HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Maaşı çok düşük o yüzden fazla heyecan saçmalık dandik bir sınav sanki kaymakamlık.
-
@haha dandik sınavsa girme sen hocam yeni mezunsun herhalde iş niteliği maaşı ayrımı yaptığına göre
-
@ddguy hayatın sillesini yeyince akıllanır abisi şimdi öyle havadan havadan üfürüyor
-
@ddguy, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@haha dandik sınavsa girme sen hocam yeni mezunsun herhalde iş niteliği maaşı ayrımı yaptığına göre
️
dandik sınava kaymakam veya sayıştay denetçisi olma potansiyeli ve bilgisi olan en az 1000 kişi giriyordur birisi arkadaşa bu gerçeği hatırlatsın. Şimdi sorar o zmn niye kaymakam veya sayıştay denetçisi olmuyorlar diye onun sebebinide büyüyünce anlar
-
@iyimser16 daha gençlerin kafalar yeni napsın o da haklı biz gibi guy mu bekledi aylarca alım olmadan puanı mi iptal edildi belki o da çekmiştir bu sıkıntıları ama şu an dandik demek manasiz oldu yani insanlar o dandik dediği mesleğe girmek için günlerdir çalışıyo ama bak gör biz değil bu kazanır sınavı
-
@ddguy cidden bizde ne kötü bi döneme denk geldik öyle yaa
kazanırsada tebriklller dandik derdiği bi mesleği yapar
-
Özel de çok şükür bunu iki katını alıyorum.
-
@haha gardaş ne işin var o zaman bu sayfada bu sınavda nasıl bir kafa yaşıyorsun sen milletle alay etmeye mi geldin
-
@haha sınava da keyif olsun diye mi giriyon kafalara gel Allahım Yarabbim ya
-
@haha ergen misin ?
-
maaş tam olarak ne kadar arkadaşlar?
-
@aylin aylık ortalama 2800 civarı deniliyor.
-
@kilici 2800 se iyidir bence
-
@aylin 2800 benim arabamın mazotuna yetmez diyenler de oluyor yukarıdaki gibi iki katını alıyorum diyenler de oluyor ama iyidir bence de :)))
-
@kilici işsizlikten iyidir , daha iyi bir seçeneğimiz olmadığı için burdayız:)
-
@luthor hocam ben 2700 lerdeyim kpss e ama iddialı deilim yeterli görmüyorum şehir olarak da diyarbakır yazdım
-
@fatoss21 Hayırlısı hocam.Mülakat görelim yeter zaten.İddialıdan kastım öyle hepsini doğru yapmak değil.Sonuçta başvuranların yarısı olursa olur mantığıyoe giriyordur bence.
-
@aylin Bankada çalışmış biri olarak maaş, 2017 yılı için tam olarak yılın ilk 6 ayında ortalama 2700. Vergi dilimine girildiğinden son 6 ayda ve özellikle son 3 ayda ortalama 2200. Bu paraya dil tazminatı ve İstanbul tazminatı eklenmemiştir.
-
@sgkbıkkını İstanbul tazminatı ne kadar olur hocam ?
-
@friedman98 Öncelikle dil tazminatı yaklaşık C seviye 300, B seviye 400, A seviye 500 TL dir. İstanbul tazminatı 400 TL civarı olup bu sene 800 TL olması düşünülüyor ama kesin değil. Maaşlarda da enf + %1-2 arası Ocak ayında zam olacak.