HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Telefona şarz dayanmiyor sayfalarda gezinecez diye. Bizden sonraki nesiller de böyle mi olcak acaba.. Yazikk
-
@prsnll-adayı-52 daha fena olacak, maalesef..
-
Yarın belli olur her şey arkadaşlar
-
umarım hepimiz için sonraki takip sitesi http://basvuru.halkbank.com.tr/ olur
-
@adam-smith linki görünce heyecanlandım
-
@muaccelalacaklı hepimiz sıyırıyoruz teker teker az kaldı :)) neden bu kadar heyecan yaptıysak...
-
@adam-smith Ben kpss harici karşıma fırsat çıktı diye çok heyecanlandım sanırım
-
Neyse konuyu dağıtmayalım birazdan lince uğrayabiliriz
-
Eğer ki sınavı kazanip mülakata cagrilirsam mülakatı yapanlara gölün gidegenligi veya Bedir savaşı sonuçlarını bilmenin bankacı olmak isteyen bir kimse için ne derece olcucu olduğunu soracağım. Evet, yapacağım bunu.
-
@ceska YEMEZ
-
@ceska keşke birileri yapabilse ama çok zor..
-
@ceska söylesen de faydasız. bunu istanbul üniversitesine söyle :))
-
@ceska Sensin sensin...
-
@ceska mulakati gecenlere niye soruyorsunuz sorulari hazirlayanlara sorun. Ayrica bedir savasini ne kadar abarttiniz. Sorumlu oldugumuz yer genel tarihti. Bir suru sacma soru varken taktiniz bedir savasina.
-
@cigdem Mülakatı geçenlere değil mülakatı yapanlara dedim ben orda bir daha okumanızı tavsiye ederim. Aklımda Bedir savaşı kalmış tarih sorularından özel olarak o soruya takmadım.
-
@muaccelalacaklı Ben bu platformda ön plana çıkmak için yazmadım asla da ego tatmini amacım vesayre yoktur. Ayrıca abartılacak bir şey de yok sadece bu sitemi onlara yapmak istiyorum. Yoksa içimde kalacak. Ne dedim şöyle söyle soru soracağım dedim çıkıp da "sizlere yazıklar olsun tüm personel alım sistemini değiştireceğim" demek iddiasında falan mı bulundum ?
-
Yarın 16:50 de bitiyor bu belirsizlik herkesi sukunete davet ediyorum
-
@ceska mülakatı yapanlar soru hazırlamadı. İstanbul üniversitesi hazırladı. Ki bu üniversitede de önemli tarih profesörleri varsa bu soruyu normal karşılamak lazım detay sorarlar yani
-
@ceska, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Eğer ki sınavı kazanip mülakata cagrilirsam mülakatı yapanlara gölün gidegenligi veya Bedir savaşı sonuçlarını bilmenin bankacı olmak isteyen bir kimse için ne derece olcucu olduğunu soracağım. Evet, yapacağım bunu.
(SORAMADI) Ayrıca sınavdaki hiçbir soru senin meslek hayatında karşına çıkmayacak. Sınavın amacı birilerini elemektir zaten.
-
@ceska Güldürdün!