HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@iibflii 1980 sorusunu ne işaretledin
-
@bitik yapı kredinin mülakatında video değil di mi online test ingilizce di mi
-
@adam-smith sen de 1980 de kaldın
-
@fabercastell video da var. Mesela bi tane müdür ingilizce soru sormus videoda. Sana 30 sn falan hazirlanma suresi veriyo sonra bilgisayarin kamerasi seni cekiyo sen konusuyosun
-
@zeyno5454 İcime sinmiyor cünkü hepsi olabilir Kimi proflar enflasyon demiş, yasin çoban dış açık demiş, birisi cari açık diyor. O kadar soru sorma hakkımız da olsun ya
-
@bitik sana da mı öyle sordular
-
@fabercastell evet
-
@adam-smith ben onu dış ticaret açığı yaptım. hatta ilk kontrol ettiğim şey o olmuştu not almışım en büyük sorun dış ticaret açığı diye.
-
@bitik sag ol kardeşim
-
Hissediyorum bugün açıklanacak bu dertler son bulacak
-
@adam-smith koskoca adam smith işkembeden sallamaz vardır bi dayanağı demek düşer banada
-
2 soruyu eksik basan adamların TMSF yerine TSF yazmasına şaşmamak lazım. Eğer gerçekten öyle bişey varsa iptal edilmeli tabi
-
@adam-smith aslında o dönemde enflasyonda var sorun olarak tabi.fakat asıl temel sorun dış ticaret açığı hatta ihracatın teşviki yonunde politika uygulanmış o dönem
-
@iibflii 24 Ocak evet ama düsününce hepsi ana problem sayılabiliyor. Ama herkes böyle dediğine göre dış açıktır hocam
-
@zeyno5454 @adam-smith @bitik
Bende cevabı enflasyon yaptım ama şöyle düşünebiliriz. Enflasyon artışı faizleri arttırarak döviz kurunu arttırıp dış ticaret açığı ve cari açığı düsürmesi yönüyle ana sorun kaynağı enflasyondur diye düşünülebilir. -
@icinizdenbiri enflasyonun artması işsizliği ve beraberinde ihracatı bitirip ithalatı arttırmasına neden oldu daha sonra 24 ocak kararlarıyla ihracat desteklendi enflasyon düsürülmeye calisildi issizligi azaltmak amaçlandı falan filan beynimi yicem şimdi
-
Yav arkadaşlar ben de dış ticaret açığı yaptım ama yanlıştı yapacak bisey yok gece gece tüm soru bankasını gozden geciremem yarin bulup bulup soruyu ve cevabini fotografini cekip atarim olmazsa
-
Arkadaşlar herkes için hayırlı bir sonuç olur. Iyi geceler ! Cuma önemli bi gün olucak #iibf
-
abi yeter ya vala iki saattir bi soru için. sanki açıklandı da 1 soruyla kaçırdınız. fazla uzattınız. gidin kişisel mesaj kısmından konuşun.
-
@oguzidane yok artık. kantarın topuzunu kaçırıyosunuz ama. girme o zaman arkadaşım siteye. ne boş adamlarsınız ya en sonunda söylettirdiniz yani.