HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Aldım elime hukuk kitabini. Olmucak böyle
-
Şimdiye kadar durduğumuz kabahat arkadaşlar sirkelenip ders çalişalım allah yeniden başlayanların yanındadır
-
@prsnll-adayı-52 bende hukuğa başladım vicdan azabı çekiyordum vallahi
-
@prsnll-adayı-52 harbi yarın bende başlıyorum. M. Remzi medeni den başlayayım.
-
Ben de pazartesi başlıyorum, bu kadar ara fazla bile.. en azından mülakata kalırsak hazırlık olur, kazanamazsak zaten durmak yok devam..
-
Arkadaşlar öncelikle konudanbiraz uzak olucak ama soruların hepsini nerden biliyorsunuz ki netlerinizi tahmin ediyorsunuz varsa sorular rica etsem bana biri gönderebilir mi
-
@fatoss21 sağda solda gruplarda yazıldı sınavdan sonraki bir kaç gün. Belki burda soruları bir araya toplayan vardır ama pek sanmıyorum
-
@fatoss21 70 ile 75 sayfa araliklarina bak baya soru cevap yazan var
-
@ahmetşen hocam benim 60 olmuyor yine iyisin
-
@deuceko sagolun hocam ama orda kendi cevaplarını yazmışlar cogunlugu
-
en azından soruları yayımlar insan yahu ...
-
Şimdi sonuçlar açıklanacak en geç bir haftaya ama şu sorularla ilgili genel kültürdeki absürt soruları hatırlayanlar yazabilir mi?
Vatan mersiyesi
Göbeklitepe
Şehir nereye kurulmalı
Aklınıza gelenleri bi toplayabilir miyiz?
Bişey denicemde -
@mülkiyeli45 1959 zürih londra antlaşması vardı
-
@sbf12345 1930da büyükelçiliği taşıyan ülke vardı
-
Bedir savaşı vardı
-
darülacezen nereye bağlıdır
-
@fatoss21 kimse tam bilmiyorki doğru cevapları. Sadece çoğunluk olarak öyle cevaplar vermişlerdi. Az çok faydası olmuştu bana . Sınavdan sıcak sıcak çıktıktan sonraki paylasimlarda.
-
@mülkiyeli45 gobeklitepe , ankara, nufüs, bedir savaşı şıklarında müşrikler taaruz gücünü kaybetmiştir.
-
@mülkiyeli45 ingiltere galiba
-
@devletebedmüdded başka var mıydı hocam napolyon vardı bide galiba yada napolyonla göbeklitepe aynı soru muydu