HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@yorgun-_iibfli pardon Pazar’ı pazartesiye bağlayan gece yatttı para
-
@yorgun-_iibfli hocam yıllık ortalamaya vurdugunda 2700-2800 yapıyor diyorum ya insana şimdi öyle geliyor ama gerçek farklı çift maaş fazla olabilir o kadar mı bilmiyorum ama yıl/ay yazdıgım rakamdır diye tahmin ediyorum
-
@jamiryoo hocam 2 gün önce 4800 yattı multinet spk temettüyü katmasan bile ortalama 3200 ediyor illa maaş dekontunun resmini mi yükleyim sayfaya :)))
-
@yorgun-_iibfli yukarda çaışan bir arkadaşım özetlemiş bence itibar etmek lazım tecrübe yoksa tek maaşlı dönemde istanbulda butun maaşınız kiraya gider
-
@jamiryoo o 2018 den önce 2018 de ortalama 300 tl zam geldi hocam maaşlara ..
-
@yorgun-_iibfli dogrudur yüklemene gerek yok ama benim anlatmak istediğim olay farklı okursan yazdıgımı aylık maaş o kadar etmediğini söyledim inş dedigin gibidir tabi ki
-
@yorgun-_iibfli zam olayını bilmiyorum aylık brüt maaş kaç oldu?
-
@jamiryoo brütü tam net bilmiyorum da net maaş 2150 tl oldu
-
Hakkedinin işe başlayacağı bir sınav olur inşallah ...adam kayırma ile emek harcamadan girenler bu sefer mağlubiyete uğrar inşallah allahtan tek isteğim bu sınavda
-
@yorgun-_iibfli tabi ki öncelik girmek girdikten sonra kendinizi geliştirirseniz maaşınız arta bilir öncelik yerleşmek bu işsiklte 1000 kişilik alım gayet iyi
-
@jamiryoo evet hocam işşizlik kotu birşey hele yüksek puan alıp da atanamamak daha kotü birşey
-
Arkadaşlar maaş konusunda çalışanın eline her ay geçen para min ne kadar ? SPK Temettü falan anlayamıyorum ben. İlk ay çalıştın ve maaşın hesabına yattı heh işte o yatan tutar ne kadar ?
-
@nikola-tersla hocam bunlarda tek, çift maaş olayı var. Ayrıca yıl sonunda vergi dilimine girilmesinden dolayı maaşlarda düşüş oluyo. Aylık net bişey soylenemez. Ama İstanbul için aylık ortalama alındığında 3000 civarı bir maaş olacağını duydum bu aydan itibaren. Diğer iller icinse 2500 civarıdır heralde
-
@ahmetşen kötü yol gibi sanki tobe ya Rabbim
-
diğer iller aylık net 2150 TL olduğuysa, İstanbul 2450 TL olmuştur heralde. Aylık ortalamaya vurduğumuzda 2450x16 / 12 = 3266 TL yapıyor (2 boş - 1 dolu sistemle). Bir tek bir çift olayına geçilirse ortalama daha da artabilir. Çünkü o zaman x18 yapılır
-
Bugün açıklanır inşallah
-
@bir-genç inşallah genco...
-
Hergün açıklancak diye başlıyorum güne. Bugune açıklanmaz diye başlıyorum. İnşallah süpriz yaparlar
-
Biti fiyor 3200 biri yaziyor 2500 tl.Bu maasin sabiti yok mu?Eger 3200 ise guy maasiyla nerdeyse ayni
-
Kültürde tartismali sorular turizm sorusu gidegen sorusudur digerlerinin cevaplari net bnce.Alanda kamusal mal ticaret hukukunun hepsi maliyenin amaci sorusu bankacilik muhasrbe sorusu iktisattda monopolcu rekabet yada oligopol olcak rekabet net cevap gibi duruyo ama oligopolde kesin oluyo.Sonra iktisatta geri odeme suresi sorusu hukujta is hukuku sorusu muhasebede net isletme sermayesini azaltir yada arttirir sorusu paranin ozellikleri inanmayanlar zeynel dinler para banka 2008 kpss sorusuna baksinlar.Bunlara ek olarak ingilizcrden 2 sayfanin eksik basilması.Benim hatirladigim tartismali ssorular bunlar.