HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
O sol taraftaki ağrı bende de var... Arkadaşlar ileride birşeyleri değiştirebilecek konumlara gelirseniz şu forumları unutmayın gençliği takip edin hallerini görüp ona göre çözümler üretin bu ülkenin en büyük potansiyeli olan genç nüfusu ne halde..
-
@mülkiyeli45 afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama 55 yaşındaki emekliliği gelmiş devlet memuru(!) pos bıyıklarını kaşıyıp nominal olarak 8.30 da başlayan mesaisine reel olarak 9.30 da başlıyorsa daha çok aç kalır bizim gibi gençler.. devletin el atıp emekli etmesi lazım. kimse kendiliğinden emekli olmuyor memlekette.
-
@prsnll-adayı-52 Asla istemezdim.Ümitle beklemeyi sgk 9.promosyonda yaşıyorum zaten birde bunu kaldıramam.
-
@ddguy 62
-
Öğrenince hemen foruma dönüp yazıyoruz herkes söz versin
-
@mülkiyeli45 Vallahi unutmam hakeden isteyen genç arkadaşlarada her türlü desteğimi eksik etmem
-
@adam-smith eğriye eğri doğruya doğru ben bunu babama söyledim çünkü babamda o memurlardan şuan kültür bakanlığında memur dedim ki bak evladında iş peşinde emekli olunda gençler iş yapsın. bana verdiği cevap şu yerimize gençleri alacaklarını bilsem bi dk durmam ama bak kaç arkadaşım emekli oldu var mı yerine yeni atadıkları bir genç emekli maaşı bu kadar düşükken bu hayat şartlarında mümkün değil. Dedim sende haklısın..
-
Umarım sonuclardan sonra foruma ilk yazan mulakati kazanır da ilk aldığımız haber güzel olur
-
@prsnll-adayı-52 bugün çok yüklendim siteye ama açıklanmadı.
-
-
daha önce bankada staj yapan var mı?
-
@vlkrt hocam yanlış etiket oluyor ikidir, benim için problem değil de, yanıtınız ilgili kişiye gitmez diye bilgilendirmek istedim. İyi forumlar
-
@huzuri farketmedim hocam teşekkürler
-
Arkadaşlar inşallah hak eden arkadaşlar atanırda benim sizlere sorum mülakata hangi kaynaklardan ne şekilde hazırlanacaksınız?
-
@adam-smith ben yaptım staj.
-
@icinizdenbiri Tüyo mülakat iş görür.Aslında ayrıca bir kaynağa gerek yok ama tüm derslerin toplandığı bir kitap.Sorular önem derecesine göre de gösteriliyor.Ayrıca her kurumun sorduğu sorular var.Örneğin halk bank mülakatında çıkan sorular da belirtilmis.
-
@mask stajda gişedekiler sizi köle gibi kullandı mı yoksa iyi insanlara mı denk geldiniz? genelde hizmet sözleşmesi ve bilgi formlarını size doldurturlar, müşterilerle siz ilgilenirsiniz. gişedekiler yalnızca o bilgileri sisteme girip hesaba açar. eğer olur da olursam aynısını uygulamayı düşünüyorum
-
@adam-smith yok pek sorun yaşamadım. İyi insanlardı. Belki de bana iyi olmak zorunda hissettiler. Şube müdürü amcamdı.
Şaka bir yana hiç biri işini sevmiyordu. -
@mask Kim seviyor ki? Sorsan hepsi mutsuzdur. Çok mutsuzsan kalk biz oturalım nedir yani bu kadar debelenmeleri anlam veremiyorum. bu devirde beyaz yakalı masabaşı maaşı orta düzeyde işi bulmuşlar da bunuyorlar gerçekten. bizim türk insanı zaten kolay kolay memnun olmaz bir şeyden. her şeyde sitem her şeyde bir mutsuzluk memnuniyetsizlik...
-
@luthor teşekkür ederim hocam kitabı bulabilecegim bi link mevcutmu araştırdım bulamadım da