HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zeyno5454 o soruyu mantigimla yaptim diger siklar soruyla alakaliydi bi tek tsf nin acilimini bilmiyordum acilimini vermedilerse kesin bu alakasiz biseydir diyerek isaretledim. Memurlarda dogru cevabin tsf olduğunu soyluyorlar evet.
-
TSF sorusu da 1980 sorusu da muamma sorular. Bunlar sadece 2 tane. Bunun gibi onlarca soru var. Sonuçları çok merak ediyorum gerçekten
-
@adam-smith tsf nin sorusu neydi bu cevabi mantiksiz bulup isaretledigimi hatirliyorum ama soruyu hatirlamiyorum
-
@bitik ben de tsf yaptım fakat TMSF olması gerekmiyor mu onun ? Kesinlikle bir hata var.
-
soruyu hatırlasanız da biz de söylesek neyi işaretlediğimizi ️
-
@adam-smith hangisi denetleme kurumlarından biri değildir gibi bir şeydi soru
-
@adam-smith hangisinin bankacılıkta kanunlara uygun olduğunu denetleme yetkisi yoktur vb. tarzında bir soru idi. Şıklarda banka yeminli murakıpları,hesap uzmanları, BDDK,tsf vardı. Diğer şıkkı hatırlamıyorum.
-
@adam-smith hangisi denetleyemez...
Tsf misş. Türkiye satranc federasyonu
-
@ceska hesap uzmanları ayrı bir soruda idi
-
Yanlış yapmışım zaten. Yanlışlarım arttıkça umudum azalıyor
-
Arkadaşlar bugün yüzde 70 sorular açıklanır hazırlıklı olalım
-
@zeyno5454 Hesap uzmanları işaretledim bir soruda ama soruyu hatırlamıyorum. Bu soru olabilir. Başka hesap uzmanları diye şık olan soru hatırlamıyorum zaten
-
@zeyno5454 bence yanlış yazmıslar onu kaç kişinin aklına gelir onun açılımı?
-
@iibflii inşallah öyledir tsf (tmsf) olarak okudum ben
-
@iibflii harbiden ha. niye alakasız bir şey koyar ki gider bddk imf vs yazar TSF ne yani. TMSF olsa yine amenna. Soru hatalı kabul edilip herkesinki doğru kabul edilir mi bi de
-
@zeyno5454 facebookta biri yazmıştı o soru iptal olacak diye bir yakını söylemiş onada. umarım iptal olur bi çok kişi yanlış yaptı onu..
-
@zeyno5454 aynıydı üstat hatırlıyorum.
-
@iibflii inşallah..
-
Çok enteresan ya vurduğum gol olmuş resmen (KAZANAMADI)
-
@adam-smith Duyuşuma göre iptal edilecek sorulardan biri