HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kazm ya aslında bakarsan isteyen istediğini yazar, ben de yeri geldi gereksiz bir sürü şey yazdım. yazmasınlar demiyorum ama nokta atışı yapıp şu kadar net bu kadar doğru diyenleri anlamıyorum sadece. Herkes böyleyse bu zamana kadar nerdeydi bu millet, biz ölmüşüz o zaman
-
@meltem_90 her yoruma dellenip çıkışıyor dediğiniz nedir acaba bu başlığa nadiren yorum yaparım ayrıca az önce belirttiğim gibi tek rahatsızlığım daha sonuçlar açıklanmadan burada sürekli aynı kişilerin netlerini görmek istemiyorum benim tek sıkıntım bu. burada her yoruma dellenmiş mi oluyorum ben şimdi ?
-
@meltem_90 isimden esinlendiğim için bu ismi tercih ettim zaten boşa sallamaz sucuklar
-
@adam-smith yazar tabiki ama sürekli yazamaz bence bunun forum kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorum bu spamlamaktır, rahatsızlık vermektir yöneticiye danışmak lazım bu konu hakkında bilgim yok
-
@kazm Net sayısını burda herkes yazıyor. Ben de ,kabul, biraz abartmış olabilirim ama ortalamaya vursan taş çatlasa 30 sayfada bir benim yazdığım netleri görürsün. Bu seni neden bu kadar rahatsız etti ?
-
@ceska rahatsız ediyor kardeş defalarca söyledim işte önceki yorumlarda artık herkes öğrendi netlerini. yazma artık şunları diyeceğim ama biliyorum yarın yine yazacaksın tamam neyse ya çok sorun oldu bu sen yaz istediğin kadar bir daha yazmayacağım bu konuda bir kere belirttim ben sıkıntımı sen nasıl tatmin olacaksan o şekilde yazyarın yaz yine kac net yaptığını vallaha da billaha da bir şey demeyeceğim
-
Bu sınav herkesin psikolojisini bozdu açıklansa bari artik
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Başlığa sık uğramaya başladım, sebebi ise aslında çok basit. Süreç aşırı uzadı. Bu yüzden hepiniz gerginsiniz anlıyorum. Beklemek ve belirsizlik dünyanın en zor işlerinden biridir, bilirim. Bu nedenle sizden ricam daha sakin olmanız, gönül kırmamanız. Konuşulan konular sonuç açıklanmadığı için mecburen rutinleşti ve artık bu rutin sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Biraz daha sabır, inşallah güzel neticeler ile tüm bunları unutacaksınız. İnanıyorum.
-
Ulan geçen sene burada haftanın her günü gelip bugün açıklanacak diyip açıklanmayınca entrysini silen ve sonrasında ''doğal olarak'' hangi gün açıklanacağını bildiği için kahin ilan edilen bi sivri zekalı halk ozanı kılıklı hergele vardı nerede acaba şimdi. Gelse de hangi gün açıklanacağını söylese size keşke, tabi o zamanlar mesaj silme falan var.
-
@bisisorucam Herhalde neden kaldırdığımızı anlamışsınızdır dostum. Bu troll vakalar o dönem her başlıkta bezdirdi herkesi. Not: Tanımlaman çok iyiydi.
-
@paretowilfredo evet güzel bir uygulama olmuş, teşekkür ederim.
-
@kazm ben bu basligi cok sık takip ediyorum ve bi seylerden cok cabuk rahatsiz oldugunuzu, insanlara cok cabuk sinirlendiginizi gozlemledim. Ben yazdigim ilin kacla kapatcagini sormustum ne dalga gecmediginiz kaldi ne baska bi sey. Daha fazla bi sey demicem zaten. Aciklansa da ona gore yol cizsek
-
@kazm Toplam 102 iletim var bunun 7 tanesi direkt 4 tanesi ise dolaylı olarak net saygılarımla ilgili. Sayfada binlerce mesaj var ve yalnizca bunlardan 11 tanesi benim netlerimle ilgili. Bilemedim. Rahatsız olmuş olabilirsin saygım var bundan sonra da yazmam. Bir noktada öz eleştiri yapmak gerekirse galiba bu forumda en çok net sayısini yazan benim. Zaten sonuçlar da belli olacak yakinda.
-
Yukarıda İngilizce muhabbeti dönmüş, ona yönelik olarak birkaç cümle söylemek istiyorum. İngilizce kısmı gerçekten inanılmaz kolaydı. Bakın yapamayanlara tek kelime etmiyorum, bilmemek ayıp değil sonuçta. Dediğim şey şu ki; azıcık İngilizce bilen birisi bile dikkatli bir okumayla 20+yapabilirdi. O yüzden sınavdan çıkınca hiç umutlanamadım çünkü alanım kötüydü (servis görevlisine girme nedenim bu)ve İngilizce'yi çoğu kişi yüksek yapacak diye düşünmüştüm. O yüzden İngilizce'den iyi yapan arkadaşlara kesinlikle inanın derim. (önceki muhabbetlerde gördüklerime yönelik yazdım.)
-
@ceska Bence sen biraz kurban seçildin.Arkadaşlar ego tatmin eden arkadaşlara kızdılar ama sen de araya kaynayıverdin:)
-
@pantheon1 Benim İngilizce berbat olmasına rağmen ben bile o asansörlü çeviri sorusunu doğru yaptım.Az çok bilen birisi iyi sonuç almıştır İng'den
-
@pantheon1 evet dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama laf anlatamıyorum. Ingilizce doğrusunu soyleyenler bilenler için gecerlidir harbiden çok kolaydı. Set up lar nijerya gsyih ile paragraflar çeviriler hele hele karşılıklı konuşma:):)
-
@kazm buradaki arkadaşlar netlerini, soruları veya sınavla ilgili herhangi bir şeyi konusmayacaklar da ne yapacaklar onu anlamadım ? Senin gibi bankada "üst düzey yoneticiyim sonuçları 10 dk görebiliyorum isteyen yazsın " diyip insanlarla dalga geçerler daha mı iyi ?
-
@pantheon1 haklısın. Bu sınav alanı iyi olmayan birinin diğer bölümlerden iyi yaparak fark yaratacağı bir sınav değildi. GY ve İngilizce belirleyici olacak seviyenin altındaydı. GK ise yapılamayacak kadar sacmaydı. Bu sınavın direkt belirleyicisi alan. Barajı gecenlerin büyük çoğunluğu da KPSS, kurum sınavı..vs altyapısı olan kişiler olacak zaten.
-
Neyse beyler konu değiştirelim yeni yılda bu servis görevlisi maaşları bir tek bir çifte dönecek ve maaslarda zam olacak demişlerdi oldumu acaba