HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@muaccelalacaklı yalnız eşinin komşusunun akrabası nasıl oluyo ben onu da cozemedim mantık sorusu gibi sanırım bu sakaydı
-
@ddguy okeydeki eşimin ortağımın yani
-
arkadaşlar böyle şakalar yapmayın sonra diğer arkadaşlarımız onları ekmek sanıp yiyor
-
@muaccelalacaklı öldürdünüzzzz
-
bu hafta açıklansa da herkes bi yolunu çizse
-
@yorgun-_iibfli Cumaya kadar açıklanmasını bekliyoruz hepimiz hocam
-
@muaccelalacaklı inşallah hocam
-
Arkadaşlar çok rüya gördüğünüz oluyor mu ? Ben hergun rüya görüyorum ve tabirindee is mevki sahibi vb. Şeyler yazıyor. Cumhurbaşkanını bile gördüm onun tabiride devlet kapısı yazıyor . Nedense hiç inanmadım gelmiyor. Erzurum yazdım puanin düşük olacagini bekliyorum sizce ?
-
@bihter benim için rüya görmek her geceki rutin olay. sınavla alakasız rüyasız uykum yok. evvelsi gece samet liçina ile karşılaştım avmde... why me god? rüyada samet liçina görmek, bir sınavda başarı sağlanacağına, beklenen refaha sonunda kavuşulacağına delalet eder.
erzurum konusuna gelecek olursak, doğunun parisi diyorlar, o yüzden talep çok olabilir ama elbette puanın 2-3-4 puan düşeceği aşikar. -
@adam-smith bide isparta tahmini alalım hadi bakalım
-
@ddguy içime doğdu 64
-
Bu forum da herkes heyacanını stresini merak ettiklerini konuşuyor. Anlamadığım şey de yersiz şakalar gereksiz eleştiriler insanlar burda bir umut etrafın da birleşiyor gereksiz soguk geyiklere hiç gerek Yok bence espirinin de eleştirinin de bence bir dozu var. Dikkat etmeye davet ediyorum bu tarz davranan kişileri. Kişi kişi cevap yazmıyorum kişisele dönmemisi açısından
-
o değilde izmir yazıp çeşme şubesine atanan arkadaşa şimdiden tebrikler :)) yazın turistler kapının önünden geçerken bol bol iç geçireceksiniz ama haftasonlarınız 3 ay boyunca cennet olacak bizden şanslısınız tatil konusunda :))
-
@adam-smith olumsuz düşünüp uyuyorum ki sırf düşünüyorum diye mi görüyorum acaba yok yine görüyorum. Erzurum'da ben çok kalabalık göremedim çevre illeride düşünürsek. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum bu yıl mezun oldum alanda p 19 yani hiç çalışmadığım halde 74 geldi sandım ki herşey böle devam edecek
-
@bihter vallahi nedense sol yanım acayip şiş. rahat nefes alamıyorum gibi. hissediyorum ya cumaya kalmayacak. yarın açıklanabilir. resmen ensemde hissediyorum çok yaklaştı arkadaşlar hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun valla ben daraldım artık
-
@adam-smith yanılırsanız nolcak Kain bay/bayan
-
@adam-smith Sakin baba sakin cumaya kadar yolu var bende bugün için bekliyordum ama olmadı başka şeyler mi konuşsak bir konu açıverin:)
-
açtım yukarıda bir konu valla devamını getirin :))
-
Arkadaşlar mülakatta eleneceginizi bilseniz gene de mulakati görmek ister miydiniz??(şahsen ben istemezdim.) Imkansız bi soru biliyorum fakat bilseydiniz mesela..
-
@prsnll-adayı-52 istemezdim. amaçsız yaşanmaz ki. sonunda amacımıza ulaşamayacaksak o yolu neden yürüyelim..