KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@schumpeter ben itiraz edicem pazartesi ilk işim ösym ye gitmek olucak
-
@25torsteinn faaliyet yili 86 kurulus 85 86 yilinda kurulan demesi soruyu yanlis hale getiriyor zaten cok insan imkb yi dusunup sirf kurulus 86 diye yazmadı o insanlarin hakki ne olacak
-
@schumpeter sana kitapcığını onların hazırladığı cevap kağıdı ve puanlayıcıların verdiği puanları gösteren a4 kağıdı verecekler sen ona göre bakıysn
-
@beratkarahanlı, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
@schumpeter sana kitapcığını onların hazırladığı cevap kağıdı ve puanlayıcıların verdiği puanları gösteren a4 kağıdı verecekler sen ona göre bakıysn
çok teşekkür ederim kardeşim, not alma şansımız yok ama sanırım???
-
@kaymakam06, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
@schumpeter ben itiraz edicem pazartesi ilk işim ösym ye gitmek olucak
bende pazartesi kargoya vereceğim iki dilekçeyi.
-
@schumpeter kardeşim not almanı gerektirecek bir durum da yok zaten hatalı soruları görüysn onlarda nerde hata yaptm diye bakıysn yarım saat süre veriyorlar zaten
-
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2017/YLSY/Dilekce29092017.pdf
Genel Amaçlı Dilekçe Örneği iki adet dolduran arkadaşlar var ise resmini paylaşsın yoksa ben pazartesi itiraz dilekçelerini paylaşım artık burada -
Genel Amaçlı Dilekçe den ıkı adet dolduracağımız için ikisine de ayrı ayrı referans numarası mı alacaz ????????????????????
-
ösym sayfası hata veriyor ????????
-
@kaymakamadayı, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
ösym sayfası hata veriyor ????????
sınav itirazları yüzünden site çöktü mü dersiniz?
-
@beratkarahanlı, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
@schumpeter kardeşim not almanı gerektirecek bir durum da yok zaten hatalı soruları görüysn onlarda nerde hata yaptm diye bakıysn yarım saat süre veriyorlar zaten
teşekkürler kardeşim, peki puanlama hatası yapıldığını görürsek orada yetkililere bildirip sonuç alabiliyor muyuz? yani atıyorum doğru cevaba 0 puan vermişlerse bunu bildirebiliyor muyuz? bu tarz şeyler de yazmış birileri. Tekrar teşekkürler.
-
@schumpeter yok onlara soru yok dedikleri tek şey dava açabilirsiniz
-
@schumpeter galiba
-
Benimde içim hiç rahat değil Konyada olmama rağmen bende pazartesi erkenden ankaraya gidip hem incelemek hemde yeniden okunması için dilekçe vereceğim.
-
@beratkarahanlı Dilekçeyi verdikten sonra ne kadar süre içerisinde randevu veriliyor hocam?
-
@nizâmülmülk hatırlamıym tam olarak ama 20 gün felan diye hatrlyrm
-
@beratkarahanlı O halde bu 10 günlük dava açma süresi ile kağıdı gördükten sonra açılan dava farklı herhalde değil mi? Yoksa zaten geçmiş oluyor o süre
-
@kaymakam06 senin cevaplar nasıl aslında karşılaştırabilsek biraz kafamızda bir şeyler oturabilir
-
Arkadaşlar buraya bir link koyuyorum orda gayet güzel anlatılmış itiraz sürecini itarazin nasıl yapıldığı işimize yarayabilir izleyiniz.
https://youtu.be/57JxBb0CRRw -