HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bankaci iibf sabrı kimsede yok
-
Şifresi gelmeyen var mı? İKya mail attık gönderilmiştir dedi hala yok
-
arkadaşlar başvuru sayfasına girince diplomayı taratmamızı falan istiyorlar mı acaba? bir de ücret yatırılmadan başvuru sayfası açılmadığı için askerlik durumunu göremiyorum. belirli bir tarihe kadar tecilli olmayanların başvuru yapması mümkün değil mi yoksa bu şartı sonradan mı belgelememizi isteyecekler?
-
@rorschach159 şifrenin gelmesini beklemek yerine şifremi unuttum a tıklayın şifre gelir hemen ben beklemeden oyle yaptım ama siz bekleyin isterseniz
-
@burnthemall Diploma taratmanıza gerek yok.Ayrıca başvuru sayfasında askerlik tecilinizi yazdığınızda istenen tarihten erkense başvuruya devam ettirmiyor sistem.Ancak eski sayfalara bir bakın.Bazı arkadaşlar mülakata kadar tecil ettirebilirseniz ve bunu mülakat günü resmi şekilde ibraz ederseniz sorun olmayacağını ikdan öğrenmiş.
-
@luthor Aynen senin dediğin gibi dediler başvuru değil mülakatta tecil belgesi getirmen yeter dedi risk senin dedi çünkü hep varsayımsal konuşuyoruz dedi
-
Arkadaşlar başvuru sonrası bilgi amaçlı SMS veya mail herkese geliyorum?
-
@kayseri yok bana gelmedi. Başvuru yapınca zaten sayfa da başvurunuz yapılmıştır yazıyo hocam
-
Arkadaslar basvuru yaptikdan sonra basvurunuz kaydedildi mi diyor basvurunuz onaylandi mi diyor
-
14 kasıma kadar uzatilmis basvurular.
-
1200 kişilik alim için bu kadar başvuruyu görünce iyi de kar yaptılar, biraz daha yapalım dediler sanırım. İşsizlikten de para kazanılıyor işte malesef
@colinclark55, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaslar basvuru yaptikdan sonra basvurunuz kaydedildi mi diyor basvurunuz onaylandi mi diyor
-
@falanfilan kardesim dogru soyluyosunda benim sorum cok daha farkliydi : )
-
@colinclark55 özür dilerim yanlış alintiladim. Senin için girip baktım bu diyor.
Başvurunuz onaylanmıştır. Başvuru süreci içinde "Başvuru" menüsünden daha önce girmiş olduğunuz bilgileri güncelleyebilirsiniz. Güncellemeye tıklarsan da tekrar başvuru için ilerlemek lazımmış yoksa başvuru iptal. Tabi para iadesi de alınabiliyor böylelikle sanırım ama başvurup gitmezsek iade olmuyormus. -
Samsunlu olup memleketinde çalışmayı istemek bile zor ya çok çok çok yüksek kapatıyor hep
-
@falanfilan onemli degil hocam. sagolasin kardesim ilgine. Bende simdik baktim.anasayfada bende de aynisi yaziyor. Basvuruyu tamamladigimda kaydedilmistir diye yazi gelince bir an tereddute dusmustum neyseki skinti yok.
-
@rorschach159 malesef samsun her alanda boyle yuksek kapatiyor çare istanbul diyenlerdenim : )
-
@colinclark55 İstanbul evet de kira sıkıntı ulaşım sıkıntı alacağın maaş malum hani desen ki işten çıktıktan sonra ders çalışırım başka bi kuruma geçmek için İstanbulda onu yapmak imkansız Samsunda olsan 6da işten çıkınca maksimum 6,30'da evdesin
-
@rorschach159 ben istanbul'un sadece kirasinin yuksek olmasina katiliyorum toplu tasima araclariyla rahat bi ulasim saglaniyor ve kaldiki istanbul ankara gibi sehirlerde servis olayida var diye biliyorum. Bunun yaninda bide tek kisiyim bekar hayati artik bi sekilde gecinmeye bakcaz
-
@colinclark55 dostum Istanbul ikamet disi yazilacaksa sikinti yaratmassa bnde istanbul yazmayi dusunuyirum.Baksaniza 50 binlerden bahsediliyo sinav basvurusuna
-
@colinclark55 tam maasi bi bilsek.Istanbul icin cunku istanbul tazminatida varmis.Kiralarda 1+1ler 1000 liraya bulunur.Ogrencilerin kaldigi sekilde.Ama oyle 1700 lira falansa hic degmez bnce Istanbul icn