HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim herkese malum ziraat bankası yaklaşık dört yıldır kendi bünyesinde bir alım gerçekleştirmedi en son 2014 de alım yapmıştı bilgisi ya da bir duyumu olan var mı bu konuda 2018 yılı içinde alım yapacağına dair acaba? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi akşamlar..
-
@bahar0516 hocam facede bir kac kisi bahara dogru olacak diyor,kimisi de daha birsey yok diyor,insallah olur.halk onun uzerine 2 kez alima cikti ama ziraatte ses seda yok...
-
@marjinalfaydali evet hocam cok uzun zaman oldu genelde alımlar en fazla 2-3 yılda bir gerçekleştiriliyor fakat ziraatın bu kez cok uzun sürdü bu halkbank alımı içinde ilana cıkmadan 2-3 ay önceden alım yapılacak denildi forumlarda falan ve ekimde ilana cıktı inşallah ziraat içinde denilen gerçekleşir bende bilgisi veya duyumu olan varsa fikir almak istedim hocam
-
@bahar0516 evet halkbankasinin duyumu temmuz agustosta baslamisti hocam ekimde de ilani geldi.ama suan ziraatte bu kadar saglam duyum yok..bahara ilan gelmesi icin suan duyumlarin gelmesi lazimdi.belki halkbank gibi olur.temmuz agustosta duyum baslar sonbaharda alima cikar.2014 te oyle olmustu.
-
@marjinalfaydali inşallah hocam 2018 yılında iyi bir alım gerçekleşir çok sağolun bu arada..
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmasi ne zaman yapilio
-
Arkadaşlar çalışmak istediğimiz ili mülakat öncesinde değiştirme gibi bir şansımız olamaz dimi ?
Halkbank bünyesinde çalışırken il değişimi nasıl oluyor? Eş durumu var mi ? -
@baharvakti oldu canım başka arzun
-
@hamit-gümüştop yok teşekkürler
-
itiraz kismi kaybolmus ne zaman sonuclanir acaba? birde mail yoluyla mi donus yaparlar dersiniz
-
@adbc123 16 Ocak'ta mail attım itiraz sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sormak için. Gelen cevap: ''Sonuç itirazları şuan değerlendirilme aşamasındadır. Değerlendirildikten sonra en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.'' yazmışlar..
-
itiraz edip sonuç alan var mı arkadaşlar ?
-
@okahraman07 itirazlar sistemden cevaplanmış galiba girip bakabilirsiniz.
-
Benim itirazıma cevap gelmemiş. Çoğu kişiye gitti ama 2-3 gün öncesinden. Dün İK yı aradım herkes birbirine yönlendiriyor. Tam yarım saatimi harcadım itirazımın neden cevaplanmadığını öğrenmek için. En son bir kadın çıktı, bir dakika bekleticem sizi dedi, 3 dk bekledim ve telefonu suratıma kapattı.
Bu sınavın geçerliliği konusunda en ufak bir inancım bile yok. Çünkü Allah razı olsun İngilizce'm çok iyi seviyede. En fazla 1 yanlış çıkar o da belki. Bana 9 yanlış gösteriyorlar. Kendilerine güveniyorlarsa açıp yayınlasınlar soruları. 2 yanlışım çıkarsa banka önünde gün boyu özür dilerim diye bağırırım. Rezil herifler, rezil banka.
-
@pantheon1 hocam ben de ingilizceyi full bekliyordum yemin ederim 1 yanlışımın olması bile imkansız ama bende de 4 yanlış var şaka gibi resmen
-
@essra23 yazıklar olsun. Verdiğim para da haram olsun.
-
Geçen yıl halkbank sınavında bu şekilde mağduriyetler olmamıştı diye hayırlıyorum, bu sene herkes hata var diyor.