HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@reagan ben ingiltere diye salladım
-
ama ben o sorunun orman olduğunu düşünüyorum hala ve ısrarla adalet değil diyorum:)
-
Iller kacla kapatir
-
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Iller kacla kapatir
Geçen sınava göre daha zor bir sınav gibiydi veya saçma soruların ağırlıkta olduğu bir sınav. 60 bandında takılır zannımca puanlar
-
@lewis peki dostum puani neye gore hesapliyoruz?Alan 0.70 kultir yetenek 1 puan seklindemi
-
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@lewis peki dostum puani neye gore hesapliyoruz?Alan 0.70 kultir yetenek 1 puan seklindemi
Aynen. İngilizcede 0,25
-
Adalet ve diplomasi tam kamusaldır adalet yarı kamusalsa diplomasi de yarı kamusal demek lazım zira ikisi ayrılmaz ikilidir :))
-
40ta 30 doğru 30 puan gkgyden gelse . 40 doğru alandan desek 28 puan . 3-5 bişeyde ingilizceden desek 62-63 puan eder. Aslında bakarsak 70 puanlar için baya sağlam yapmak gerek.
-
@kurumsinavi Augustus’un yaptığı işler hakkındaki bilgi, Ankara’daki Augustus Tapınağı duvarlarınch bulunmuştur. “Monumentum Ancyranum” (Ankara Anıtı) adı ile anılan bu belge Augustus tarafından yetmiş altı yaşındayken kaleme alınmış ve imparatorun ölümünden sonra Senatoda Tibreius tarafından okunmuştur.
-
@hakperest46 evet ankara olacak o soru
-
@hakperest46 çok zor bir soru değil miydi ya ?
-
evet soryu simdi hatırladım adalet olmayabilir o soru orman serbest mal olarak geçiyor
-
@busus evet çok zor bir soruydu
-
@hakperest46 acayip zor soru salladım tutmuş
-
haha vallaha salladım baktım anadolu diyor dedim zaten izmit olmaz eğe de bi yer vardı ankaraya bastım oranı doğru çıkmış
-
@friedman98 aynen bende eleyerek yaptım hacıbayramı veli camisinin yanındaki oma tapınağında imparator agustos isminin geçtiğini hatırlıyorum ordan yaptım bende
-
@hakperest46 bomo ile alakalı bir soru vardı
-
@hakperest46, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@hakperest46 bono ile alakalı bir soru vardı
-
@hakperest46 o soru en emin olmadığım hukuk sorularından biriydi zaten kıymetli evrak konusuda pek anlamamışdır ciranta cevabını işaretledim
-
@semihylc ya bono hamiline düzenlenemez halile alakalı bi cevap vardı onu işaretledim bende