HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith mantıklı bi çözümleme
-
Simdi alan 50 kultur yetenek 30 yapan bir kisiye ingilizce sallamasyonla yani sıfır dogru bekliyorum bnim sansim hic yoktur boyle durumlarda kac puan gelir bu kisi hangi il olursa olsun mülakatta diyebilir miyiz?
-
@zenginmemur hangi il olursa olsun mülakatta diyemeyiz çünkü bu netlerle 65 puan yapıyor. izmir ankara belki bir iki şehir daha ucu ucuna ya gelir ya gelmez gibi. ama diğer şehirlerin %80ninde mülakata kalır
-
ekstra olarak bir şey daha söyleyeceğim. olaki mülakatı kazandık. mülakat sırasında bize başka şehirleri de teklif edebiliyorlarmış. yani örnek veriyorum uşak ilinde görev yapar mısın diye soruyorlarmış. sadece kulaktan dolma bilgi. resmiyeti yok tabiki.
-
@mülkiyeli45 hocam ilk önce forum tanımını açıklayalım ne demektir bu forum?
Dinleyici durumunda olanların da söz alabildikleri belli bir konu üzerinde düzenlenmiş toplantı. Belli bir konu yani hepimiz muhakkak ki iyi niyetliyiz. Ama gel gelelim burası bir sohbet hal hatır sorma günaydın iyi gceler annnenler nasıl denecek bir yer değil. Gayeyi unutmamak cokta cizgi dısına cıkmamak lazım zannımca. Tabii ki hepimiz stresliyiz, konuşacak insan arıyoruz halimizden anlayan aynı durumu yaşayan. Ama dedigim gibi cokta sınırı aşmamak gerekir. "Kişinin özgürlüğünün başladığı yerde snin özgürlügün biter" hepinize sevgiler -
@mülkiyeli45 hocam ilk önce forum tanımını açıklayalım ne demektir bu forum?
Dinleyici durumunda olanların da söz alabildikleri belli bir konu üzerinde düzenlenmiş toplantı. Belli bir konu yani hepimiz muhakkak ki iyi niyetliyiz. Ama gel gelelim burası bir sohbet hal hatır sorma günaydın iyi gceler annnenler nasıl denecek bir yer değil. Gayeyi unutmamak cokta cizgi dısına cıkmamak lazım zannımca. Tabii ki hepimiz stresliyiz, konuşacak insan arıyoruz halimizden anlayan aynı durumu yaşayan. Ama dedigim gibi cokta sınırı aşmamak gerekir. Baskasının özgürlügünün başladıgı yerde senin özgürlügün bitiyor ne yazık ki -
Gençler size bi ayrıntıyı da vereyim de içimde kalmasın goygoy yapan kişiler size bilgi sağlıyo haberiniz olsun halk ik yi arayan mail atan bu insanlar haksız yere yüklenmeyin kimseye
-
@paaschegibiruh ben daha fazla bu konu hakkında yorum yapmayacağım çünkü sizin gibi gittiği heryeri hizaya sokmaya çalışanlar maalesef bitmeyecek. Tanımlamalar örneklemeler vs bunlar hep aynı taktikler 1-2 sayfa yapılan ve geneli gecenin geç saatlerinde olan aslında sınavın açıklanma ve olası sınav hakkında bir duyumun pek sağlanamayacağı saatlerdi. Ki bende muhabbet edenlerden değildim güldüm geçtim arkadaşların yazdıklarına ama bu iki sayfa muhabbet için 3 sayfa ayar verdiniz yani. Ne kadar anlayışlı ve sabırlı bir toplum haline geldik gerçekten gözlerim yaşarıyor bu tabloyu gördükçe hayırlı forumlar
-
ya boşversenize. takmayın şunları kendi kendileriyle konuşsunlar. kimse buranın ağası değil. burası umuma açık bir alan da değil. internet üzerinde forum. biraz salın kendinizi. böyle insanlar hayatın her yerinde var
-
Peki biz 3-4 günde bir gelip herhangi bir konuda burada kılçıklık yapan ortamı kasan kişileri çekmek zorunda mıyız? Bu goygoylar herşey konuşulup bittikten sonra artık 3 gün kalınca stres atma amaçlı yapılan seyler. Ve açıkçası her gün her saat girip sayfa yeniliyorum ve burada birşeyler yazıldığında mutlu oluyorum yalnız hissetmiyorum. Ve bu haftanı başından beri gerginlik var hepimizde bu gerginliğin birkaç yorumla atılmasında hiçbir sakınca yok. Millet sürekli bi konuda şikayet etmeyi görev edinmiş kendine.
