HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@oguzidane dostum sen foruma girmeyip kişisel mesajla birileriyle konuşmayı tercih edebilirsin istiyosan. Eminim buraları sana zorla okutmuyolardir
İnsanlar sınav açıklanmadan önce bu konuları konuşacak tabi ki. sınav açıklandıktan sonra soru tartışıldığını gördün mü sen hiç.. -
Soru tartışma onu konuşma bunu konuşma forumda ne konuşucamızı şaşırdık en iyisi bi konu listesi yapılsın ona göre konuşulsun!
-
@oguzidane emredersiniz
-
Geçen bi arkadaş şikayet benim hakkım şikayet etmezsek ülke gelişmez bilmem ne diyordu:D ya şikayeti yoruma değil adminlere yapın uygunsuzsak atarlar ya da bi yoluna bakarlar bu ne harbiden soru da tartışılmıcaksa kapatın gitsin allah aşkına
-
kardeşim 'evet' diye kelimelik cevap yazmışsınız. 'sen onu ne yaptın' diye yazmışsınız. kişisel soru cevaplarınızı niye okuyalım biz. herkes ilanla ilgili bilgi için giriyo çıkıyo siteye. sizin saçma sapan kişisel muhabbetlerinizi okuyo. bi okuyun yazdıklarınızı anlarsınız -diyecem ama sanmıyorum anlayacağınızı-
-
Arkadaşlar hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz kolay değil ama başlığın servis görevlisi alım sınavı olduğu bi forumda soru tartışılmasını eleştirmek çok abes
-
Arkadaşlar belli ki çoğumuz gerginiz kalp kırmaya gerek yok Bu arada belki yüreğinize bir nebze su serper;
Nasibûke yusibûke velev künte fi tahte’l cebel.
“Dağın altında olsan da, senin nasibin sana isabet eder.” -
@chirclee aynen. Insanin rizki tipki eceli gibi onu kovalarmis.
-
Saat 05:38 gözüme uyku da girmedi açıklanır diye iyi mi .. Sabahçı tayfayla selamlar.
-
Umarim bugun aciklanir yoksa 17.00 den sonra sabir tasina donusucez az kaldi
-
@adam-smith hesap uzmanlati dogru tsfli olan soruda vardi bnde hesap uzmani yaptim.Cunku hesap uzmanligu diye bir meslek yok artik hemde maliye bakanligi personeli diye onu isretledim
-
Gidegen sorusu nemde dogru cevap.Iklimde dogru
-
@zenginmemur II ve III yapmıştım o soruyu. Gidegen III. olması lazım ama II numara neydi hic hatirlamiyorum
-
İlgoc şokundan sonra bugün açıklanması ve olumlu olması ancak yüreğime su serper.
-
@adam-smith dostum artık cevap ne olursa olsun bu saatten sonra degistiremeyecegiz. Insallah bugun açıklanır.
-
@mills Aynen öyle, bugün açıklanması en büyük temennimiz. Dün mail atmıştım dönüş yapmadılar bu sefer. Bu da bir işaret olabilir
-
@mills arkadaşlar mail attım öncekilere cevap vermişlerdi ama artık vermiyorlar ya açıklamayacaklar yada artık bıktılar
-
Ben az önce ik yı aradım ist üniversitesinden haber bekliyoruz çalışmalarımız bugün açıklanması yönünde ama ocağa da sarkabilir dedi.
-
İnşAllah aciklanir bugun.Ocak ayina falan sarkacak bi durum yok.Bunalttilar yani.Bu memlekette işlerine geleni hemen açıklarlar ama,bu kadar zor olacak bisey yok.aciklayin bizde sizde kurtulalim yaa.
-
@adam-smith dostum otogardan celal bayar kac dakika