HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaşlar tahmini olarak servis görevlisi Hatay için kaçla kapatır? 12 şube olduğunu düşünürsek.
-
@mills çok doğru söyledin,kimse kimseye hükmedemez,nizamsız ve yersiz olan benzetmenin içeriği neyi yansıtıyor beni ilgilendirmez ama benim yorumuma bu eleştiriyi getirirsen,bende pekâlâ düşüncemle hükmedebilirim sana
-
@alinail 60-66 arası olur gibi
-
@cnsde özür diledim
-
an itibariyle https://halkbank.istanbul.edu.tr/ siteye girilmiyor
-
hadi artık abi ya afakanlar basıyor iyi mi kötü mü açıklayın da bilelim boşuna kendimizi yemeyelim şurda
-
@adam-smith ben girdim siteye bir şey yok hocam
-
@adam-smith girilmeme sebebi ne hocam heyecanlandim şu an he
-
Ben de erişemedim az önce. Sonuçlar yükleniyor diye düşündüm. Resmen hepimiz kafayı yedik. Bitsin artık şu süreç
-
site açılıyor arkadaşlar
-
@illedekamu vallaha yedik ya ölcem bende
-
Şu an açılıyor ama 5 dakika kadar bir yokoldu site. Şu an muhtemelen "kerizlere bak habire sayfayı f5 yapıyorlar kehkehkeh" diyorlardır bizim için.
-
Belki kazanamayacağım ama bir umut işte günlerdir beklemek ne kötü mailime ilk 19 aralık dediler dAha sonra da ay sonu dediler yarın da ay başı demesinler
-
65 ve üzeri alanlar Ankara,İzmir hariç bence heyecanlanmasın çünkü kazanacakları kesin gibi bir şey
-
Bence ik bıkmıştır artık. 10larca insan aradı mail attı kaç gündür. Ama istanbul üniversitesi btcileri eğleniyor olabilir evet katılıyorum ikcılar baskı yapsa da artık salsalar sonuçları
-
@lewis mülakata 3 katı kadar kişi sayısı çağrılacak değil mi? ben puanımı 60-65 arası birşey bekliyorum.
-
@bir-genç ben de aynı öyleyim. kazanamayacağım belki ama koyun gibi bekliyoruz işte sonucumuzu. beklemek ne zor şey ya.
@Lewis 65üzeri bekleyen kaç kişi var ki forumda
@illedekamu sonuçlar bellidir de banka onay vermemiştir daha yayınlanması için. hadi IK sal artık şu sonuçları be kardeşim
-
@adam-smith Bence yığılma oralarda olacak herkes o aralık civarında
-
@alinail büyük ihtimal 3 katı
-
Yığılma 57-62 arası olur bence