HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@casanova Buradan duyacağınız ama "siteden duyurulmayacak" ne gibi bir gelişme olabilir? Biraz konuşurken mantıklı konuşun. Gelişmeyi takip etmek istiyorsan sitedeki duyuruları takip edersin. Sonucu merak ediyorsan yine aynı siteyi takip edersin. Burası resmi bir forum değil. İsteyen istediği muhabbeti yapar. Küfür yok, hakaret yok, konudışına da pek çıkılmamış. Gerek mülakat gerekse iller ve puanlara dair konuşulmuş. Hep sınav üzerine. Heralde bunu söylemek için bir arkadaşın müzik paylaşmasını falan bekliyordunuz. Sizi kısıtlayan yok. Siz de yazın, sohbet edin, goygoy yapın. Kimseyi burada goygoy yaptı diye yargılayacak değiliz. Ayrıca buraya boşuna giriyorsun, senin gireceğin adres halkbank.istanbul.edu.tr . aradığın her şey orada çünkü. Buraya giriyorsan da insanları eleştirmeyeceksin.
-
Eminim her sayfada vardır konu dışında yapılmış ufak tefek sohbetler. Birilerinin canını sıktık galiba:) Özrümüzü kabul edin lütfen haklısınız. Buna hakkımız yoktu. Biz müfettiş adayları kadar asil olamadık, ayak takımıyız biz. Bir daha olmaz efendim
-
@adam-smith Iyi adrenalin oldu dimi. Şu BENİM ATTIĞIM MÜZİĞİ dinle rahatlarsin biraz.
-
Bak dostum bu guy başlığında da oluyor. Ben hiç idari hakimlik sınavında, herhangi bir bakanlığın veya kurumun müfettişlik sınavında, üst kurul sınavlarında hiç böyle birşey görmedim. Ha bak dersen ki sınava giren kişi sayısıyla orantılı ; onlada gram alakası yok otur belirli 3 5 kişinin girdiği mükerrer iletileri bi say sabote edilmiş belirli bir grup tarafından her giren yazmamış.
Şimdi dediğine el cevap bak geçen sene müfettişlik sınavında süreç çok sıkıntılıydı bir arkadaş sabah saat 11 30 da açıklancak birinci ağızdan duydum dedi o saatlere yakın açıklandı bu forumun nihai amacı sınav süreçleri ile ilgili bilgi paylaşı mı değil mi yoksa burasıda mı olmuş bir memurlar.net Şurda konuştuğunuz taban tavan puana, sınavın hangi güne açıklanacağına dair tahminlerine, hangi ilin kaçla kapatıp kaç kişi alacağına yönelik yorumlarına kimsenin sesi çıkmaz yeter ki başlığın ruhuna uygun olsun anlatabiliyor muyum? -
Guy mulakatından elendıkden sonra yeni kendime geldim yalnız olan forum tartısmaları hıc degısmıyor biri çıkıp burda sonuç beklıyoruz boş konusmayın bilmem ne derken guyda kaç bininci sayfadaydık:)
-
@casanova İyi de şu bahsettiğin muhabbetler bugün yapıldı, o da 3-5 mesajdır maksimum. Yani sizin bir anda gelip bunu yazmanız, sanki başından beri suistimal edilen bir durum varmış gibi izlenimi veriyor. Sayfa başına 10 mesaj alıyor zaten forum. 12 mesaj yazılsa 2 sayfa atmış oluyor kafadan. Bu şekilde neyi değerlendiriyorsunuz, saçma olan bu. İsteyen istediğini yazar, ben hala burada söylediğimin arkasındayım. Ha ister 3 mesaj konuşulur ister 333. Buna kimse bir şey diyemez. Ama bu konu herhangi bir sonuç bildirimi veya senin tabirinle üst düzey yönetici adaylarının bilgi paylaşımı yapacağı bir konu değil. O yüzden buraya boşuna giriyorsunuz. Burada herkes istediğini yazıyor.
