KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
hocam bu dilekçe işi pek sınav gibi değil o kadar insafsız degıller
SInav adına "Kaymakam adaylığı 2017"
Sınav dönemine "2017 Eylül" yada "Eylül 2017" yaz hiçbir sorun cıkmayacaktır -
itiraz edip kabul edilen cevapları gören arkadaşlar cevapları yazarlarsa güzel olur
-
@oflu61 hocam sağolsın ya
-
@oflu61 bende bir soru sorucaktım evrak referans numarasını iki dilekçe için ayrı ayrı alıp mı yazıcaz yoksa aynı numarayı iki dilekçedede yazsak olurmu?
-
@kaymakam06 Her ıkısı için ayrı numara alıcaksın . Her bırı ayrı bır evrak . Her bırı ayrı bir iş . Birbirinden farklı ıkı itiraz yapıosun .
-
@oflu61 tesekkürler
-
@oflu61 Hocam itiraz için de yeniden inceleme için de aynı hesaba yatırıyoruz değil mi
-
@politics06 Hocam o kadarını tam hatırlamıyorum . hangı hesaba yatırılacagı osym durusunda yazıyor olması lazım .
-
@oflu61 tamam hocam teşekkür ederim
-
@OFLU61 kardeşim dikekçeyi verdikden ne kadar süre sonra çağırıldın. Haftaiçi zaten işim var ankarada iki git gel yapmasam süper olcak
-
@bf24 sınav kağıdıma yenıden bakılsın , hata varsa duzeltılsın yeniden puanlansın diye yaptıgım itirazıma cevap gelmedı . Puanımdada herhangı bır degısıklık olmadı . Herhalde olumsuz sonuclandı deyip üstüne gıtmedım . Ama o itirazada olumlu yada olumsuz bir cevap mektubu gelmesı lazım dıye bılıyorum.
Kağıdımı gormek ıcın yaptıgım basvuruda ise ya 10 gun yada 12 gün sonra cevap geldi . (arkadaşın 9. gün cevap gemıstı)
Mektubu acıp okudugum gün kağıtta yazılan davet gününe yine 10-12 gün gibi bir süre kaldıgını okumustum . aklımda oyle kalmıs . yanı mektubu açtıktan en fazla 2 hafta sonra ankaraya gıttım belkide daha az -
İtiraz dilekçemi biraz önce kargoya verdim.merak ediyorumda hiç itirazına olumu sonuç alan oldu mu ?
-
@oruçreis Daha önceki sınavda çok kişi olumlu almıştı hocam, sıralamalar değişti buradan da anlayabiliriz
-
@politics06 teşekkür ederim hocam.
-
Ösymnin hangi adresine gönderiyoruz dilekçeyi.bir de dilekçede yazışma adresi bölümüne işyeri adresimi yazsam sorun olur mu?
-
Beyler ösym ye yapılan hiçbir itiraz idari yargıya açılan kağıdı bilirkişi incelemesi itiraz süresi olan 10 günlük süreyi durdurmuyormuş haberiniz olsun. Yani ya hepsini beraber yapıcaz. Ya kağıt incelemeye razı olcaz. Zaten ösym ye yapılan yeniden inxeleme itirazı boş bişey. Zaten 3 kişi okuyup verildi puan. Bidaha okusa nolcak. Çok çık kritikde olan 79 küsürlerdeki arkadaşlar edicekse itirazını idari yargıya etsin süresi geçmeden. İdari yargıya edildiğinde bildiğim kadarıyla bilirkişi tutulup yeniden inceleniyor.
-
@ceterisparibusss hocam sizin doğru sayısı bayaa iyiydi sizinde mi olmadı?
-
@bf24 çok ilginç bir şekilde olmadı itiraz edecem ne iş dönmüş kağıdımda ona bakacam.sanki hiç türkçe yapmamışım gibi bir puan geldi anlayamadım.
-
Selâmün aleyküm. .
Arkadaşlar konusmanizi bolecem ama..
28 doğru ile 69 gelmesi normal mi,?..pek takip edemedim...
28 doğru ile ilk 400 giren varmı?. .. -
@ceterisparibusss banada bayaa az geldi bakalım kağıdı inceleyince çıakr ortaya ne olduğu.