HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
- Gönderiye kadar açıklanmış olur mu acaba
-
@mülkiyeli45 inşallah artık içimiz şişti
-
Motivasyon falan kalmadı eskişehirde yaşayan alancı arkadaşlar çalışma grubu falan kuralım birbirimize destek oluruz
-
@mülkiyeli45 yarına kadar o kadar gönderi yazılmaz hocam
-
Arkadaşlar bari herkes doğru puan ve hangi ili yazdığını yazsada kafada birşeyler olussa
-
Ben 69 73 arası bir puan bekliyorum Adana.
-
@mülkiyeli45 bu totemi bi arkadaş vardı totemci 10000 gönderide yapmıştı aklıma o geldi
-
@mills kalırsınız mulakata hocam
-
@ahmetşen tesekkur ediyorum fakat ümit beslemeyenlerdenim ben.
-
60+ ingilizceden ne gelirse İstanbul yazdım. 15 falan yaptım galiba ingilizceden
-
@mills hocam dogrularin nasıl alan gkgy falan.
Hocam sen umitsizsen hiçbirimiz kazanamayiz max 65 ile kapatacak tüm iller tahminim -
@lewis alan 50 kesin+ salladıklarım gk gy 25 27 arası emin değilim ing full salladım. Oturup çalıştığıma çok üzülmüştüm ben çalıştığım hiç bi şey gelmedi çünkü. Gelmezse bu netlerle zaten daha iyi yapanı halkbank elinde tutamaz üzülmem yani ama insan heyecan yapıp bekliyor yine de
-
@mcancakar Hocam neredeyse Alandan aynı puan almışız. Dedim belki halkbankta aynıdır keza aynı gibi yapmışız. Bu netlerle bile 60 62puan geliyor hocam valla sansa kaldı işimiz
-
@lewis evet biraz şans ama ben bi sene oturup kpssye hazırlanmışım altyapım var bi mühendis gelip beni geçerse üzülürüm
-
Ben daha once de belirttim Yökdil puanım 85 dolayısıyla ingilizcenin hepsi cerezlik sorulardı fulledim. Alandan 45+salladiklarim. Gk gy de ise net 30 var. Genel kulturdeki o osmanli rus savasi lozan antlasmasi göktepe kazisi falan bunlarin yanlisligini kabul ederek net 30 gelir. 1 asagi 1 yukarı şaşmaz.
-
@mills @mcancakar İstanbul mu tercih ettiniz?
-
@muaccelalacaklı ben manisayı tercih ettim
-
@Muaccelalacaklı adana
-
Bir farklılık Yok herhalde herkes susmuş .
-
@mills bu arada bende adana