HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bir-genç hocam dur şimdi ya tam havayı değiştirdim naptin olmadı ama
-
@bir-genç Ay sonuna demişler bu ay sonu son gün cuma
-
@leonarda-vinci bir de Yusuf yusuf
-
@msd 2014 te yedektim banka bize kesin alınacaksınız demişti Berrin hanım vardı o zamanlar ik da sekreterdi ah o Berrin p yüzden pek inanasım gelmıyor
-
@leonarda-vinci leonardo bey ne yapıyorsunuz...
-
@chirclee hocam havası değişsin istedim sadece
-
@leonarda-vinci şaka şaka
-
Sanki her gün hepimiz hayatımızda mutsuz olacağımız hiçbir şeyi yapmıyormuş gibi konuşmak ne güzel. Bir insan işini sevmeyebilir, yaptığı işten memnun olmayabilir ancak bu ona kalk git o zaman deme hakkını kendinizde görmenizde nasıl bir yansıma yapıyor anlamak güç gerçekten.
Profesyonel bir insan için iş ayrıdır duygular ayrıdır. Eğer illa biri gidecekse bu ayrımı yapamayanlar gitsin. İlla işini seveceksin diye bir şey yok, mutlu olacaksın diye bir şey de yok. Mutsuzsun diye işi bırakmalısın diye bir şey de yok. Kendine eziyet ettiğin falan da yok. Eğer oraya geldiysen karar senindir başkalarının değil. Zaten eğer bankacı olduysan ve biraz tecrübe kazandıysan zamanla başkalarının ne düşündüğü umrunda bile olmayacak.
Ha bir de şu saçma sapan motivasyon hikayeleri falan var ya onlar da yalan dolandan başka bir şey değil. İş hayatında böyle şeylerin böyle hikayelerin gerçekleştiği %0000.1 falan biraz. O yüzden aptal saptal motivasyon hikayelerine, başarı öykülerine falan çok kanmayın ben derim.
Mülakat için çok kasmanıza da gerek yok gidin kendinizi gösterin, işi istediğinizi belirtin ve ne olursa olsun konuşabildiğinizi gösterin. Kaçamak cevaplar vermeyin ama çok da uzatmayın, net olun. Size sorulacak bilgi sorularına cevaplarınızın çok da önemli olduğunu düşünmüyorum, önemli olan şey duruşunuz ve size sorulan sorulara bilmeseniz dahi cevap veriş tarzınız. Çünkü kimse size gişede gelip 4T'yi falan sormayacak. Orada tek yapmanız gereken müşteriyi karşılayıp onunla iletişim kurmak ki bu da bazı müşteriler söz konusu olduğunda çok kolay bir şey değildir. Bunu nasıl ölçüyorlar bilmiyorum ama benim tahminim doğru yanlış olduğuna bakılmaksızın cevaplarınız ve duruşunuzla ilgili olduğudur.
-
Grubun havası değişmiyor neyse ben susayım gari
-
@bisisorucam hocam nickiniz bisisölicem olsa daha doğru olurmus
-
@leonarda-vinci ahahahahah ne yalan söyleyeyim bastım kahkahayı :))
-
Samsun yazan varmı?
-
Eşofman takımı almaya gittim param yetmedi sadece altını aldım üstü sende kalsın dedim havam oldu
-
@leonarda-vinci hocam. Sen bu komedi kitabı yaz sana.harcanma ya
-
@prsnll-adayı-52 sorma hocam harcadılar beni resmen
-
İssizlik bu hale getirdi malesef
-
Mulakatta da yap bunlari. Heyet, gülmekten ciddiyeti falan unuturr
-
@prsnll-adayı-52 heee sonra direk son sırayı boylim
-
Mülakat notu için diyebilirim ama sınır puan yeter bana üstü sizde kalsın diye