HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bihter tabii yüksek lisansın bankada önemsenmediği doğru. Fakat ingilizcenin hepsinden doğru beklemem inandırıcı gelmeyebilir diye belirtmek istedim. Ben akademik kadrolara da başvurdum. Ocak 4 te celal bayar ocak 10 da akdeniz universitesinde arastirma gorevlisi sınavım var.
-
@bihter istatiksel olarak sıfırda gelebilir max şanslıysan 5 gelir:D
-
@mills Çok güzel inşallah araştırma görevliligi için olumlu sonuç alırsınız.
-
@bihter insallah teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@mills dostum ben Adana için barajı geçeceğine inanıyorum ama uzman yardımcılığı için zorlayabilirdin bence.Forumda gördüğüm kadariyla orda da puanlar çok yüksek olmayacak gibi. Bu ingilizceyle şansın yüksek olurdu
-
@mills Celal Bayar mezunuyum, şehir ve okul hakkında bilgi ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım
-
@AlexDeLarge haklısın aslında fakat ben tez döneminde olduğum icin bir yandan ingilizce bir yandan tez bir yandan bu sınava hazırlanmak zor oldu. Dolayısıyla uzm. Yrd. Da kendime güvenemedim.
-
@mills hocam hangi bölümde yüksek lisans yapiyosun
-
@ddguy ÇEKO. eğer bitirdiyseniz lisansı mutlaka tavsiye ederim. Kendinizi gelistirmeniz için baskıdan uzak 2 yıl mukemmel fırsat.
-
banka "ay sonu" demiş okuduğum kadarıyla maillerde sözünü tutacak gibi cuma pm 12.00 da açıklar herhalde.
-
İlla cuma gününe kadar bekletecekler Zalımsın Halkbank
-
pazartesiye sarkarsa şaşırmam.. ama en geç pazartesi diyebiliriz. haftasonu dahil değil. ya cuma ya pazartesi
-
@adam-smith Zaman yaklaştıkça beklentileri öteliyorsun:D
-
@adam-smith pazartesi sarkmaz sarkarsa salıya sarkar tatil çünkü ama ben en geç cuma olur diyorum
-
Gün saya saya perşembe ve cuma kaldı. Halkbank şaşırtacak ve perşembe açıklayacak , soruların üzerine halkbankın ay sonu mefhumunu tartışmaya gerek yok zannımca
-
Arkadaşlar hislerime göre bugün açıklanacak 2 ile 5 arası .
-
Arkadaşlar forumu akşamları takip edemiyorum. Konunun üzerinden çok konuşma geçmiş ama devlet bankalarına sınavsız girelebiliyor mu muhabbeti hakkında çevremde gördüklerimden bir şeyler söylemek istiyorum. Bir arkadaşım torpil bulmuştu Ziraat için,adam başka bir kurumda müdürdü ve bankanın sınavına girmiş olman yeterli demişti,puanın önemi yok demişti ancak arkadaşım sınavı kaçırdıgı için iş olmamıştı. Başka bir arkadaşım ise özel bankada çalışıyordu,Halkbankasına transfer yoluyla sınavsız geçiş yaptı. Devlet bankaları uzun süre alım yapmıyor ancak bir şekilde kadrolarını dolduruyor.
-
@yek geçen yıl halkbankası sözleşmeli personel alımı yaptıktan bir süre sonra,uzman yardımcılığı sınavını yaptı,o sınavda barajlar çok ilginçtir ki 52lere kadar düştü, yani sözleşmeli alınanlara o sınav ile şans vermiş oldular.
-
@mills dostum belki yeri degil ama arastirma gorevlisi nasil olunur?Yardimci olur musun?
-
@mills hocam baskıdan uzak derken neyi kastettiniz?