KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@ofa
ANAYASA
45 gün
7gün
3 seçim çevresi
soru
İDARİ TEŞKİLAT
kişisel verileri koruma kurumu
hizmet yerinden yönetim kuruluşu
başbakanlık
İDARE
kalkınma bakanlığı
fonksiyon gaspı-yokluk
5 yıl
2 ay
15 gün
süreklilik ilkesi
MAHALLİ İDARELER
plan ve bütçe komisyonu/imar ve bayındırlık komisyonu
içişleri bakanı(içişleri bakanlığıda yazmş olabilirm hatırlamıyorm)
içişleri bakanı
İNSAN HAKLARI
kamu yararı
genel kurul
insan hakları evrensel bildirgesi
TÜRKİYE EKO
1946
dalgalı esnek döviz kuru
2005
TRİH
bozkurt lotus
cumhuriyetin ilanı
İKTİSAT
0,8
5
dışlama etkisi
aktif nüfus
TÜRKÇE HARİÇ BU SORULARDA AYNEN BUNLARI YAZDIM -
ayrıca ais ten evrak numarası alıp eklemeyi unutmayalım arkadaşlar
-
@kaymakam06 türkçe hariç benden 2 soru fazla yapmışsın türkçeden tahmini kaç doğru bekliyordun ?
-
@ofa en kötü 3 bekliyordum türkçedende
-
@kaymakam06, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
@ofa en kötü 3 bekliyordum türkçedende
o zaman benim türkçeden full çekmem lazım aynı puanı almamız için yada senin cevaplarda kabul edilmeyen çok küçük sıkıntılar olması lazım mesela kurumu yerine kurumu gibi
-
@ofa yanlış oldu kurumu yerine kurulu gibi demek istedim :))))
-
sınav kağıdına aynı buraya yazdığın gibi mi yazdın dalgalı esnek döviz kuru diye mi yoksa dalgalı (esnek) döviz kurumu yazdın kardeşim
-
@ofa dışlama etkisi kabul edilmemiş olabilir birde içişleri bakanı yada bakanlığı ne yazdığımı hatırlamıyorum yani böyle ufak tefek hatalardan kaçtıysa kaçtı kardeşim en iyisi kağıdımıza bakmak en azından içimiz rahatlamış olur
-
@ofa dalgalı esnek döviz kuru yazdım parantez koymadım kardeşim
-
@kaymakam06 aynen kardeşim kaçtıysa ufak tefek hatalar yüzünden gitmiştir bende aynı durumdayım içişleri bakanlığı ve 15 iş günü yazdım her şey kağıda bakınca belli olacak benim tek ümidim 1 ocak 2005 cevabımın kabul edilmemiş olması
-
@ofa seninde çok basit hatalardan gitmiş ya kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun burdan karşılaştırırz baktıktan sonra cevapları yine Allah gönlüne göre versin
-
arkadaşlar bir kaç sorum vardı tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim
1-Dilekçe de ki sınav dönemi kısmına ne yazıyoruz?
2-Şehir dışından geleceğim için orada incelemeye gireceğimiz zaman telefon cüzdan vs emanete bırakabileceğimiz bir yer var mı ?
3-2 dilekçeyi 2 ayrı zarfta tek kargo poşetinde göndermenin mahsuru olur mu , ayrı mı göndermeli ? -
- sınav dönemi : Eylül 2017
- evet telefon cuzdan aanhtarlık bırabılecegınız . kucuk dolaplar koymuslar anahtarlı sekılde . Emanetınızı dolaba koyup kapagı kapatıp kıtleyıp anahtarı cebınıze koyuyorsunuz .
- Ever 2 ayrı zarfı tek kargo poşetine koyup yollamanızda hiçbir mahsur yok . yeterki adreste yazan yere ulaşsın . poşet açılıp zarflar ilgili dairelere aktarılacak zaten
-
@oflu61 hocam Allah razı olsun teşekkür ederim ilgin ve cevapların için
-
@jokerr aynı durumu yaşadıgım için size yardımı kendime borç biliyorum dostum . Gecen yıl bende cok saga sola sordum ama yardım eden bulamadım . Banada gecmıs yıllarda hakimlik sınavına itiraz eden bir bayan arkadaş yardımcı olmustu .
-
@oflu61 arkadaşlar dilekçeyi indirip kalemle mi dolduruyoruz yoksa doldurup mu çıktı alıyoruz?
-
@politics06 ben çıktısını alıp kalemle doldurdum . hiçbir sıkıntı olmadı
-
-
@jokerr hocam nasıl cevaplar gordunuz ?
ben sınavın adına kaymakam adaylıgı sınavı .
döneminede eylul 2017 yazdım dıye hatırlıyorum . -
@oflu61 hocam sınav dönemi için sonbahar ve işte 2017-2018 eğitim öğretim gibi yazılmalı falan diye de gördüm o yüzden emin olamadığım için sordum ama sizin eylül 2017 yazmanız sıkıntı olmadıysa bende öyle yazayım.