HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Ocağın ilk haftası açıklanacak benim tahminime göre
-
@adam-smith Olumsuz sonuçlara hazır olmakta fayda var. Can sıkıcı bir süreç. Mitivasyon bırakmadı insanda.
-
Geçn sefer 17.15 de mi açıklandı bu sonuç
-
Aradık bizde bugün yetişmez haftaya dediler bi günde vermediler
-
@ddguy ciddimisin! Dalgamı geçiyor bunlar artık bizle. Çocuk oyuncağına döndü.! S
-
@yasar1905 ben de aradım şimdi sonuçları açıklarsak gelecek sorulara cevap veremeyiz dedi.Bu yüzden mi açıklanmıyor dedim çalışıyoruz dedi .geçiştiriyorlar resmen. Madem açıklanmayacak neden ay sonu diye dönüş yapıldı anlamıyorum.
-
Simdi konustum bugün acıklanma ihtimali var dediler ancak düşük ihtimal dedi haftaya sarkabilirmiş
-
akşam 5'te açıklayıp ofisi terk edecekler. 3 gün ortalığın soğumasını bekleyecekler. klasik taktiktir. ancak açıklanmazsa başka bir sıkıntı var gibi görünüyor.
-
Bugunde yattı herhalde salı ya kaldı ben böyle saçmalık gormedim
-
@gariban-guy bende bunu düşündüm de ama garip bence de bi şeyler var sorular saçma şaibeli bi sınav gibi geldi Allah affetsin günahlarini aliyosak ama bu kadar olmaz
-
@ddguy Gidişattan belli idi. Söz konusu koca, köklü ISTANBUL ÜNİVERSİTESİ olunca profesyonellik beklemek hakkımızdı. Fakat ne sınavlarında ne sonrası süreçte bunu göremedik. 9 Aralik günü ise beklentim yüksekti. Attığı mesajlar, sevgiliden bile görülmeyen ilgi alaka..
-
burada ne kadar çok halkbank çalışanı varmış !!! aramışlar öyle demişler böyle demişler haftaya olabilir demişler
-
@giewsun anlamadık hocam ne demek ıstedin
-
@mask hocam iş İÜ den çıkmıştır Şuan açıklama olayının Halkbank ın elinde olduğunu düşünüyorum
-
@raki işin, aciklanma aşamasına geldiğinden şüpheliyim
-
Biz burda heyecanla beklerken bence sınavı açıklayacak olanlar dur lan 3 5 gün daha bekletelim de az daha heyecanlı olsun diyorlar başka açıklaması yok
-
@raki ben de aradım İstanbul Üniversitesi listeleri hazırlıyor onu bekliyoruz dediler listeler geldiği gibi açıklayacaklarmış
-
İstanbul universitesini arayan oldu mu listeler hazir miymis diye soralim o halde
-
açıkçası sonuçları açıklamamakta diretmelerine farklı anlamlar yüklemeye başladım.kimsenin günahını almak istemem fakat daha önce bizzat uğradığım haksızlık bu düşüncemi pekiştiriyor...zaten soruların net cevaplarının olmaması,ucu açık cevapların olması sınavda da düşündürtmüştü bana bunu.inşallah yanılıyorumdur.inşallah hakka girmiyorlardır....
-
Bugün İçin Yetiştirmeye Çalışıyoruz, Yetişmezse Haftaya Kesin Kesin Açıklarız, Sarkmaz Dedi.