HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kazm evet harca tabidir herkes yararlanmaz adalet hizmeti harcı yatırmazsanız o hizmetten yararlanamzsınız
-
Orman serbest yani ortak mal.
-
Dostlar simdi biz mulakata kalip kalmadigimizi nasil tahmin etcegiz?Bu saatten sonra ene onemli konu
-
Para arzini artiranlar soruyordu bide.fauzler artarsa tahvil takebi artar para talebi azalir para arzi artar mantigiyla yaptim
-
@lewis güldürdü arkadaş aklıma şu geldi yarı kamusal olursa paranla adalet alabilirsin eğitim sağlık gibi. aslında bi yerde haklı arkadaş gerçekten adalet para ile satın alınabiliyor!!!
-
@hakperest46 1959 yaptım sırf bi hindilik vardır diye ama o galiba 1959 londra yazıyordu.
-
@kazm dostum adalet tartismali zaten kitaplarda da oyle yaziyor
-
@kazm o da yargi harci oldugu icin
-
@kazm harcı yatırmadan dava açamazsın kardeşim
-
@duranvarlık burda kasıt ne biliyor musun harç filan değil tabi ki birisini dava edeceksen yargı harcını yatıracaksın ama buradaki olay senin para vererek hakim tutup birisini yargılatman gibi bir durum yani devlet sana tarafsız hakim ve mahkeme sağlıyor. yani bir suç işlediğinde param yok ben yargılanamam diyemezsin biraz muğlak farkındayım ama netice itibariyle tam kamusal maldır.
-
yada şöyle düşün toplumun bir kısmını bu maldan yani adaletten dışlayabilir misin ?
-
@kazm tartışmalı ama ücretsiz değil ücret alıyo devlet
-
@kazm o 1959 londra/zürih anlaşması olabilir hocam
-
@kazm ben onu orman olamaz mı ?hani şimdi hatıra ormanı falan dikenler var ya
-
@hakperest46 BEN DE ORMAN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ADALET YARI KAMUSAL DEĞİL
-
@lewis bende öle yaptım hocam
-
Adalet hizmeti tartışmalı evet soruyu ilk okuduğumda ikilemde kaldım ama o soruda şıklardan belliydi cevabın orman olduğu.
-
İstanbul sizce kaçla kapatır
-
@meltemgüler ben yunan-osmanlı savası diye salladım bi de bi heykel mi ole bişi soruyordu ya agusto lu o ankara mı?
-
ben ilk defa adalet hizmetinin tartışmalı olduğunu burada duydum. tam kamusal mal denince akla hemen adalet diplomasi güvenlik gelirdi demek ki değişmiş işler...