-
Aciklansa da kurtulsak su sayfadan.yine birileri birilerine ayar verme cabasinda
-
Kardeşim bak ya biz anlatamıyoruz, ya anlamanız kıt. Biz geri kalmış bir ülkeyiz diğer ülkeler sanayi devrinin 1 2 3 aşamalarını geçmiş elektronik çağı atlamış bilgi çağını da devirmek üzereyken biz daha 2. Aşamayı tamamlayamadık.
Bu memleketi iki müessese ayağa kaldırır birincisi şikayet, ikincisi hak arama. Şimdi ben rahatsızlığımdan şikayetimi ortaya atıyorum üstüne alınan ki çok manidar yarası olan gocunur şap atlıyor. Ben hakkımı arıyorum sınavın açıklanmasına kalmış 3 5 gün millet sonuç sayfasına bakıyor kıpırdama yok forumlarda facebookda gruplarda dolaşıyor bir gelişme var mı diye. Bir kaç kendini bilmez de cami sessizliğinde türkü çalıyor. Şurda ki kimse birbiriyle tartışmak istemez. Kimi arkadaşlardan ki Allah razı olsun aldığı bilgiyi buraya yazıp paylaşıyor o cımbızla seçilen bilgiler ise sayfalarca yazının içinde kaynıyor gidiyor. Bi çay içeyim bakalım sayfada ne olmuş diye baktım oku oku oku goygoy bitmiyor 2 sayfa oldu 3 sayfa oldu. Şurda şu il kaçla kapatır 60 doğrum var kaç puanım var hepsini a yaptım Allahın dediği olur diye kaç gelir acaba soranı anlıyorum o girmiş sınava sadece girmiş bi maya çalmış tutarsa ona kimse laf etmiyor. Burası bilgi paylaşım platformu mu yoksa goy goy platformu mu. Burda sohbette olur başlığını açarsın diğer kısmına kimse sana vay efendim niye böyle başlık açtın niye böyle konuştun demez ki gceye bi şarkı bırak, geceye bi söz şiir bırak vb... Türevleri bir çok başlık görüyoruz. Dersen ki ortak payda da buluşamıyorum ; aç kardeşim halkbank servis görevlisi dertleşme sayfası diye başlık gören gelsin. Rahatsız olana da çıkıntılık yaptı demeyin bu milletimizin basit yapısı kimse sesini çıkartamaz acaba çıkıntılık yaparsam dışlarlar mı diye ama bu memleket ya öyle ya böyle kalkınacak gelişcek herkes herkesin hakkına da hukukuna da saygı duycak ben mecburmuyum senin sevdiğin şarkıyı yemeği sporu halkbank sınavının başlığında okumaya kardeşim tabiki de baş kaldırcam tabiki de uyarcam... -
Merhabalar arkadaşlar. 2014 ‘teki sınava girmiştim 120soruda 99doğru yapıp mülakatta elenmiştim. Açıkçası o sınav benim girdiğim en kolay sınavdı. Şehirlerin kaçla kapattığını hiç hatırlamıyorum ama bu sınav o kadar basit değildi. Kesinlikle taban puan düşecektir. Tabi giren sayısı bu sefer çok daha fazla sanırım. O nasıl etkiler bilemiyorum.
-
Muhabbet edenleri elestirmek icin kac sayfa konuşulmuş ona da dikkat etseniz iyi olur. Konuyla hic bir ilgim yok ancak bunu da belirtmek istedim.
-
@ustauksi hocam özel olmazsa bu sınavdan beklediğiniz puan aralığı nedir
-
@casanova özür dilerim şarkı paylaştığım için. Bir daha olmaz. Haklısın. Hakkını helal et.
-
@raki hiç takip etmedim soruları ve cevaplrı o yüzden bilmiyorum açıklanınca göreceğiz
-
Zonguldak tercih eden varmı
-
@mask özür dileme kardeşim ya insanlar sıkılmış bir şarkı paylaşmış istemezsen dinlemezsin bunalmışsın beklerken özür dileyecek ne var
-
Afyon yazanlardan 60 üstü bekleyen var mı ?