-
@adam-smith özür dilerim kardesım de sen sus bence
-
Arkadaşım biz kaç haftadır bu sınavı bekliyoruz ve bu forum haricinde sınav hakkında muhabbet edecek kimsemiz yok bizde hem bundan dolayı hemde biraz bunalmışlıktan dolayı birbirimize hakaret etmeden biraz eğlenmek istedik bundan dolayı sen niye gerildin beğenmiyorsan bırak içinde kalsın belirtme
-
@adam-smith ben üst düzey yönetici adayları buraya girer bakar demiyorum ki kendini bi kıyasla zahmet olmazsa diyorum sen yanlış anlıyosun ben bi düşün orda niye olmaz ki acaba diyorum bak kardeşim senin tezinde benim tezim de ortada hakemlerse şu iletileri okuyan her bir kişi eğer ki merak edip bir bakarsan 1.sayfadan itibaren ; iki elinin parmağını geçmiyor ileti gibi ileti. Bak ben bu sayfadan öğrendim sınavın ay sonu açıklanacağını halkbankın sayfasında yazmıyor veya kurumun anlatabiliyor muyum saolsun mail atan arayan sorup soruşturan oluyor acaba ne demişler ne türlü bi gelişme var diye girip bakıyorum arada kaynıyor.
Neyse sen tez sundukca ben antisini koycam ha her isteyen her istediği yere istediği kadar da ileti yazamaz ben ne yöneticiyim forumda ne de söz sahibi ama bi adab-ı muaşeret kuralları var kimse senin istediğin kadar yazdığın iletiyi burda okumak zorunda değil git nerde ne yazıyorsan yaz burası sınavla ilgili bilgi paylaşım sayfası anlatabiliyormuyum başından beri ? -
@mülkiyeli45 adı üzerinde forum burası sonuç açıklama sayfası değil he buraya bakıyorsanız da tüm sayfaları okumanıza gerek yok bak aşağıda son sayfaya yönlendiren işaret var oraya tıkla son sayfada bir iki iletiyi oku açıklanıp açıklanmadığını anlarsın.
-
Arkadaşlar ay sonu diye maili yeni gördüm.Haftasonuna sarkma ihtimali var mı sizce?Yoksa genelde haftaiçi mi açıklanıyor
-
@luthor haftaiçi açıklanıyor genelde. mesai saatleri içinde bekliyoruz
-
@luthor hocam bence cuma açıklanmazsa çok şaşırmamak lazım çünkü ay sonu haftasonu ay sonunu takip eden ilk iş günüde açıklanabilir
-
@adam-smith Hadi bakalım çok az kaldı o zaman hayırlısıyla buradan sonuç alalım en azından.
-
@mülkiyeli45 Evet hocam bende o yüzden sordum zaten.Ay sonu haftasonuna denk geliyor.İnşallah şu 3 günde açıklansında önümüzü görelim.Çok sıkıldım artık açıklanmayan sınavlardan.
-
@muaccelalacaklı bak güzel kardeşim, canım kardeşim şu dediğin laf neye benziyor biliyormusun ; dertlerden kafasını bulmuş birinin sokakta gece vakti bağırıp derdini dökerken rahtsız olan insanlara görmeyiver dertliyim be abi demek gibi, ya da ne biliyim sokağa tüküren birini uyarınca rahatsız oluyorsan görmezden gel kardeşim demek gibi. Bak kardeşim ben görmezden gelcem sen dert dökcek içindeki balgamı sökcen bu reva mı hak mı Allahını seversen ya şu denilecek laf mı şimdi güzel kardeşim iyi niyetli olabilirsin ama şu kul hakkı ya bak adam görmemiş maili şimdi soruyor @luthor hocam tahmini bu cumaya kadar açıklanır hafta sonuna kalmaz bu arada.
-
@luthor mülakatlarla sonuçlar arasında 15 gün varmış. 15 ocak pazartesiye denk geliyor. az çok tahmin yürütürsek mülakatlar 15 ocakta başlayacak sanırım. o yüzden cumaya kadar açıklanması olası.
-
@casanova arkadasim yeter ya balgam, tukuruk falan midem kalktı. Daha önceki sohbetlerde bunlar soylenmemisti bile .bide begenmiyorsun
-
Burası da faydalı bi forum olmuş bence. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@adam-smith yok dostum maddi acidan dedim sonucta her seyin bir bedeli var