KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@fierce artık öyle böyle yapacak tek şey itiraz edip bekleyecez kağıdımızı görcez.
-
@ofa 4 5 kere yazdım buraya bunu hocam. Aynen öyle arkadaşlar. 78 79 hatta 80 alıp kalamayan arkadaşlar 10 günlük dava açma hakkınızı kaybetmeden davanızı açın bilirkişi incelesin kağıdınızı. Yoksa ösym ye yaptığını yeniden inceleme itirazı bir sonuç vermez bariz hata yoksa örneğin puan verlmesi gözden kaçan soru gibi. Ama esnek kurda kabul edilmeli vs gibi şeyler için dava açıp bilirkişiye inceletin sınavınızı.
-
@bf24 hocam dava açmanın maddi boyutu ve süreci ile ilgili bilginiz var mı? çok çetrefilli değilse ben esnek kur vs cevaplarım olmamasına rağmen belki türkçeden 1 soru umuduyla dava açayım
-
@ofa hiç bilmiyorum hocam.
-
Arkadaşlar kargo ile itiraz Edip kargosu kuruma ulaşan var mı?
-
@fs Benimki henüz Ankara'ya ulaşmış bu hafta sonuç alamayız diye düşünüyorum
-
@fs bnm teslim edildi dün
-
@politics06 @beratkarahanlı benimki de teslim edilmiş baktım. inşallah bir sonuç alırız.
-
arkadaşlar bugün geç vakitte de olsa işlemleri yaptım itiraz eden kaç kişiyiz bir yoklama yapalım mı :))))))))))
-
1
allah bereket versin deyip başlıyoruz arkadaşlar -
@fs dün sabah ulaştı benim dilekçeler.
-
Şimdi biz bu dilekçeleri gönderiyoruz ama okundu mu okunmadı mı nasıl öğreneceğiz acaba
-
grupta ses seda yok
toplam kaç kişi olduk dilekçe veren bir tahmini olan var mı arkadaşlar -
@fs geri dönüş olacaktır ilgili talebiniz doğrultusunda cevap kağıdınız tekrar okunmuş olup vs vs vs...
-
Geçen sınavda 100 civarı bir itiraz olmuş galiba. Bu sınavda bunun çok daha üstüne çıkacaktır
-
Bende 2 gün önce elden teslim ettim dilekçelerimi
-
Dilekçeler derken kaç tane olacak arkadaşlar ben bir tane yazdım ve hem 50 tl hemde 5 tl’lik dekontu ekledim
-
@kaymakammia ben tam Bilgi sahibi olmamakla birlikte 2 ayrı dekont 2 ayrı dilekçe verdim
-
bende bugün soru kağıdıma bakmak için dilekçemi verdim 15 gün içinde geri dönüş yapılır dedi görevli.
-
günaydın forumdaşlar, artık daha net olarak söyleyebilirim ki , aralık veya ocakta 100 kişilik ilan gelip, en geç şubat sonu mart başı sınav olacakmış.