KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
Arkadaşlar sınav sonucuna itiraz etmeyi düşünen arkadaşlar olarak organize olalım farklı başlıklar altında kaybolup gitmeyelim. Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar.
-
Ben itiraz edeceğim benim turkcesiz 24.5 turkcesiz dogrum vardir alan 17.5 gkgy 7 hee turkcenin puan getirmeme olasiligi vok az diye düşünüyorum puanim 78.53 siralama 529
-
benim puan da 79 küsür 481. sıradayım bende itiraz edeceğim hakkımızda hayırlısı olsun
-
1-45 gün
2-7 gün
3-3 seçim çevresi
4-soru
5-
6-Kişisel Verileri Koruma Kurumu
7-
8-Başbakanlık
9-
10-Fonksiyon Gaspı-Yokluk
11-5 yıl
12-2 ay
13-15 gün
14-Süreklilik İlkesi
Mahalli İdareler:
15
16-Plan ve Bütçe Komisyonu- İmar Komisyonu
17-İçişleri Bakanı
18-İçişleri Bakanı
İnsan Hakları:
19- Bm Genel Kurul
20-Kamu Yararı
21-İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi
22- 14 Nolu Protokol
Türkiye Ekonomisi:
23-1946
24 imkb
25-
26-Esnek Kur Politikasi
İnkılap:
27-cumhuriyetİktisat:
29-
30-
31 - Tam dıslama
32-
33 -
34-c=0,8
Bunlara türkçe dahil değil puan 72cevap
-
@ofa arkadaşlar şu itiraz konusunu naısl yapıcaz para nereye yatacak bankayamı bankamatiğemi dekontla birliktemi yollayacağız. Bir de itiraz ve kağıt inceleme ayrı şeylermiş ikisininde prosedürü nedir. Bir öğrenmek lazm. İlgili bir arkadaş aydınlatsın bizi. Hep beraber yapalım.
-
Benim hala aklım almıyor vala kesinlikle itiraz edecem dava da açacağım
-
@bf24 ziraat bankası na para yatırysn sınav sonucun için ayrı kağıdını görmen için ayrı genel amaçlı dilekçeyi yazıysn aday işlemlerinden geçip numara alıysn numarayı dilekçeye yazıysn sonra ösymye gönderiysn dekontlarla beraber
-
@bf24 ösym sitesinde ayrıntılı açıklama var sınav sonuçlarına itiraz hepsi yazıypr orda ordan oku istersen
-
@beratkarahanlı teşekkürler hocam. Sınav kağıdını gördük ve aksilikler var. O zaman dava mı açacağız idari yargıda ne yapacağız. Açıkçası ösym ye itirazın bir sonuö getirmeyeceğini düşünüyorum. Zaten 2 okuyucudan hatta 3 de olabiliyoken incelemeden geçip onaylandı. Tekrardan aynı kuruma itiraz edip bidaha inceleyin çok saçma olur. Kağıdımızı görelim varsa bir aksilik idari yargıda dava açıp bilirkişi tarafından incelenmesini isteriz. Böylesi daha mantıklı
-
Arkadaşlar, ÖSYM çağrı merkezini arayarak da bilgi alabilirsiniz itiraz başvurusunu nasıl yapacağınıza dair. Sonucun yeniden incelenmesi talebi ile kitapçığı görme talebi iki ayrı taleptir. Biri 5 tl diğer 50 tl olarak görünüyor Ösym'nin sitesinde. Bence aynı gün ikisinin de parasını yatırıp, dekontları da dilekçelere ekleyip ÖSYM'ye göndermek iyi olur. Kağıdımızı görürken gözümüze çarpan bir hata olursa görevlilere söyleyebiliyoruz diye biliyorum. Bu konuda tecrübeleri arkadaşlar da bu başlıkta bilgilendirme yaparsa makbule geçer.
-
78.51 puan 549 sıralama ile ben de tiraz edeceğim arkadaşlar birlikte hareket edersek daha etkili olur.
-
Arkadaşların belirttiği şekilde dilekçeleri yazıp ücretleri yatırdıktan sonra ösym ye gönderiyoruz ve ösym bize geri dönüş yapıyor bize bir tarih ve saatte randevu veriyor ve o gün gidip kağıdımızı inceliyoruz
-
Arkadaşlar kağıtları inceleyen arkadaşlar orada not alabiliyor mu bilmiyorum öyle bir imkan veya yazmaya müsade var mı ? Yoksa arkadaşlar tüm cevapları dikkatlice okuyup aklımızda tutmamız mı gerekiyor sonra ki dava süreci için dikkat etmemiz gereken ekstra bir şey var mı? tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırsa iyi olur.
-
Arkadaşlar APS ile gondermemiz de bir sakınca olmaz değilmi. Bilgisi olan varmı acaba ?
-
@ayran sorun olmaz
ben kargoyla yollamayı düşünüyorum ileti teslimi takibi açısından. -
Ankara'da olan arkadaş var mı ?
-
@nizâmülmülk, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
Ankara'da olan arkadaş var mı ?
çıkacaktır mutlaka,
ben İzmir'deyim ama. -
Ben de manisada görev yapıyorum.kağıdı incelemek ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama itirazda bulunacam
-
@ofa
değerli kardeşim, çok iyi ettiniz bu sayfayı açmakla,
çok teşekkür ederim. -
@schumpeter rica ederim kardeşim. En azından süreçten ve sonuçtan haberimiz olması temennisiyle açtım faydalı olur inşallah