HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Yazılı sınavda da ayarlama filan olacaksa biz yaşamayalim o zaman bu kadar da olur mu ..
-
Soru sormucaz tamam 3 gun bekletmeyin bahane biz olduk
-
Yeterli başarı sağlanamadı belki de. Taban puanlarda aksilik çıkmış olabilir
-
bir iki saatte açıklanacağını düşünüyorum ben. dediklerinin aksine soru cevaplamayı sevmez ikcılar. cuma akşamı mesai biterken sonuç açıklar ve araya haftasonu tatilini sokar.
-
0216 503 51 71 numarasından az önce halkbank ik ya ulaştım bugün açıklanmayacak diye bilgi aldım. Bekleyerek daha fazla kendimizi yıpratmayalım.
-
@jimgordon Sağol dostum
-
https://twitter.com/giewsun/status/946726218765873152
Tweet attım şuna benzer 30 -40 tane tweet gitsin saat 6 olmadan açıklanacak. Re tweet yapın bari
-
Şimdi ulaşabildim Halkbank ik'ya.. bugün açıklanmayacak haftaya açıklamayi planlıyoruz dedi..peki haftaya cumaya kadar sarkacak mı dedim cumaya sarkmaz diye düşünüyoruz dedi..yani yine hüsran
-
Bence kötü düşünmeyin. Yazılı sınavda hile dönmez o kadar da uzun boylu değil. @lewis 'in dediği gibi, puanlarda sıkıntı olacağı aşikardı zaten. Belkide o yüzden uzadıkça uzuyor, kazanan 1000 kişinin güvenlik sorguları yapılıyor olabilir, sorguya takılanların yerine başkaları alınıyor olabilir. Binbir tane sebebi olabilir. Sıkıntı değil bekleriz. Sıkıntı olan, sürekli ay sonu açıklanacaktır diye maillere auto cevap verdirmeleri.
-
@adam-smith sonuç açıklanmadan gv soruşturması hiçbir kurum yapmıyor bildigim kadarıyla ay sonu demeleri sarkıtmak için zaten.
-
-
kardeşim bırakın o yüzden bu yüzdeni 2 dk içinde 150 kişi gördü 2 tane re-tweet var. korkmayın kötü bir şey yapmıyorsunuz. ay sonu açıklanacak deyip milleti salak yerine koymak ne demek ! görsün millet kimse sorumlusu çeksin cezasını elbet siz ne yapıyorsunuz diyen bi delikanlı çıkar bunlara
-
@giewsun kardeş biz zatn twitter dan soruyoruz gelen cevap sitenin duyurular kısmını takip edin oluyor. İnanmıyorsan al alta link atıyorum.
-
@muaccelalacaklı bu numarayı aradım ismimle hitap ettiler tuhafıma gitti. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
-
@gretchen yok artık hakkaten mi şu an çok şaşırdım
-
@adam-smith geçen seneki sınavlarında ilk gün kazandı gözüktüm ikinci gün kazanamadı gözüktüm ?
-
@hiktisatci ve ikinci şok noluyo ya
-
@ddguy hocam ben de şaşırdım. Çok da aramıyorum. Bugün ikinci oldu. Ne alaka anlayamadım.
-
@gretchen bildiğin isminle hitap etti öyle mi başvuruda verdiğin numaradan mi aradın
-
@gretchen Onu ben de okumuştum bir sayfada ama sebebini çözemedim. Önce kazandı olup sonra kazanmadı olması için ne olması gerekiyor? Bu listeler belli değil mi anlamsız bir olay yani