HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mills 40-45 dakikayı gözden çıkart Hiç otobüsle gitmedim ama baya dolaşıyor. Kampüs de şehirden epey uzakta.
-
Insallah butun iller beklenildiginden dusuk kapatir
-
@adam-smith o zaman soyle sorayim otogardan iibd kac dakika. Sınavım saat 10.00 daymış.
-
@adam-smith iklim genel sebebi nemde oluyo sebep olarak
-
Yok mu bi haber gelişme arkadaşlar
-
@ddguy Hocam biraz önce ik yı aradım hep aynı şeyleri söylüyolar 2018 e kaldı tahminimce
-
@raki aman ya bu ne saçmalık niye gün verdiler o zaman kendileri dediler cumaya kadar diye
-
@ddguy Çalışmalar devam ediyo dedi Bugün veya haftaya açıklanucak dedi
-
Ben de aradım az önce bugün için bir çalışma var fakat haftaya da sarkabilir dedi.
-
@zenginmemur inşallaaahhhh
-
@zenginmemur temennimiz o yönde hocam.
-
Haftaya olunca yine haftaya sarkacak
-
Bu kadar vurdumduymaz nasıl olunur gösterdiler. Hep erteleme çalışmaları. Açıklayın arkadaşlar baraj ayarlamasi yapılıyor veya yanlış sorular üzerinde duruyoruz diye. Bare niye beklediğimizi bilelim.
-
bence bugün açıklanır çünkü dün açıklanmayacağı dünden belliydi yarın veya daha sonra demişlerdi. bugün ise bugün veya haftaya dediklerine göre bugün açıklanır bence
-
onceki haftaydi bu haftaya kaldi bu haftada olmadi haftaya kaldi.. migrenim tuttu.keske girmeseydim
-
Normalde 1 ay içinde açıklıyorlar Ziraat bankasıda bu zaman aralığında açıklamıştı hiç açıklama yapmasalar beklentiye girmeyecektik sürekli 19 uydu ay sonuydu diye ileri tarihe öteleyip duruyorlar umarım en geç ocak ayı içinde beklenilenden daha düşük taban puanlarla açıklanır da beklediğimize değer
-
@zenginmemur inşallah herkesin gönlüne gore olur.
-
@zenginmemur nem yoğunluğu mu nem dengesi mi nem doygunlugu mu saçma bir secenek vardı. II nolu öncülde idi. II ve III yaptım fakat cevap I ve III olmalı kanaatimce. Yani iü öyle degerlendirecektir. Çünkü iklim etkenini okuyunca içeriğinde nemle alakalı faktörün etkileri de yer alıyor. Yani nem, iklimin alt etmeni gibi duruyor. Bana kalırsa dediğin gibi 3 seçenekte mantıklı.
-
@mask kesin olan hiç bi sorusu olmazmı bi sınavın ya hepsinin cevapları şüpheli
-
@mask bncede iklim genel sebeb ama nemde etklidir bu nedenle bu soruda tartismalidir.Bu sinav beni delirtcek resmen.Alandada bunun gibi en az 5 soru var hatali