HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bankaci giren cok olsun ne olacakki.giren bol olunca puanda dusuyor az basvuru olunca skinti bence
-
Valla ben İK ile konustum.ikametgah sarti yok mulakatta makul bicimde neden Istanbul oldugunu aciklarsaniz niye elenesiniz dedi.insanlari korkutmayin su issizlikte herkes biliyor memleketini yazmayi ortada ilan yok baska biyerden baslamak lazim suanki halimizden iyidir 2700 gelir.simdi sifir.
-
Puan giren çok olunca düşmüyor. En yüksek puan alan belli bir sayı mülakata çağırılacak
-
Düzce daha düşük puanla kapattı mesela. İstanbul dışında düşük kapatan çok il var. 1 veya 2 puan farkediyo. Bu sene İstanbula başvuru sayısı oldukça fazla. Bence İstanbul bu sene yüksek kapatan iller arasında olacaktır.
-
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bankaci giren cok olsun ne olacakki.giren bol olunca puanda dusuyor az basvuru olunca skinti bence
Giren kişi sayısı ne kadar artarsa sıralamaya girme şansınız da o kadar düşüyor. Aksine az kişi girseydi baraj puanları epey aşağılarda kalabilirdi çünkü mülakata çağıralacak kişi sayısına ulaşmak adına 60 puana kadar inebilirdi puanlar. Şu an böyle bir şey mümkün gözükmüyor. Sınava giren kişi sayısı oldukça fazla ve bu da modların artmasına sebep olacaktır.
-
Bildiğin oyun teorisi şuan
-
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Valla ben İK ile konustum.ikametgah sarti yok mulakatta makul bicimde neden Istanbul oldugunu aciklarsaniz niye elenesiniz dedi.insanlari korkutmayin su issizlikte herkes biliyor memleketini yazmayi ortada ilan yok baska biyerden baslamak lazim suanki halimizden iyidir 2700 gelir.simdi sifir.
İkametgah şartı var demelerini mi bekliyordunuz
Kimse böyle bir şeyin hukuken olduğunu iddia edemez zaten. Herkesin söylediği şey "komisyonun kafasındaki personel tarifi"
Komisyonu tavlamayı başarırsanız tabiki işe alınırsınız.
Ancak komisyonu neden tavlayamadığınızı asla bilemeyeceksiniz.
İşte herkesin anlatmak istediği nokta burası.
İkametdışı diye elerler ve sizin bundan haberiniz dahi olmaz. Size sormazlar da "neden ikametdışı tercih ettin?" diye.
anlatabilmişimdir umarım.
mümkün şartlarda siz ikamet tercihi yapın bence. kaldı ki hemen sınavı kazanmışsınız gibi davranmaya başlamışsınız bu da kötü.
küçümsediğiniz istanbul bence hayallerinizi yıkabilir. üzülerek gerçeği söylemek zorundayım. -
Giren sayısının fazla olması kaliteli insanlar giriyor anlamına gelmiyor arkadaşlar o 50bin başvurunun içinde alakasız bölümlerde başvuran birsürü insan var kimse enseyi karartmasın başvuru sayısı çok diye kpssye hazırlanan birisi en azından mülakat görür inşallah.
-
@mülkiyeli45, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Giren sayısının fazla olması kaliteli insanlar giriyor anlamına gelmiyor arkadaşlar o 50bin başvurunun içinde alakasız bölümlerde başvuran birsürü insan var kimse enseyi karartmasın başvuru sayısı çok diye kpssye hazırlanan birisi en azından mülakat görür inşallah.
Pektabii haklısınız. İllaki hepsi İİBF mezunu ya da Ceteris Paribus yutmuş değil. Ancak sayıların fazla olması da yadsınamaz bir gerçek. Malumunuz 450bin İİBF mezunu var ve istihdam edilmeyi bekliyor.
Uzman Yardımcılığı daha olası gözüküyor şu durumda hala tercih yapacak ya da değiştirmeyi düşünenler için. -
Ben şahsen ingilizceden dolayı uzmanlığa başvurmuyorum kaldı ki istanbulda yaşamakta istemiyorum o yüzden serviste ankarayı yazdım ama her ne olursa olsun dili olmayan birisinin bide ingilizce riskine girerek 100 kişilik uzman yardımcılığı yerine 300-400 kişilik servisi tercih etmesi daha mantıklı bence istanbul açısından
-
@mülkiyeli45 Zamanında ben de böyle düşünüyordum. İngilizcem yeterli değildi. Lakin soruları lise ingilizcesini hatırlayan herkes yapar bence . En azından 40'da 20 yapar. Alan bilgisine güveniyorsa bence ingilizceden çekinmemeli. biri meslek grubu biri kariyer grubu. o kadar bilgi servis görevlisi ünvanında kullanılırsa yazık olur o kişi adına şahsi fikrim.
-
@bankaci yazık olması konusunda haklısınız ama şu ilansızlıkta riske girmek çok zor geliyor insana
-
@gultekint61 Liste var mı elinizde illerin taban puanı ile ilgili
-
@mülkiyeli45 Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
-
@rorschach159 memurlar.net de yazıyordu. Kpssrehberi.com da da vardı. En düşük il Düzceydi 61 taban puanı.
-
-
En son yapilan gelir uzmanligi sinavinda 1750.aday 4250 kisiden 77 dogru yapti.Bakin sayi cok ama yine dusuk kapatiyo gibi.Istanbul yazmak su sartlarda cok mantikli ama sartlar ve mulakatta ikametgah disina ayri gozle bakarlarsa bunu bilemem.Ama istanbul hep dusuk kapatmis.Ziraat halkbank ve son guy sinavi.
-
@zenginmemur İstanbul'da geçinmek de çok zor ya.. Ben mesela tek başıma yaşıyorum. Eli yüzü düzgün evler 1600den başlıyor. Maaşlı çalışan insansınız, hala öğrenci hayatı gibi evlerde oturmak istemiyorsunuz haliyle. Şu an size hikaye gibi geliyordur ama inşallah kazanırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. İnsan evine girince gerçekten oh çekesi geliyor. Fakat öyle evler var ki 1300 tl kira istiyorlar ama evin suratına bakmazsın.. O derece kötü.. Biraz da bakımlı bir ev istiyorsan 1600den açılıyor kapı.. O da muhitine göre değişiyor. İstanbulda nerede yaşayacağın da belli değil. Bazen metrobüse binip karşıya geçiyorum. Kız arkadaşım karşıda oturuyor. İnanın öyle insanlar görüyorum ki. İstanbulda mı yaşıyorum yoksa Anadolunun farklı bir şehrinde mi belli değil.. Muhit olarak Suriyelilerin çok olduğu meskenler mi ararsın, kırgızların özbeklerin bol olduğu yerler mi ararsın yoksa yan kesici, gaspçı, hırsız ve madde bağımlıların yaşadığı mahalleler mi ararsın.. Sizi nereye atayacakları da belli değil. Şimdiden Okmeydanı, Edirnekapı, Yenikapı, Fatih, Eminönü, Şirinevler, Yenibosna ve Beyazıt tarafına atanacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Çok zor vallahi.. Şehir hakkında da sorular yanıtlayabilirim. İllaki banka düzeyinde sormanıza gerek yok.
-
@bankaci saydığın semtler gerçekten sıkıntı bende ekleyeyim Güngören Bağcılar Esenler şeytan üçlüsü
-
@bankaci Hocam sen halk bankda mı çalışıyorsun?