HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kamuguy inşallah yarın da bunu yazmak zorunda bırakmazlar.
-
İnşallah ya bunun yuzunden birşeye odaklanamiyorum.komiserlik sonuçlarını beklerken de boyle oldum
-
2150 maaş arkadaslar ocak ayından itibaren
-
@yorgun-_iibfli hocam bu net maaş dimi tek aylık 1800 dedikleri yani
-
1 dereceden yakınım çalışıyor dil tazminatı ve multinet ile aylık ortalama 4 milyara yakın maaş alıyor
-
@mülkiyeli45 evet enflasyon zammı ile 2150
-
@yorgun-_iibfli bu iyi olmuş ya
-
@yorgun-_iibfli dil tazminati yoksa
-
@yorgun-_iibfli hocam maas nasil yatiyo tam olarak buyuksehirlerin bir tek Istanbulun mu farkli?
-
Birde şu tek çift mevzusu olmadimi gerçekten yada suanlik bilinmiyormu
-
Arkadaşlar hepimizin piskolojisi bozulmuş Allah yardımcımız olsun hepimizinde
-
@zenginmemur dil tazminatı yoksa aylık ortalama multinet dahil ortalama 3200
-
Spk + dil tazminatı + multinet +temettü + prim +agi hepsini eklersek 5milyara yakın maaş tan söz edebiliriz bunun dışında emeklilik ikramiyesi ve emekli maaşları da çok iyi mesela su anda emekli olan Halkbank calısanı 5000 6000 arasında maaş alıyor
-
Vay arkadaş optik bu yav sür makinanın ağzına takır takır okusun optik yav optik 1 aydır sanki atomumu parçalıyorsunuz arkadaş yav
Eyy İstanbul üni. Sen kimsin ya vallahi isyan edicem en sonunda -
@yorgun-_iibfli hocam bildiğim kadarıyla temettü kalktı. Spk tazminatı her bölüm için geçerli değil. Dil tazminatı için YDS veya yokdilden en az 70 almak gerekiyor. Prim var mı emin değilim. Multineti zaten orda harciyosun. Maaşı bu seviyeye çıkarmak mümkün mu bilmiyorum ama çok az kişinin becerebilecegi bişey
-
@yorgun-_iibfli maaşlar o kadar degil hocam naptın cok uçuk rakamlar bunlar diye düşünüyorum.Bide brüt maaş bankalrın ki maaşın içinde sigorta vergi vs var yıl sonuna dogru vergi dilimine girer maaş daha da düşer
-
@alexdelarge evet spk lisansında parayı pazarlama bölümünde çalışanlar alabiliyor Servis görevlisi ilk etapta alamıyor ünvan değiştirmesi lazım .
-
@ekstrafiskal, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaşlar ben Servis Görevlisiyim son alımda uzman yardımcılığından mülakatta elenip girdim. Bu maaşlar nerden çıkıyor ben anlamadım. İstanbul dışı tek maaş otomatik katılım olan bireysel emekliliği yapıp Ösendikaya üye olunca ki racon böyle genelde herkesin olayı bu yani sendika üyesi ve otomatik katılımı iptal ediyolar maaşın artması için, bu durumda tek maaş 1936 lira ile başlar multinet de 264 lira yatar aylık. Görev ücreti ve ünvan ücretine göre maaşlar artar. Vergi dilimine girince maaş 1650 lere kadar düşer. Temettü olayı bu sene kalkıyor maaşlar bir tek bir çift olarak verilecek ve toplu halde verilen temettü kalkıyor. Yani bir tek bir çift olacak bu çok sağlam bir duyum. Yılda iki kez prim alınır ilk sene alaamazsınız ama gişede yani genel olarak operasyomdakilerin primi düşüktür 2000 e yakın bişey. Ama pazarlamadan 12 bin lira prim alan var operasynun primi azdır. Servis görevlileri 3 yılda bir ünvan sınavına girer ve her sınavı takıntısız gecerse sırasıyla 3 yıl sonra Servis Yetkilisi-Yönetmen Yardımcısı ve Yönetmen olur. Her unvanda 300-400 artar maaş tani her yıl efnlasyon zammı da vardır. Yani 2200-2300 dediğiniz maaş 3 yıl sonra yükselirseniz gelebieceğiniz olan Servis Yetkilisi maaşıdır. Bu arada ünvan sımavını geçemezseniz 3 yıl daha beklemiyosunuz. 1 sene sonra bidaha sınava giriyosunuz. Yaşadığınız yeri tercih edin arkadaşlar bence ailenizin yanındayken bu maaş iyi aksi durumda tek maaşlarda sıkıntı yaşarsınız. Herkese başarılar dilerim
-
@yorgun-_iibfli ayrıca emeklilik vs göz boyamasın 65 yaş emeklilik yaşı tr ortalama yaşam süresi 70 yıl bunu sonradan hayal kırıklıgına ugramayın diye söylüyorum.Merak edenler için net bilgiler ziraat ve halk bankın sendikası olan öz finans iş in toplu sözleşmesine baksın herşey yazar orada
-
@jamiryoo alıyorlar hocam kendi yakınıma dün net maaş 4800 yattı (çift maaş ) 1 sene olmadı henüz işe başlayalı halkbankasında