HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@aksakrekabet verilebilecek cezayı bu mahkeme değil, ABD Hazine Bakanlığı karar verecek. İkisi farklı süreçler.
-
@adam-smith sonuçta mahkemenin verdiği karara göre verecek hazine cezayı konuşulan miktar 10 milyar $ illa ki etkiler halkbankasını
-
ben 4 numarayı da aradım açan olmadı
-
@aksakrekabet verileceği bile kesin değil. kişilerle kurumları ayırabilirler. o yüzden ne olacağı belirsiz. davanın zaman kıstası yok, ucu açık. yakın gelecekte sonuçlanacak bir şey değil.o yüzden sınavı etkilemez.
-
Arkadaşlar facede 2017 halkbankası mülakat grubu sayfasında biri ısrarla sınav açıklandı benim sayfamda görünüyo diyo. Ama bakıyorum açıklanmamış. Siz baktınız mı
-
@monopol bakıyoruz sürekli şimdi baktım hatta yok öyle bir şey
-
@monopol hayır hocam yok bende de
-
@monopol Başka sayfadaki troller bile bizi bu hale getiriyor ya
-
@aksakrekabet İlan geldiğiğinde de dava durumu vardı zaten. Atilla bey 1 senedir tutuklu zaten ABD de. Bilmeden insanların morallarini bozmayın.
-
@adam-smith hocam 2017 Halkbankası Sınav Mülakat Grubu. Bu sayfa hala ısrar ediyor .şimdi de bazılarının ki açıklanmış bazıları açıklamamış diyo. Galiba sallıyo boşa telaş yaptım k bakmayın siz de
-
@ozzybz moral bozmak için yazılmış birşey değil. Sadece sonucun açıklanmasının nedenlerinden biri olabilir mi diye düşündüğüm birşey. Sürecin uzamasının yan etkiside diyebilirim
-
@aksakrekabet sürecin uzaması bence tamamen süreci yaymak istemeleri. daha önce de hep böyle olmuş. insanların bu kadar süreci kafaya takmasının sebebi de maillere tarihli dönüşler yapmaları. aksi takdirde herkes 1 ay sonrasını bekleyecekti zaten. bu da benim fikrim
-
@zenginmemur pek yok hocam, alan bilgisi olan birisiyim ''bence'' yani şunu demek istiyorum aslında o kadar tartışmalı bir soru sayısı yok ortada bunu cevaplar açıklanınca anlayacak herkes.
-
@monopol kac almis madem aciklanmis
-
@meltem_90 beyinsizin tekiymiş ya bi de 91 almışım yazıyo. Dalga geçti resmen.böyleleri neyin kafasını yaşıyor cidden anlamıyorum.
-
@devletebedmüdded sınavdan sonra tabiki tüm sorular kolay çünkü cevapları bulmak görmek vs.. zihinsel etkisi çok oluyor. sınav anında kimse böyle düşünmüyordu. sınavdan çıkınca ağlama duvarı gibiydi forumlar.. soruların zorluğu kolaylığı değildi zaten olay. zor bile olsa dersin ki zor sorulardı. sorular saçmaydı. ne okuduğunu anlaman için bazı soruları 2 kere falan okumanı gerektirecek sorulardı
-
@adam-smith haklısın, ama hepsinin doğru cevabı var, buradaki yanlış tüm sorularda birbirine çok yakın şıklar, kavramlar vb..
-
İk yı arayan var mı ? Ben aradım açmadılar.
-
@thorstein-veblen bende aradım açmadılar
-
Ogleden sonra ulasabilen yazar mi lutfen ?