HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Nereye gitti herkes :):)
-
Ben hesabimdaki 3 milyonu nakit cekecegim ceza olarak. Hesabimida kapatıyorum . Kapiyada tükürdüm
-
@giewsun asrdtyfjkjh hocam gitmişken bi sorun
-
@giewsun kapıyı sök götür hacı
-
15.15 e dikkatt hahsh
-
Bence fe bugün açıklamazlar
-
Bi açıklandı, bi kaldırıldı, bi site kapandı, bi açıklanamadı abi bu sınav. Kafayı yedim cidden.
-
@alinail Dur nabıyon hacı açıklandı falan
-
Siteleriyle ilgilenene kadar bizim sonuçlarla ilgilenselerdi şimdiye aciklanirdi belki
-
Sinavdaki faiz sorularinin hepsini bn yanlis yapmisimdir diye kabul ettim
-
Bu sinav zordu
-
Hadi be IK hadi bee
-
arayıp konusan var mı arkadaşlar açmıyorlar
-
Site acildi ama tik yok
-
Bankada maaşlar ayın kaçında yatıyor
-
Aradım şimdi, belli bir tarih veremiyoruz en kısa sürede hazırlandığı zaman falan dedi konuştuğum personel.
-
@murat3 sallıyorlar
-
İlk kez aradım, bir daha da aramam. Böyle bir politika, idare anlayışı olamaz. Sürecin en başında bir sonuç tarihi verilmesi gerekir. Ancak yaptığı sınavda bile eksik soru vardı, böyle bir rezaletle ilk defa karşılaştım. Neresinden bakarsam bakayım bu sınav süreci fiyasko.
-
@mülkiyeli45 maaşlar ayın 1 inde
-
@ahmetşen Sallıyorlar tabii ki, ben ararken açıkçası utandım. Çünkü vereceği cevabı tahmin ediyordum, sebepsizce aradım. O da amaçsızca açtı telefonu, üzerine düşen vazifeyi görevini yapıyormuş edasıyla üstlendi ve başından savdı. Verdiği cevap hiçbir amaca hizmet etmiyordu. Ben aramış olmak için aradım, o da cevap vermiş olmak için cevap veriyormuş gibi yaptı. Saçmalık...