ertesi gun de calismaya baslicamzaman yaklastikca nedense böyle hissediyorum
-
Arkadaşlar şu ay sonu muhabbeti ile alakalı mail attım gelen cevap sınav sonuçları aralık ayı sonunda yayınlanacaktır oldu. En kötü 31 aralıkta açıklanacak bu durumda ama mesai günleri kavramı gereği en kötü cuma günü açıklanacaktır
-
@mülkiyeli45 Az önce aynı cevap banada geldi.
-
@luthor kaldı 2 günümüz
-
Ayın 27'si oldu hâlâ Aralık sonu diye mail atıyolar, ya bugundur, ya yarın ya cuma. Şu gün şu saatte açıklanacak deseler ölecekler sanki
-
Bugün de açıklanmazsa yarın hiç açıklanmaz bence cumayı bekletirler.
Cuma 14-15 gibi de açıklarlar zannımca. -
Hadi ya aciklayinda bitsin artik bu cile.Zaten tartismali soru coktu sınavda ne yaptik kac puan alcaz hic bir yorumumuz tutmuyo yani elde iyi mi gecti kotu mu gecti diyecek bir veri yok kontenjan belli degil stres sinir tavan yapti
-
Ingilizce 2 sayfa eksik basilmis.Biyle bir sinavda yapilacak sey bellidir adaylara surekli dogru bilgi vermektir.19 Aralik dediler olmadi simdide Ay sonundan kasit acaba Ocak mi diye millet paronayak olmus.Madem sen giseye adam aliyosun ingilizce ne alaka veya alani bu kadar zor muhasebe sorulariyla doldurmak
-
Yorumları bir okuyorum hevesleniyorum, bir okuyorum umutsuzluğa kapılıyorum. Şu sınav sonuçları bu haftada açıklanmazsa deli olcam en sonunda.
-
Ne yapacakları belli olmaz ziraat bankasını hafta ortasında saat 6 gibi açıklamışlardı tahmin yürüte yürüte kafayı siyiricaz en sonunda. Onda bu kadar stresli değildim çalışmamıştım ve kötü geçmişti ama insanın içinde bi umut olunca çok zor oluyormuş beklemek.
-
Mesai saati dışında da açıklanır mi bu yoksa bu işkence cuma 17 de biter mi
-
sinavda bu kadar akil yurutup yorumlar yapsaydim inanin kazanmistim fullemiştim Hepimiz bi spor programinda falan yorumcu olarak bulunabiliriz.Sabır kalmadi vallahi yaa.
-
Gecen yılki sınav sonucu gününü hatırlamıyorum ama sabah açıklanmıştı. Sınav ilanını da hafta içi verdiler o yuzden cuma mesai sonunu beklerler diye bir kaide yok
-
Şu banka sınavlarını denetleyen yok galiba, bu kadar başıboşlugun başka izahı yok. Sınav soruları aciklanmadigi gibi tartismali soru var mı varsa bunlarla ilgili ne yapıldı bilmiyoruz. Eksik çıkan 2 tane İngilizce sorusuyla ilgili ne yapıldı bilmiyoruz. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli değil, kaç katına kadar mulakata cagiralacak belli değil. Saçma sapan sınav sorularına girmiyorum bile..
-
Bende akşam üzeri Halkbank ik'yı aradım bir aksilik çıkmazsa ay bu ay içinde açıklanacak dedi..cuma gününe kadar yani dedim..evet bir aksilik olmazsa cumaya kadar dedi
-
@şule ben sınavda saçma sapan tahminlerle gkde bir sürü soru tutturmuşum zaten ama alanda da bile bile saçma yorumlarım yüzünden yanlış yaptıklarım var teraziyi böyle dengelemişim
-
Böyle net bir cevap vermemeleri yüzünden acaba Amerika'da ki davanın sonuçlarını mı bekliyorlar diye geçiyor içimden
-
Arkadaşlar tartışılan sorulara göre, siz de dio musunuz en az 5-6 soru daha yapardım diye. Bazı sorular var ki sanki bile bile yanlış yapmışım. Sınav anindaki heyecandan olsa gerek