HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mütemmim-cüz yok hocam
-
Arkadaşlar müfettişlik için daha önce mülakata katılan var mı acaba ? Çok spesifik şeyler mi soruyolar ?
-
@bianconeri teşekkür ediyorum
-
@monopol çok teşekkür ederim hayırlı olsun
-
her ne kadar 48 alan netiyle girememış olmanın üzüntüsünü yaşasamda hakkımda hayıslısı böyleymiş kısmet başka sınavlara diyip guyu beklemeye devam ediyorum kazanan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum en azından birilerini umut oldu yolunuz açık olsun arkadaşlar benim gibi giremeyen arkadaslarım ise umudunuz açık olsun hayırlı geceler
-
Arkadaslar herkesin yolu acik olsun kazanan kazanamayan emek vermis herkesin.bu arada mulakat tarihleri ne zaman yayinlanir acaba ?gecmis yillardan tecrubeli arkadaslarimiz bilirdir.
-
bugün değişik bir gün hazine müsteşarlığı sınavınada hak kazanmışım
-
@mütemmim-cüz yok hacı
-
Arkadslar halk bankasinda yetkili bir abimiz vardi aradik sorduk is basi ne zaman olur diye mart ayi başi dedi.
-
@cigdem peki mülakat ne zaman olacakmış
-
@cigdem mülakatı sorsaydınız hocam
-
Geçen sene uzman yardımcılığını 1 puanla bu sene servis görevlisini yarım puanla kaçırdım artık kafayı yemek üzereyim 41 alan 25 gk-gy 23 ingilizce ile dışarda kaldım maalesef yaklaşık 70 il tutarken yaşadığım ili bir türlü kazanamamam bir insan bu kadar şanssız olur mu ya?
-
@fb duyurcaklarmis bilgisi yokmus
-
@kalben1903 inşallah daha iyi yerler olur senin için
-
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim. Umarım hakedenin kazandigi bir sınav olmuştur.
Ben de kaldim mülakata çok şükür. Şimdi bu aşamada sizce ne yapilmali nasil calisilmali mülakat sürecinde alan ağırlıklı mi genel kültür agitlikli mi gidilmeli sizce? -
mülakat için ilanda ocak 2018de yapılması tahmin edilmektedir yazıyor
-
kırklareli servis görevlisi için mülakata girmeye hak kazanan saygıdeğer arkadaşlarım zahmet olmazsa paslaşabilir miyiz?
-
Mulakat cumartesi mi olur pazar mi ve istanbul da mi olur kendi sehrimiz de mi cok onemli arkadaslar bilem biri aydinlatsin beni lutfen
-
Arkadaşlar KPSS 80+ olup kazanamayan var mı ?
-
@grundig zannetmiyorum kardeşim