HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@devletebedmüdded her sorunun bir cevabı tabiki var. ama önemli olan bunu sınav anında görüp işaretlemekti. bakalım sonuçlar açıklanınca göreceğiz ak mı kara mı
-
@adam-smith daha az alım olmasına rağmen bence taban puanlar azda olsa düşecektir
-
@muaccelalacaklı her il için bilmiyorum ama istanbul için %99 düşecek bence.
-
@adam-smith peki 60dan aşa düşermi sizce?
-
Geçen sene yapilan sınavda 32 günde açıklanmış ve yeterli başarı saglanamadigi için baraj 50 ye düşürülmüş. Umarım bu sınavda herkesin sansi olması için baraj düşürülür. Buna da yorabiliriz:)
-
@muaccelalacaklı taban puan dediğimiz şey baraj zaten. 60dan aşağı düşecek demektir bu da.. tahminim 57 ile falan kapatabilir.
-
Aradım Açmadılar.
-
Bence bosuna bekliyoruz @adam-smith in dedigi bir sey vardı 1 ay sürenin dolmasini bekliyorlar haftaya pazartesiye kalır burada boşuna durup zamaninizi bitirmeyin.
-
@mills o dediğiniz uzman yardımcılığı içindi ondada her dersten yüzde 50 barajı olduğu için puanlar düşmüştü
@adam-smith ben 2014teki puanlardan düşme olurmu diye sormuştum malum 2014te 64 puanla istanbul kapatmış -
2014 teki 2000 kisilik alim 1000 banko 1000 servis gorevlisi seklinde alinmadi mi yani yarisi 2 yilliklardan olmak uzere ?
-
İnsan kaynaklarını aradım. Bugun muhtamelen açıklanmıycak. Bu hafta içi açıklanıcak dedi. Tarih veremiyoruz dedi.
-
@yasar1905 Anlaşıldı bir ayı dolduracaklar
-
@yasar1905 bu haftayı da böyle diyerek geçirirler
-
@muaccelalacaklı hocam her sınav özerk olarak yapılır. diğerlerinden bağımsızdır yani. 2014deki 64 puanı baz almayın sakın. her sınavın sıralaması farklı oluyor. bu defa 65 ile de kapatabilir, 57 ile de. tamamen sınav sıralamasına bağlı. bir de 2014deki sınavın puanlama sistemiyle bu sınavın puanlama sistemi apayrı. o yüzden bu sınavdaki en büyük soru başına puana sahip gkgy bölümünün fazla zorlayıcı olması puanları ciddi etkileyecektir.
-
Açıklamak için çalışmalar devam ediyor dediler telefonda..bu hafta içinde açıklamaya çalışıyoruz internet sitemizi takip edin dediler..bu hafta açıklanacaktı dedim belli tarih yok çalışıyoruz dedi
-
@yasar1905 Cuma gibi görünüyor
-
Bunların çalışmalarına ne diyeyim bu kadar zormu aciklayinda onumuzu görelim napacaz ne edecez düşünelim bir şeye odaklanamiyoruzki
-
Arkadaşlar sınavın açıklanma sürecini boşverin soru çözmeye devam edin! garanti yok
-
@devletebedmüdded vallahi bugün akşam tekrardan kpss sürecine başlayacam zor olacak ama yeter 1 aydı beklediğim daha mülakat süreci var bu işin
-
@muaccelalacaklı Kpss çalışmak aynı zamanda, mülakata çalışmak sayılır, boşlarsan kaybedersin