HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Ben şimdi birşey sorucam linç yemekten çok korkuyorum ama sorucam arkadaşlar bankada giyim konusunda özenli olmak çok önemli biliyorum ama bu sınırlar nasıl belirleniyor acaba? Şuan kamuda bile kıyafet noktasında bir serbestliğe gidildiği için bankada da böyle bir durum var mıdır?
-
Adıyaman 60 puanın altına düşebilir mi sizce bu sınava göre??
-
@bitik Ziraat iştirakleri içinde sınav yapıyor ben çok merak ediyorum aslında mesela ziraat bankasına torpille girmiş dedin biri için torpili hangi pozisyondaymış kim torpil yapabilecek kadar mevki sahibi. Zamanında torpille girenlerin durumu ortada şimdi çoğu hapse giriyor fetöden boş ver öyle düşünme çıkıyor işte bir bir geriye öyle yada böyle sen çalışmana bak güzel kardeşim.
-
baktım da 2014'de -8 Eylül 2014 Pazartesi saat 17:15- de açıklanmış sınav sonucu. Yani demem o ki...
-
@msd babası bölge başkanıymış fakat başka tanıdıklarım da var öyle çok yüksek bi mevkiye gerek yok sadece şube müdürü bile yeterli oluyo
-
@mülkiyeli45 Neden böyle bir soru için '' linç yiyeceğinden'' korkuyorsun ki Belirli kurallar vardır elbette olmalı da sanmıyorum çokta serbestleşeceğini tabi biz bilemeyiz oda var.
-
@msd hocam belli mi olur yine forum sınırını aşmışızdır diye ki aştım sanırım
-
@meltem_90 Bunu söylemek elimizde veri yok ne desek boş İstanbul, İzmir, Ankara için tahminlerde bulunuyoruz orayı kazanan insanlar forumlarda yazmışlar alım sayıları az çok tahmin edilebilir ama Adıyaman hakkında çok fazla duyumumuz olmuyor.
-
@mülkiyeli45 eğer erkeksen beyaz gömlek zorunlu genel de beyaz haftanın sonlarına doğru 1 ya da 2 kere mavi de giyebilirsin ama hafta başında beyaz şart. Pantolon da kumaş resmi olduktan sonra rengi çok farketmiyo. Kadınlar icin de yine normal bi resmiyette olucak altta kumaş giyinip üste herhangi şık bişey giyilebilir. Devlette çalışmanın güzel yanı o ağrı veren stilettoları sadece denetimden geçerken yada onemli toplantilarda giyiyorlar onun haricinde babetle bile gidebiliyorlar.
-
@bitik hocam hergün topuklu şart mı ?
-
@bitik iştirakler için olabilir de kamu bankalarında sınavsız işe alım olmuyor diye biliyorum
-
@mülkiyeli45 hayır güzel okumamışsın:) özel bi toplantı yada denetimlerde cekmecenden cikarip giyersin onun haricindeki günlerde spor olmadığı surece herhangi topuksuz şık bir ayakkabıyla gidebilirsin
-
@adam-smith, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
baktım da 2014'de -8 Eylül 2014 Pazartesi saat 17:15- de açıklanmış sınav sonucu. Yani demem o ki...
2014'de
Mülakatlar ikamet ilinin ilgili bölge müdürlüğünde gerçekleştirilmiş -
@bitik pardon kbakmayın tamam çok rahatladım şuan sağolun
-
@adam-smith aynen sadece şoför hizmetli ve güvenlik kadrolarında sınavsız alım oluyo banka içi için sinavlı biliyorum
-
@mülkiyeli45 Bugün bazı arkadaşlar şikayetçi olmuş bazı şeylerden ben dahil olamadım ama söylenecekler söylenmiş bağlayıcılıkları da yok zaten takma yanlış bir şey yapmıyoruz sohbet ederek paylaşımda bulunuyoruz. Bazı konularda böyle şeylerin olmadığını o ortamların daha kaliteli olduğunu savunmuşlar bence burada ki samimiyet o ''kalite'' den daha değerli
-
Arkadaşlar işiniz yoksa #sgdysonuclarınıbekliyoruz taginden julide sarıeroglu ve mehmet selim bagliyi etiketleyerek 9. Promosyon denetmen yardimciligi mulakatlarinin aciklanmasi icin bize destek olun lutfen.İibfliler olarak boyle zamanlarda birbirmize destek olmamiz lazim.
-
@bitik sakal konusunda bilginiz var mı ? her gün sinek kaydı mı? hafif kirli sakal imaj icabı sakal falan hiç kaçarı yok mu
-
@giewsun hiç kaçarı yok. her gün sinek kaydı malesef :)) o kadar da olsun ya artık bence..
-
@giewsun malesef sakal sadece katılım bankalarında serbest halk bankasinda sinek kaydı @adam-smith in dediği gibi