HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kazm İngilizce 32 yazıyor ya :)Nereden öğrendi acaba çok merak ediyorum.
-
@luthor :)))
-
@ceska İngilizcenin bu kadar çok iyiyken uzmanlığa neden başvuru yapmadınız hocam
-
@kazm dostum sende sonuçları sorgulatan tip degilmisin ?
-
@kazm yok ya millet yaziyo 50 alan 30 gk gy 45 ing 105 fen 33 fizik 21 sosyal deliresim geliyo
-
@yorgun-_iibfli nerden biliyorsun iyi olduğunu neye göre biliyorsun benim yds 50 ben hiç bir ing sorumdan emin değilim kardeş
-
@ahmetşen nasıl yani anlamadım ? açar mısın
-
@kazm hahahahaha tamam lan bir daha yazmam ayrıca ne turuncu değilim kardeş.
-
@kazm 32 yazmış bence 40 sorudan 32 yapmak iyi
-
@ceska "lan" mı? yakıştıramadım sana genç arkadaş bu lafı
-
@kazm açayım kardeş. Sistemden sonuçlara bakan degilmisin sen.sistemden sorgulatip millete kazandiniz kazanamadiniz diyen tip
-
valla bu netleri okudukça boşuna sınav sonucunu bekleme diyorum kendi kendime. kesin çuvalladık
-
@ahmetşen diyen tip lafını beğenmedim. evet o kişi bendim o kadar cahilce muhabbet dönüyordu ki elimden gelen şey de bu cahilliği trollemek oldu fazlasıyla haketmiştiniz.
-
Alan 72,gkgy 41,ing 47 bekliyorum.Hakan Atilla’dan boşalan koltuğa talibim gelir mi dersiniz?
-
@kazm o zaman sende konusma adabına dikkat et !
-
@ahmetşen hangi kısmına dikkat edeceğimi söylersen ederim bu şekilde çok havada kaldı ayrıca bı adapsızlığım olduğunu düşünmüyorum?
-
burası çabuk karışıyor...
-
Çıkmış yine her sorunun tartışılmaya açık olduğu sınavdan 66 alan 36 gkgy 40 ingilizce bekleyenler
-
@kazm "turunculu arkadaşlar" lan kelimesinden muaftır.
-
Ingilizceden 32 net bekleyen arkadaşların ingilizcesi iyiyse bundan normal bir şey yok. Iyi bir kelime haznesine sahip olan biri için ingilizce sorulari cok ama cok basitti @kazm @luthor. Ve ayrıca ben de 40 bekliyorum. Şu soruyu soruyorsunuz ya neden uzmanliga başvurmadınız diye? Alandan iyi yapacağının hicbir garantisi olmadığı için ve biliyorum ki servis gorevlisine ingilizcesi genel olarak zayıf olanlarin gireceğini. En azından buradan bir avantaj elde etmek için......