HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Bursa gecen senelerde maçla kapatmış acaba bilginiz varmı yuksek kapatırmiki acaba
-
Az önce konuştum. Bugün olma ihtimali çok düşük dedi. Cumaya kadar kesin ki dedim, kesin bişey diyemeyiz siteden takip edin dedi.
-
arkadaslar beklemekten baska yapacak bısey yok herkese hayırlı sonuclar.
-
bende aradım biraz önce.. bu hafta içinde açıklamayı bekliyoruz dediler...bende bugün açıklanabilir mi dedim... kesin bişey yok bugünde açıklanabilir yarında dediler . sitemizi takip edin dediler
-
Ne siteymiş ya sanki devlet sırrı istedik
-
bu alimda zaten belliydi hemen olmayacagi.19 aralik diye tarih verdiklerinde cok sasirmistim vay be yanildim demistim.ben ise bile gec baslatacaklarini dusunuyorum.baska durumlar var bildiginiz kadariyla bunlarin etkili oldugunu dusunuyotum.tabii "bence"
-
Arkadaslar bi arkadaşım uzman yardımcılığı için girdi onun sonuç açıklanmış benim sonuç yok herhalde bazılarının açıklanmış yani su trol dediğiniz çocuk trol olmaya bilir belki diğerine girenlerin ki açıklanmıştır nasıl bir sistem izliyorlar anlamadım zaten
-
evet arkadaslar facete de şu link paylasılmıs benim sonucum da açıldı burda ama bazılarında açılmamıs anlamadım https://halkbank.istanbul.edu.tr/sonuc önce siteye normal girin sonuc yazmadan , sonra buna tıklayınca geldi benm de valla
-
benimki de açıklanmış
-
Bu diyenler uzmanlık icinmi girdiler.kazandinizmi
-
@issiziktisatci ne yapıcaz anlamadım bi daha yazar mısın
-
uzmanlıklar açıklandı mı yani ?
-
servis görevlisiydi benim
-
Arkadaslar sonuc aciklama sistemine girin dashboard yazıyor linkin sonunda onu silip sonuc yazın geliyor benim bursa servis olmus dsrisi basiniza
-
@prsnll-adayı-52 benim servis hocam
-
Bende gozukmuyo şu an noldu ki şimdi
-
benim gözüküyordu yanlış tıkladım gitti gelmiyo :((
-
@busus kazandın mi ne yaziyo du
-
Yapamadım beeen
-
@ddguy göremedim işte :((